172

Анонимен

преди 1 година

Андрей го гледах говори руски с украински акцент

171

Анонимен

преди 1 година

А тоя войник не е ли разказал как командирът му го е принуждавал да изяжда украински деца и да "качва" украински баби? Карайте политкоректно докрай, недейте да пропускате нищо. То на Вас освен лъжи, пропаганда и цензура друго не Ви остана.

170

Психиатър

преди 1 година

До Анонимен Само не разбрах защо не използват руските телефони хахахахаххахахаха../ Йовчо, използват същите както и повече от половин свят - китайски..както и правят съвместни учения с китайците в Индийският океан.Кафа от ку-хи фобаци.

169

Кори

преди 1 година

До Анонимен 207, украйнецът в топлата къща (първата в дясно), стои на прозореца с противотанкова пушка, руснакът затворен в 40 тона желязо при минус 20 градуса идва на прицел. Това ще представлява войната през зимата.

168

Кори

преди 1 година

Няма да бъдат заклани, ще е превърнат в сталактити. През зимата в танкове ,окопи и поляни ще има камари от замръзнали трупове.

167

Анонимен

преди 1 година

Руснаците просто трябва да се обърнат и да тръгнат към Москва.Свалят ли Путин всичко ще се оправи.Война без смисъл е това.Не е ясно кои какво си мерят,но умират млади хора заради това.

166

До русофилите

преди 1 година

някои от вас илиОтКотилата ви, случайно да притежава от тези "руски" телефони....Ауу смях голям.

165

Анонимен

преди 1 година

Най-тъжното е, че не можем да очакваме от някой, за когото човешкият живот е просто една бройка , която може да бъде жертвана заради грандоманските му амбиции, да спре доброволно безумната война, която сам е предизвикал.

164

Глух Пор

преди 1 година

Вие оставете какви разговори били "прихванали" смелите украинци, ами вижте последните думи на Байдън на пресконференцията със Зеленски: "We will stand by Ukraine as long as Ukraine is there" (Ще подкрепяме Украйна, докато съществува такава държава) Пресконференцията я има в ютюб!

163

Анонимен

преди 1 година

Някакви претоплени манджи от преди два месеца. Мобилизацията отдавна приключи. И аз трябва да вярвам на измислената укропропаганда. А това което актуално става е , че руските сили превзеха центъра на град Маринка и в момента зачистват укрепрайоните в последните квартали на града, който окончателно ще падне до два -три дни. А с това ще започне катастрофата на укроармията в Донбас

162

Анонимен

преди 1 година

Ние тука цъФтим и връзваме,нали сме Нато и ЕС.Само нашите енниччари, не помагат на хората в карловоско,ама са солидарни със зелената чууума.

161

Анонимен

преди 1 година

до 195 - Ей, дембил 80 %, стига си бълвал глупости за Комсомолск на Амур. На сайта kmsgvk.ru/about/history/) пише за този град: "През 1981 г.е пуснат в експлоатация комплекс за пълно биологично пречистване в пречиствателните станции за отпадни води в село Менделеево. Той включва утаители, аериращи резервоари и т.н. През този период са построени 50 км нови магистрални водопроводи, канализационни напорни и гравитационни колектори. В новопостроените квартали са изградени помпени станции за устойчиво водоснабдяване на 9 и 10-етажните сгради."

160

Анонимен

преди 1 година

За цял месец медийно мълчание това ли успяхте да съчините? Путин и Пригожин бяха вчера в Бахмут, нито ред не написахте. Не писахте нищо и относно фалшивите кадри на Зеленски от Бахмут, които бяха снимани в Херсон.

159

Анонимен

преди 1 година

Отдел Гьобелс на украинското Гестапо не спи ден и нощ и бълва фейк след фейк и информационни поммии.

158

А у българско

преди 1 година

и крайните квартали на Софето сичко е канализация. Баба ти на село дей и нужника?

157

рушофилски трол

преди 1 година

"Инфраструктурата на Украйна ще бъде унищожена и Украйна ще се върне в 18 век......." а кУмсОмолск на аМур без война е на септични ями.

156

Та къде е новината

преди 1 година

това се знае от всички....с изключение на недораслия и русофилите тоже.

155

Искам ЗАЗ

преди 1 година

може и ИЖ върха на окраинския гений.

154

Анонимен

преди 1 година

Клоуна го показват като маймyна по американските медии, със зелените женски маратонки и зеления потник.

153

Анонимен

преди 1 година

Хайде капиталистическият империализъм да умира, че агонията му ми идва в повече.