57

Анонимен

преди 1 година

До До 41. И ти ли се изживяваш като нивелир ?

56

До 41

преди 1 година

По другите въпроси отговор няма??? Нивото ти е такова,няма какво да се направи. Месо ядеш ли??? Ако да, аз мисля,че ти си насилник над животни и трябва да си в затвора. Енергия от въглища ползваш ли??? Аз мисля,че си против глобалното затопляне и също трябва да си в затвора??? Детето ти няма право да си избере какъв пол да е, аз мисля,че не му даваш свободен избор, пак си за затвора. Пуритан и русофил си. Ти искаш Русия да победи, защо???

55

Анонимен

преди 1 година

Умнокрасивия опулен плюсоминусослагач го активизираха

54

Анонимен

преди 1 година

Фалш!!!

53

до 52

преди 1 година

абе ***.к,кой стреля по Израел с руски ракети бе??? Арабите ги скъсаха със самоделки,от 100 ,,ракети,, 50 падат на територията им! Абе ахмак,чети бе,не ръси простотии! Турците толкова ли са про.ти,че купиха руската,а не американската система!

52

Анонимен

преди 1 година

"Колко месеца не могат да превземат Бахмут...?"...........Въпросът е защо Зельо твърдеше, че е в Бахмут, след като чрез геолокация определиха, че снимките му и видеото са правени в Херсон?

51

ZV

преди 1 година

До 52.... Руска ракета не може да падне, защото падат само палестински ракети. Не пробиваеми системи няма, те са само в Холивуд.

50

Анонимен

преди 1 година

До Ентелигенцията. На нищо не се надяват освен някой цент.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56. Въри им покажи как се прави щом толкова бързаш

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52. Гледам че си фантазьор 3Дъ

47

Анонимен

преди 1 година

Колко месеца не могат да превземат Бахмут...? Друго си е да стрелят с келявите си ракети по цивилни обекти, но на бойното поле са кръгла нула .

46

до 51

преди 1 година

Миналия месец по цялото протежение на Морската градина не се чуваше нищо освен украинска реч.

45

Анонимен

преди 1 година

Втората вълна на мобилизацията си тече още от декември, само дето не им е удобно да го кажат официално

44

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че Путин казал как Пейтриът е стара. Факт. Важно е управлението на подобна система, а в Украйна ще се достави много старо такова. В общия случай излитат 5то поколение изстребители, които с помощтта на 3д радари и спътници комуникират не само с Пейтриът, но с още 10 вида ракетни системи и правят непробиваем железен купол. Справка- Израел и Айрън Доум, съвместно произведен с Пентагона. Там нагледно се вижда как руска ракета не може да падне. 1000 от 1000 се свалят.

43

До 38. Предизвикваш

преди 1 година

Смях във всички, който имат представа, за какво става въпрос. украИна не са"сбирщина от неграмотни селяни", те са сбирщина от ***..оти, ако бяха друго нямаше да се докарат до тук. След като са много смели защо не обявят война на Русия та да се види кой, кой е??? Също така предлагам България да е първа и да подкрепи Украйна, като обяви война на Русия, не си ли съгласен????? Ела във Варна да видиш, колко смели селяни има, дошли заедно със селянките???

42

Анонимен

преди 1 година

Това, че Украйна е корумпирана държава не дава правото на друга корумпирана държава да и превзема териториите.

41

анонимен келеш

преди 1 година

Абе най-хубавото в тази война е,че всеки ден с нашите Български бомби от Сопот и Казанлък,ВСУ изтребват маса руски кашици:):):)Аз съм заложил,че до края на войната ше има 300К руски трупа:):):)

40

Ентелигенцията

преди 1 година

Сигурен, че сте едни 5 човека с различни имена, които плюете по цял ден

39

Хайл химарс

преди 1 година

Напредъка на съветските шушляци се състои в следното, повече загуби и повече унижение на могучая.

38

Анонимен

преди 1 година

Песков вероятно е прекалил с водката, когато е казал това.