17

Анонимен

преди 1 година

Кв. Карпузица. От години всички знаят за него и никой не си мърда пръста. Такива са 'мъжкарите' в България. Клавиатурни войници. В друга държава още същата вечер щеше да се намери подходящ наказателен отряд за и*рода.

16

Анонимен

преди 1 година

Да шокиращо е. Този трябва да лежи ефективно за садизъм! Но защо не пишете за още по-шокиращия случай, дето ВАС опрости 400 милиона на Черепа?! С такива новини ни отвличат вниманието от истинските кражби. С тези пари можете да отгледате 1 милион кучета!

15

Анонимен

преди 1 година

бой бой бой

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - Столичен квартал Карпузица, ако е вярна информацията.

13

До Абе девици

преди 1 година

Гледахме го пернишкия бияч и какво? Нямаше възхищение от постъпките му. В конкретния материал става въпрос за подобен насилник, само че няма баща прокурор зад гърба си и си го изкарва на животинките. Утре и на дете ще посегне. Или на тоя трябва браво да му кажем?

12

Анонимен

преди 1 година

Къде живее тая ***, в кой квартал се развива действието?

11

Кст

преди 1 година

Левскар- това обяснява много неща...

10

Анонимен

преди 1 година

никой не ви кара да влизате където и да е и да четете

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя е от моя квартал, намерихме го. Чакаме МВР да направи нещо, защото има данни, че не е добре в каската. Всички налични данни са предадени на органите на реда.

8

Анонимен

преди 1 година

По никакъв начин не одобрявам насилието над животни, но предаването на такива подробности и подобни статии се ползват от неолибералите за отклоняване на вниманието от истинските проблеми. В София има огромна агресия срещу хората, като за някакви подробности стават побои до смърт, а вие се заканвате за куче. Иначе, вие коментиращите и тия от клипа горе се похапват сладко месцето от някое животно умряло в мъки при клане, то и доматите/краставиците чустват болка по техен начин като ги иткъсват.

7

Реалист

преди 1 година

Действително тоя изверг е за затвора ! Ама и тая съвременна мода да се отглеждат кучета в апартаменти не я разбирам.Не ме разбирайте погрешно кучето никога няма да предаде стопанина си за разлика от чевек !

6

мак

преди 1 година

ПоЛезни рани? Защо не четете преди да публикувате?

5

Анонимен

преди 1 година

Кучетата са много праволинейни, няма ирония, няма фалшивост, наивни са като 4 годишни. Все едно този е примамил 4 годишно дете

4

Този в затвора

преди 1 година

***. Разбирам онзи, дето ритна кучето дето му взе хамбургера от ръцете, все пак е човешко да се ядоса, а и кучето атакува. Но да примамиш кучето с храна, за да го пребиеш след това, е просто садизъм. Този и човек би пребил ако има възможност. Просто си ислива злобата на кучетата, защото не могат да кажат кой е. Да му направят психологически профил за социопат и психопат преди да го пускат.

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя при бай Ставри по-бързо, та да не се затруднява да си реализира мераците, да ходи по улици и да търси. Там него ще го намерят.

2

Ханибал Л.

преди 1 година

Все някоя вечер и аз ще се добера до него... Глад за пресен говежди мозък имам. ;)

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя да го пуснат на една глутница кучета, ще му се изпарят всичките мераци. Как се раждат такива ***, бе?