41

До 54

преди 1 година

Ти principal не можеш да напишеш правилно и ми пишеш principle, което е тотално друга дума, ама бил в бизнеса. Слабо, много слабо.

40

анонимен

преди 1 година

Какво стана, то и в Турция вече минималната е по- висока

39

До 56

преди 1 година

Нали това казвам- 15к са малко за мен. Относно 30-40- има данни от НАП, виж ги. Не лъжат хората. Даже ще те изненадам, има и такива ИТта с деклариран доход над 3м годишно.

38

Анонимен

преди 1 година

Никой не ви е казал да ставате програмисти, а да учите. Емигрирате в ЕС и ставате таван шофьори или селскостопански работници. Учене, това се иска от вас. От неуки светът няма нужда.

37

До 51

преди 1 година

15к са нищо. Тука имаше статия за едни ИТ-та, които работеха от села в провинцията. Тия се хвалеха с 30-40к на месец. Така че вие в столицата сте зле платени.

36

Fool

преди 1 година

До 52 - виж сега малко изкривяваш фактите. Всички плащащи максималния осигурителен доход по спомен около 3% от работещите генерират толкова колкото 50% от работещите които са на минималната работна заплата. След това драги ми невежа, това са осигуровки и данъци, нищо общо с БВП. 15к за principle може само да ги сънуваш и да ги говориш :) Работя 18 години в бизнеса, трябва да си в някой стартът за тези пари за година - две. Ти специално надали имаш уменията да ги извадиш ;)

35

Анонимен

преди 1 година

До 54:Не може всички да са програмисти,а ти спри да дразниш,защото заприлипваш на онези от НС.

34

Анонимен

преди 1 година

Единственият факт е, че програмистите ще имат огромно увеличение за поредна година като доход. Учете, хора. Ако сте некадърни, поне децата ви да учат.

33

Анонимен

преди 1 година

Голям спор...но като беше за увеличение на техните веднага си го гласуваха.Мошеници.Паднаха ми в очите.

32

До 47

преди 1 година

Е как няма темата да отива на програмисти, като 30000 работещи генериране 13% от БВП, а останалите аутсайдери 3.2 милиона генерирате останалото. Слабо демек. Слабо за вас.

31

До 48

преди 1 година

В Лидл не бих работил. 15к за принципал са малко. Факт, че ги изкарваш на година, ама някои сме учили. Да не говорим, че в една компания има от чистачи до директори и заплатите варират в хиляди пъти.

30

Fool

преди 1 година

Интересно, всяка статия за пари отива на темата програмисти. Това са само да споменем около 30-тина хиляди работещи от 2 милиона общо. И от тези 30 хиляди всички си плащат на макс осигуровките и данъците. Ако беше толкова лесно да се стои "по цел ден на компютъра" щеше да фо прави всеки. Проблема от години ни е само един, имаме 200к държани служители, които могат да бъдат заменени, но държавата няма интерес. И всички строители и заети в услугите които плащат всичко на минимум.

29

Анонимен

преди 1 година

На България и трябват овчари с лаптопи а не членство и МРЗ та . Знаете ли как се търсият овце и програмисти ??? Комшията гледам вчера търси нещо и го питам - Кво търсиш ? А той -Програмисти търся че нямам :)))

28

анонимен

преди 1 година

Работете 26 дни в месеца и Вие живейте с тез пари

27

Анонимен

преди 1 година

Папкаме си попарата която сами си надробихме през 90-те с така нареченият"мирен преход"заслужаваме си съдбата за това,че позволихме шепа червени отпааадъци да заграбят нашата България а не ги изправихме до стената,сега същите убавци и техните фамилии ни правят на луди и се изявяват като първи капиталисти!

26

Анонимен

преди 1 година

Ама за вдигането на депутатските заплати нямаше никакви проблеми..

25

Анонимен

преди 1 година

Въпросът не е някой да емигрирана да се подобри животът в България както е там дето ще имигрира тогава няма да емигрира ако тук е добър животът тук ще останат

24

Анонимен

преди 1 година

Не било нормално минималната да се увеличавала 2 пъти в 1 година. А нормално ли е цените да се увеличават всеки ден и за 1 година да сме обеднели с 50-70%? Това в момента нормална ситуация ли им изглежда на българските политици?

23

До 32

преди 1 година

8к заплати, ама на седмица. 8к взима мид човек с 3 години опит.

22

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Е браво.......това са цели 398.81 ОЙРО, ама без данъците!