120

Анонимен

преди 1 година

Честито на джендърите от ДБ и Пп и другите милеещи за народа! Пожелавам час по-скоро атома да ни удари, защото прекалено много паpaзити и лицемери се навъдиха в тая държава. За много воини си траеха, решиха точно сега да "подкрепят".

119

Анонимен

преди 1 година

Аре всички военнолюбци,да заминават с оръжията.Ей смоттаняЦи,България не е колония на САЩ и ЕС.

118

Кремълски орки

преди 1 година

Комисиите по външна политика и отбрана решиха: Даваме военна помощ на Украйна

117

Анонимен

преди 1 година

България не трябва да участва в тази мpъcнa и благоустройствена война, като изпраща оръжия на която и да било от страните! Вкарването на България във война е престъпление срещу българския народ и няма да остане ненаказано за подбудителите и извършителите.

116

xoxoxo

преди 1 година

След гласуваниятa в ООН и ОССЕ против РФ и обявяването и за терористична държава очаквайте в скоро време путлеристите да бъдат третирани като престъпници в цивилизования свят.

115

Анонимен

преди 1 година

До 137, Ей малограмотник ТИ и всички ние сме вече в смъртна опстност не го ли разбират кратуните ви още !Обявени сме за врагове, падне ли Украйна вас ще пратим на фронта да ви избиват долни безгръбначни червени кратуни

114

Оправдават си

преди 1 година

Заплатите. Отговорът е във въпроса.

113

анонимен келеш

преди 1 година

Тук верно пишат много,абе не толкова чак много оригинални руски тролеи:):):)защо обаче ги е срам да си признаят,че са руснаци не знам:):):)Хибридна атака:):):)Е то ние верно им го набиваме до сливиците,гониме им дипломатите,казахме им да си пускат техната газ у тех си,ама верно големи нерви имат тези пияндурници:):):)Пишат и се хабат.България вече през крив макарон бе комунисти.Ние сме ЕС-НАТО-САЩ и вашето джудже Вова му е къса чурката да погледне даже към България:):):)

112

Анонимен

преди 1 година

Ясно е като бял ден , че тези които не искат да дадем оръжие са се клели във вярност на чужда държава. Отделно се опасяват че електората им ще ги на рази и повече няма да гласува за тях. Кажете си го направо господа не желаете България да има силна и модерна армия която да е част от НАТО ..Долни лицемери и хрантутници

111

Тоз пък!

преди 1 година

До Българин От какво се страхувате бе, ми.шки. Ние ВЕЧЕ сме заплашени с ядрена война!

110

Чума червена

преди 1 година

До Българин ей ти друския диверсант! изчезвай със скоростта на бит...

109

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Българин - то ако за национално предателство се екзекутираше тук всички русофили щяхте да висите на Орлов мост! Толкова ви отделям, щото с 10% които показахте повече място не ви трябва.

108

Анонимен

преди 1 година

Който иска да дава военна помощ,да хваща калашника и да се включва във военните действия,така ще покаже,че държи на своята позиция и застава зад нея.Нали това е целта на военната подкрепа,а тези дето не желаят ,да си продължават живота мирно

107

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 129 - и си заври "несъгласието" в ауспуха! Точка! ;-)))

106

NATO

преди 1 година

Доставете им едно ядрено оръжие да приключат веднъж завинаги с Русия...

105

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Украйна - толкова по срамно! Мужиците ще претърпят поражение от държава "която я няма"! И това ако не е велико, здраве му кажи!

104

взвд

преди 1 година

асте дали оръжие в следващия парламент няма да сте там умници а европа ще се разпадне

103

Зозо

преди 1 година

Оръжие ще има, нови самолети ще има и хартиена бюлетина ще има. После кой от къде е ............. Избори.

102

Муфаса

преди 1 година

До Айде всички - айде пак изтърканата русофилска плоча. Все една да слушаш на Киркоров песньовките докато не се пръснеш! Сменете рефрена, русофиле! Въпреки че, ще дадем оръжие, така че, пейте каквото искате. По тъжно да е! Защото Путин "ще ви намрази"! Той понеже някога ви е "обичал" жалкия българомразец.

101

Живко от Варна

преди 1 година

Защо някои хора искат на мен да ми причинят УМИШЛЕНО зло и искат да ме направят на развалина?!Може ли да ми кажете какъв е проблема и къде аз съм сгрешил?