133

ИЗБИРАТЕЛ

преди 1 година

"правителство което доведе България до просешка тояга"-щом е така,защо продължавате да искате да ви подкрепят,защо досега не съставихте правителство,защо продължавате да изпълнявате техния бюджет,че даже дадохте още пари на бизнеса,а те не намаляват цените?Хайде стига сте ругали,а се обединявайте с ДПС, Възражадне и Възхода и правете правителство.Ама не ви стиска и си търсите причина за некадърността ви.

132

Анонимен

преди 1 година

Най-странните в, че с тези хартиени бюлетини, БСП ще върне мутрите на власт. Нинова търси оправдание за ниските изборни резултати на БСП и пробутва лъжата, че заради машинното гласуване малко хора са гласували за БСП. Какво ли ще каже Нинова, когато на следващите избори БСП получат около 6% от гласовете заради хартиените бюлетини?!

131

Анонимен

преди 1 година

На последните избори ГЕРБ се докопаха до първото място отново с фалшивикации, а ако върнат хартиените бюлетини, ГЕРБ винаги ще печели изборите с милиардите, които откраднаха през купени гласове и огромно фалшифициране, както ГЕРБ си правят от години. С машините за гласуване фалшифицирането спадна значително, както и купуването на гласове. Затова ГЕРБ искат да върнат хартиената бюлетина.

130

Калеко Алеко

преди 1 година

Че те най-големите фалшификации стнанаха откак ПеПе-тата вкараха изборите в софтуеъра на машините на Мадуро ... Не случайно главните действащи лица там бяха двама ИТ специалисти от Сектата на кумците, кумиците и любовниците ... просто сведоха изборите до една програма в която главните програмисти се оказаха тези от семейният бърдак на кирчочовците, кокорчовците и гугъЛените ... !!!

129

Алллоооо

преди 1 година

Герб спечелиха изборите, въпреки машинките, но защо не се питате как така ПП стигна второ място!!! Дали не е с преляти гласове в киберпространството ( чрез машинките )? От къде дойдоха тия 18%, след като реално са до 8%.

128

DO РАДУиЙ,ГЕРБ,ДПС

преди 1 година

Скоро ви чака овчарската тояга!Гответе се.

127

Мда

преди 1 година

Грешката е ваша - пп , че не ги исчегьртахте а само льгахте хората

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 133Ми те на изборите бяха бая назад, ама като им наляха машинките в последния момент гласчета и станаха втори!То щеше да е хубаво да станат първи,и тогава гледай бой по харвардските кратуни!ХА-ХА-ХА

125

Анонимен

преди 1 година

В пощата и айде готово

124

543

преди 1 година

До АнонименЕ, как стана така, че дори и с машинки, Герб натупа "промяната"! Майка ми се отказа да гласува, защото е с машини, познавам и други отказали се по същата причина! А мама не гласува за ПП!

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До ПП е ДИАГНОЗА...в Европа не гласуват с машини, защото там няма такова безнаказано пазаруване на гласове, защото там корумпетата ги вкарват по затворите, а тук машините са задължителни по тази причина" Ехаааа,задължителни! Колко да са задължителни тези манипулируеми машини с изтичащ лиценз!? И кой ги направи задължителни? Отговорът Е:Подлите Под

122

543

преди 1 година

До АнонименТе винаги така са си звучали, на тъпо и кухо!

121

Анонимен

преди 1 година

До да__ПП са втори с малка разлика от сикаджията бе, кой ги е бил?... недоразвити мозъци

120

Анонимен

преди 1 година

без хартиени бюлетини, купуващите гласове нямат шанс - герб, бсп, дпс и сигурно възраждане, защото са руски проксита, а те така процедират, фалшификации, манипулации, страх

119

Анонимен

преди 1 година

До 543___ в цяла Европа купуването на гласове се наказва със затвор, а тук купуващите определят дневния ред

118

Анонимен

преди 1 година

До ПП е ДИАГНОЗА...в Европа не гласуват с машини, защото там няма такова безнаказано пазаруване на гласове, защото там корумпетата ги вкарват по затворите, а тук машините са задължителни по тази причина

117

ПП е ДИАГНОЗА...

преди 1 година

ПП не е ПАРТИЯ.......... ДИАГНОЗАТА Е :ХОРА С ОТСЛАБЕНИ УМСТВЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ. КАК ДА ИМ ОБЯСНИШ - ЗАЩО Е ДЕМОКРАТИЧНО ГЛАСУВАЩИТЕ САМИ ДА ИЗБЕРАТ ПО КОЙ НАЧИН ДА ГО НАПРАВЯТ..??

116

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ДПС и БСП ви докараха до тука, продължавайте да сте навдени. ПП не са ви виновни за нищо, май малкото за продажните и клиенетелистки душици. Дерзайте - ще има и Хартиени бюлетини, и подправени и загубени протоколи и купен "Шведски" вот в махалите и дълбоката провинция ... ДС и Мутрите от векове - за векове!

115

543

преди 1 година

Значи цяла Европа, кара на фалшиви избори, като разкара машините и разчита на добрата стара хартия! То и компромат да сътвориш и затова акъл трябва! За нищо не ставате, нещастници некадърни!

114

Анонимен

преди 1 година

Европейци сме и искаме да гласуваме така,както гласуват всички други европейци! Ясни са номерцата на Киро и Асен,но НЕ! Стига са ни баламосвали тези от Пълния Провал!Разбрахме ги!