786

предложение

преди 1 година

Предлагам да изпратим в Украйна, заедно с оръжието и всички депутати които са галасували ЗА . Така те ще могат истински да покажат своята солидарност със Зеленски и да отмъстят на Путин

785

Анонимен

преди 1 година

Според лорер е цинично да оставиш армията със старото оръжие?. Ами лорелчо, престъпно е да си дадеш последното, което имаш, и да бъдеш една гола пушка. Жалко е, че такива некомпетентни и безотговорни депутати като Лорел се мъдрят в парламента.

784

До 895

преди 1 година

С кого ще воюваш? Със Сърбия? Не разбираш ли,че всички около нас са в Нато и им харесва така? Дори прибалтийските държави, които имат обща граница с Русия си пращат оръжието на Украйна, защото това е моралното.Неразбираш ли,че ако не им се помогне ще бъдат поробени от тиранина Путин? Той няма да се примири докато не превземе цяла Украйна или не бъде убит. Мир там няма да има докато единият не доминира.

783

Анонимен

преди 1 година

започна да мяза на Хоро Номер Две за около Парламента

782

да ,бе

преди 1 година

Ние не воюваме с никого,това не е наша война!Подстрекателите на този конфликт ни изнудват,за да ни обезоражат.Как ние ще се защитаваме,ако случайно ни нападне някой?

781

Някъде Там

преди 1 година

Дори Бог няма да ви прости това решение...Продажници

780

Анонимен

преди 1 година

Браво това трябваше да стане още в самото начало! Целият цивилизован свят праща оръжия за Украйна. Например без турските дронове, войната можеше сега да е загубена за Украйна."И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ... из На завой Димитър Талев

779

Анонимен

преди 1 година

Продажници на Родината ни !

778

Анонимен

преди 1 година

Генерал Попов от ГЕРБ ни убеждава, че с военната подкрепа на Украйна защитаваме себе си и ценностите си? а генерал Янев шикалкави, че подкрепяйки военно Украйна подкрепяме националната си сигурност ?.. явно, тези видни генерали много ни подценяват, но е видно, че имат раздвоено мислене и би трябвало да се погрижат за психичното си здраве.

777

Анонимен

преди 1 година

Ами така е катоГлупаците гласуваха за тия партии на статуквото. Ракетата няма да избира гласували и не гласували, тя пада в центъра на София и всичко в радиус от 70 километра се превръща в лунен пейзаж

776

от акроплана

преди 1 година

Историята ще ги запомни политиците както помним Фердинанд . Историята ще помни защото я ни има я не с тая демография и риска да станем братска мишена.

775

Анонимен

преди 1 година

Напън след напън, под чужд натиск, депутатите накрая успяха да прогласуват военната подкрепа за Украйна, което е против волята и националния интерес на българския народ. Дори една от герберските хубавици - катето, най- цинично обяви, че сме закъснели с това деяние. С това унизително решение, НС удари дъното.

774

Анонимен

преди 1 година

886, хубавците от НС решиха, че щом в НС са партиите на войната, значи народа иска тях! Казаха го от трибуната. Щом народа е изпратил ония дето искат да воюват с Русия, значи народа иска да се даде оръжие, дори и това да бъде тълкувано като война срещу Русия! Да сте мислили за кого гласувате. Утре като стане проблем поне може по машините да се разбере кой за коя партия е гласувал. И щом си за ДБ, ГЕРБ или ПП и ДПС, значи отиваш на фронта!

773

СРАМ И ПОЗОР

преди 1 година

СРАМ И ПОЗОР !!!! Това решение на народните изедници и предатели показва нагледно защо сме били 700 годи под чуждо робство !!!

772

Анонимен

преди 1 година

Чудесно! Сега да им дадат 2та самолета дето имаме, че като се разлетат над нас чуждите, да не можем да си опази и АЕЦа. Да дадат и противовъздушните оръжия, че нямаме нужда от тях, нас ще ни нападат бежански вълни от Иран. Даже да им навием оградата и да им я дадем предлагам. То вече няма да ни трябва като НАТО прати турски войски да ни пазят! Защото стане ли проблем, кой мислите че ще пратят у нас? Ще посрещаме турски войски, с хляб и сол. Честито!

771

ДАНО

преди 1 година

съм жив да видя още един Народен съд.

770

Анонимен

преди 1 година

Над 80% от българите са против войната и изпращане на военна техника в Украйна. Парадоксално е, че депутатите- народните представители в НС, не изразяват волята на българския народ, а подкрепят военната помощ за Украйна. Това се нарича предателство.

769

Реалист

преди 1 година

"Ястребите" не ги интересува какво оръжие ще се праща няма да се разсърдят и на един патрон ! Целта им е да ни натопят в кланницата !

768

Украйна има оръжия

преди 1 година

Украйна е претъпкана с съветски военни бази и има огромни количества оръжия вкл ядрени .. Има опит през Парламента да се утежни рязко състоянието на БЪлгарския народ..

767

Затвор за депутатите

преди 1 година

ПАралментът е НЕЗАКОНЕН. Пълене е с ОРГАНИЗИРАНИ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ. СЛужбите з а сигурност да арестуват опасните престъпници вкарани с измама в Парламента.Вече години наред участват в организирано ограбване на десетки милиарди от бедния български народ и организирана ликвидация ..Полковник от службите официално заяви пред камери че имат досие на всеки ..