24

Анонимен

преди 1 година

И всеки първи мъж е жертва на сексуален, психически и финансов тормоз! Но за това не се говори, което е много жалко и е чист двоен аршин.

23

Анонимен

преди 1 година

Жените, ламтящи за права(привилегии) трябва да се секат с голяма манара!

22

Анонимен

преди 1 година

10% от жените и 28% от децата. Следователно 10% от мъжете са насилници. КОЙ БИЕ ОСТАНАЛИТЕ 18% ОТ ДЕЦАТА?

21

Анонимен

преди 1 година

До Една от тяхИдело ми е да бия един тупаник на жена, нали са равни с нас, не би требвало да се притесняват от това, но не съм пробвал още.......хахахахахах :)))

20

Анонимен

преди 1 година

Една способна и умна жена не прилага психическо насилие над мъжа си, това за женските орепки!

19

Анонимен

преди 1 година

Голям % от мъжете станаха супер комплексари и така си избиват комплексите. Един способен и умен мъж не налита на бой, тоова е за отрепките.

18

Една от тях

преди 1 година

Като чета коментарите тук ми се струва, че тази статистика е много грешна.Евала на всички мъже дето смятат, че боят е част от картинката и е нещо нормално.Ами какво да ви кажа много сте, подкрепяйте се, и без това какво друго ви е останало...

17

Анонимен

преди 1 година

Жените привличат мъжете чисто физически Миме, говорим за пръв поглед, после гледаме главата......хахахаха :))) Аз съм работил с 60 жени, харесаха ме всичките, обаче аз не харесах определени жени и тогава стана ГОЛЕМ проблем, направо ходих на работа, ще кажеш отивам на фронта :)))

16

до 17 / Мими

преди 1 година

А ако ти излупкам една деснячка, колко звезди ще вивиш посред ден?

15

Мими

преди 1 година

Изненадващо коментарите са само от мъже. Или може би не. Жените продължават да си мълчат и търпят дори тук !!!

14

Бай Илийчо

преди 1 година

Кът не слушат Ко им са казва -шамари! Инак га ти са качът нъ глъвътъ !

13

Бургас

преди 1 година

Една жена не се ли бие качествено поне веднъж на месец, то положението е изтървано.

12

Анонимен

преди 1 година

От моя опит с жените, аз съм подложен на домашно насилие......хахахахаха :))) Дамите толкова искат да са мъжкарани, че забравят, че те са нежния пол :)))

11

Анонимен

преди 1 година

От лично наблюдение тормоза психически и физически на жени над мъже е доста по често срещан

10

Анонимен

преди 1 година

Психическият тормоз от жени е много финен и жесток, а мъжете не се и оплакват. Има жени тормозещи мъжете доста брутално, отказващи секс и наказващи мъжете си така, злоупотребяващи с парите на семейството и изобщо вършещи безобразия, но неукорими в обществото поради впечатлението за белия хетеросексуален мъж насилник!

9

Анонимен

преди 1 година

на главите ни с екачиха женорята, ч еуправляват навсякъде в Европа! Виждаме какъв просперитет се случва... А в Цк на ККП няма 1 жена и за това Китай върви смело напред!

8

Мачо,23 санта Камчия

преди 1 година

Жените се самозабравиха, феминизмът ги накара да повярват, че са нещо повече от слуги на мъжете, чието отредено от Природата място по подразбиране е кухнята - да готви, пере, чисти, а отделно да задоволява потребностите на своя Мъж - сексуални, хранителни и прочее. Жената по своята същност е нищо повече от парче обезкосмено месо(в повечето случаи) с две дупки между краката.

7

До 4

преди 1 година

Виж сега, когато НПО-тата говорят за насилие, освен физическо и сексуално, те имат предвид фенансово, емоционално, психологическо, вербално, онлайн насилие и т.н. По същия н-н критериите за дете в риск буквално са две страници. Затова и числата са такива.

6

Анонимен

преди 1 година

A Мъжете?

5

Аха

преди 1 година

Ама не беше ли всяка трета жена и половината от децата? Ако НПО-тата продължават да пренаписват определенията за дете в риск и домашно насилие, 110% от жените и децата ще се окажат жертви.