29

Анонимен до Сега

преди 1 година

Да много пари наляха сащ и ЕС и нищо Русия си ги блъска Украйна с ракети като маче у дирек. И най интересното е, че Киев разполага с IRIS-T SLM а ракетите си пристигат без проблем. Още по интересно е, че една от тези ПВО ракети беше намерена в Киевски парк незривена. А тази ПВО система трябваше да е железния купол за Европа. Днес цял ден нашите Евроатлантически писатели никакви ги нямаше сега леко живнаха.

28

Калеко Алеко

преди 1 година

Украйна е нападната вероломно от вражеска държава и всяка една помощ за украинците под форма на оръжие, пък били те и нови, е добре дошла ... "новите оръжия" под формата на турски дронове "Байрактар" и американски гаубици развенчаха митовете за непобедимата путинова армия и я принудиха да отстъпва "стратегически" и единствената и възможност остана да тероризира цивилното население с ракетни удари отдалече по жилищни райони и граждански обекти... !!!

27

НАТО

преди 1 година

Трябва да обяви война на Украйна, и последната ще е като България 1944!Обявяваме война на Германия, а руснаците на нас! И докато армията ни разбива германската при Драва, СССР ни окупира!

26

анонимен келеш

преди 1 година

Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот поздравяват майките на руски войници с песента на Пантерите БУМ БУМ:):):)

25

Анонимен

преди 1 година

До 25 на Кличко математиката от 16 ракети сваляме 16 но 2 обекта са поразени?!?! Същия е и арестович ли беше и той така смята

24

Анонимен

преди 1 година

Тука преписват западните статии с 1-2 дни закъснение.

23

Анонимен

преди 1 година

Преди малко гледах поредния фекалий Евроатлантик Бойко Ноев как настървено говори да се дават оръжие на Украйна. И как е добре, че сме в НАТО и все такива простотии. Не видяхте ли снощи колко безпомощна е тази организазия. Не можаха да прехванат една заблудена ракета. И 4 часа пълно мълчание от сащ, Полша не може да се свържи с Пентагона това го има документирано. Представете си за тези 4 часа какво може да направи Русия от Полша? Нааканите от НАТО не знаеха как да излядат от ситуацията.

22

Третиукраинскифронт

преди 1 година

А също и начин за избиване на голям брой потомци на крепостните селяни от царска Русия, както и на много мародери и наемници от натовските страни.

21

До24

преди 1 година

Тъй,тъй,ама шутът хортува друго,85 попадения след което 10 милиона домакинства са без електричество,та стиковайте ги тия"новини"кой прав кой крив ти или Зеленски!

20

до 9

преди 1 година

"....Вчера картинката е ясна- от 90 крилати ракети- 83 свалени...."А поразените обекти са 30. На украинската пропаганда нещо и куца аритметиката.

19

До 22

преди 1 година

Тези 90 изстреляни, от които 87 бяхя свалени ли? Ток нямаше около 6 часа и се оправи с ново кабелно трасе за 100 000 долара. А атаката беше за 100млн доларес.

18

анонимен келеш

преди 1 година

Горд съм като Българин с такива военнопромишлени заводи къде ги имаме като Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот:):):)Със снаряди произведени у нас в България бая руски майки разплакахме:):):)БЪЛГАРИЯ-ЕС-НАТО-САЩ!Шепа руски тролеибусчета плачат тук безпомощно под новините:):):)

17

Анонимен

преди 1 година

То е ясно,че изпробват нови оръжия,но по важното е ,че оценките ги пишат руснаците.

16

Анонимен

преди 1 година

Нещо няма ли да кажете за старите руски ракети които вчера оставиха цяла Украйна без ток"обурудване"с Нови чипове от перални?

15

Нане

преди 1 година

Мислех, че от наще мълоумняци политиците няма по улави... Но укрите и поляците ме опровергаха... Тия са родени за роби и винаги са били роби... На кой от където ги докачи... Сега са краварски на наглосаксия... ===)))

14

анонимен келеш

преди 1 година

Абе нашите бомби и снаряди произведени от ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък може и да са по старички,но и стях ВСУ изтрепаха маса руски агресори:):):)

13

Анонимен до 9

преди 1 година

Нали не говориш сериозно бе Оли няма нито една свалена руска ракета. Какво направи Украинското ПВО какво направи подпали 5 етажна сграда, удари Полша и уби 2 човека и едната ракета от прехвалените IRIS-T SLM беше намерена в Киевски парк. Всичко това го има в Телеграв каналите. Имаше и клип в който Украинец снима и брои ракетите Калибър преброи ги до 6 една жена се обади идват още и спряха клипа. За какви свалени ракети бълнуваш не мога да те разбера ?

12

Анонимен

преди 1 година

Покрай полигона какъвто се явява Украйна,същата тя е и жертвен агнец заради болните амбиции на запада да сложи Русия на колене,индивиди като безродника наркоман и кликата му жертваха хората в тая страна които са живели от векове заедно с руснаците в една месомелачка!

11

Таня

преди 1 година

Е то Путин така се подложи сам, че остана тарикатите да не си изпробват новите играчки на неговия г...

10

Анонимен

преди 1 година

NATO изпробва нови оръжейни системи с любезното съдействие на втората армия в мире.