123

Анонимен

преди 1 година

До 180 - Всичкие до психиката. Хората не са многонповче от животно със слаб "компютър" в главата, който, подобно на всяка друга система, може да бъде повлиян, особено ако имаш време, информация и ресурс.

122

Анонимен

преди 1 година

До 185 - Не съм сигурен за соесификата, но съм виждал хоря да умират, малко след разговор. Дали сега или след 10-20 години - същото е. И не рязбирам, зщаото ше събираш нечий разкъсани части, ако се случи наоткрити. Не звучи хигиенично. А за тва, някой да се моли, да го убият ... Да? Какво си мислиш? Че само ти си виждал война и кръв тука ли? Не си специален.

121

Анонимен

преди 1 година

До 182 - Хората не са нишонповче от животни с малко по-добри комуникативни умения и възможността, да обрабитват няколко бита повече информация, спрям по-окосмените си събратя, от лоито са се отделили преди 8 милиона години. Дори и шимоанзетата има култура и "порядки".

120

SS

преди 1 година

Знаете ли какво е война бе тикви? Знаете ли какво е да говориш с някого и след 15 минути да събираш останките му разкъсани от 81милиметрова мина ? Вижда ли ли сте човек да крещи от болка и да се моли да го застрелят за да не се мъчи ?

119

Адмирации

преди 1 година

Русия иска своето! Русия трябва да има влияние над славянските, православните, фино-уралските и балтийскияте народи, тя ги създаде като независими държави, тя ще си ги върне отново! Ако САЩ, се изпречи, то тогава Европа ще се погуби, ще бъде необитаема руска пустиня!

118

Анонимен

преди 1 година

181 те вече са ги напълнили. От пиратките ги е страх някои нпо

117

SS

преди 1 година

Като чета и се смея ! Много войнолюбци бе ! Дето като се загърми и ще напълнят гащите !

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 176. Тва си е изтрещяване. Никой не можеш да докараш до нищо.

115

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА УКРАЙНА И РУСИЯ! На Украйна за храбростта, на Русия за жертвоготовността! СЛАВА!

114

Анонимен

преди 1 година

174 общо взето loot е думата заплячка от игрите. Това се насажда вече не как да е. Висша ценност е да обереш трупа на някой и да се похвалиш пред маса геймъри примерно с някои гаври.

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 175. Защото изобщо не са такива за каквито се представят. Освен това и те работят по определена програма с цел насаждане на някакви идеи всред четящите.

112

Анонимен

преди 1 година

До 171 - Не съю сигурен, какво е LOOT, но в България има програм по средства от ЕС. Има ли нешо общо? Знам, че в другите страни сумите са по-големи, ама нямам връзки такива, *** да се пробвам там.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 170. Аз пък тук се забавлявам. Особено с умнокрасивобогати бизнесмени и ИТ-професионалисти, че всички явно се събират в тоя вестник да се хвалят какъв бизнес имат и по колко вземат и какви коли карат. Както и с дежурните русофоби.

110

Слава

преди 1 година

РуснациТе риат, че го гърмели, дори и кат се предавали ... Ми ши гърмят миии!

109

Анонимен

преди 1 година

167 по тия територии не става така. Предполагам знаеш какво е LOOT. България е мародерствана от западняците. Колко по малко хора, толкова повече LOOT. Пробваха се и в крайна ама там не мина номера. И се напъват понеже знаят че ако загубят ще им е за последно такова маеодерстване. А и възмездието чака.

108

Анонимен

преди 1 година

До 168 - Не! Трябва да стоят. Нямаш си и на идея, колко им съкращава живота, когато са хронично недоспали и стъресирани. Нека стоят, за да ... Да си седят :)

107

Анонимен

преди 1 година

Още ли се правите на мъже във виртулното пространство ? Айде лягайте си, че стана късно.

106

Анонимен

преди 1 година

До 163 - Нали някой, трябва да обслужва бежански центрове, да предоставя застраховки и администрация по държавни поръчки. Войната е добра за бизнеса. И не - не подкрепям страна в конфликта, но подкрепям конфликта.

105

Анонимен

преди 1 година

До 159 - Нека ти го обясня така. На се доставя, според "закона". Други също им се доставя, но не фигурират в никакви списъци и не се запазват никакви данни, но за това се плаща. Разговорът е приключен.

104

Анонимен

преди 1 година

Дано не приключи конфликта скоро, че да има още бежанци. Добри са за бизнеса ми.