13

Хахаххахаххаха

преди 1 година

До Бай Дрън, нарочно :) Именно заради голямата дискусия около тази дума. Нали не си забравил колко шум се вдигна около нея ;) Хвана се :)

12

Бай Дрън

преди 1 година

8, добре казано, но и ти накрая завършваш с неточна думичка-преценя. С ударение отзад да, но не и в смисъла, който пишеш. Относно правописа да, съгласен съм, че всеки поне трябва да се старае. Но за говора не. Там се намесват много други фактори, иначе ще станем като македонците - да отричаме всичко, що не е написано в речника.

11

Анонимен

преди 1 година

Докато се ядем за членовете,ромите вече ни превзеха.Не е далеч денят ,когато всички ще пишат на латиница(тия дето изобщо пишат).А пък вие иначе слагайте 24 май за официален празник!

10

Анонимен

преди 1 година

Този език се говори от има-няма 2 милиона (изключвам малцинствата, бебетата и трайно установилите се около 2 милиона в чужбина) така че няма абсолютно никакво значение правописа МУ. Това е отмиращ език на отмираща популация

9

Д.Стоев

преди 1 година

Защото нашият език не е хич лесен. Е за преподавателите по български език и литература, за журналисти и тн. е лесен, но ако пишеш без да се замисляш по инерция на български език все се допускат някакви грешка. Изпусната запетая, 'е' вместо 'и' когато пишеш 'тд' заедно и 'т' на края все може да се допуснат грешки... Аз примерно когато пиша на немски почти никога не допускам грешки, защото се пише това което и се говори. А нашия език не е така... Труден е и правилата за писане грамотно се бъркат..

8

...

преди 1 година

Българският език е много труден език и немалка част от населението няма капацитета да го изучи и използва грамотно. За съжаление. Не приемам мнение на хора, които нямат усет и себеусещане в изказвания на мнения... и паралелно с това говорят с грешки(говорят, дори не стигам до писането). За щастие все още има хора, които държат на езиковата култура и учат на същото децата си. Малко са, но ги има. Забелязва се и пряка връзка между образованост и успех :) Как беше: всеки сам си преценя ;)

7

Зевзек

преди 1 година

И марзелот!

6

Отговор:

преди 1 година

ЕвроатланДическите ценности,баце!

5

Анонимен

преди 1 година

Тези със светлият цвят на кожата празнуват Хелоуин, а тези с другият цвят въобще не знаят даже за нашия празник. Какво очаквате от днешните млади възрастни и техните деца?

4

Зевзек

преди 1 година

Мозакот!

3

ххх

преди 1 година

Да се увеличат часвете по български език Х3

2

Мнение

преди 1 година

Научете ги кога се пише Й! Омръзна ми да пишат "ПромоциЙ". Толкова ли са некадърни учителите, че не могат да научат децата на едно елементарно правило?

1

Бай Дрън

преди 1 година

Извинявайте, ама все по-неграмотни ще стават децата с тоя гугъл преводач, автоматични корекции на правописа и думите дори.Дори да си грамотен, изглеждаш като малоумниk с тоя телефон. Скоро децата няма да знаят и английски, понеже все по-често се разчита на автоматични преводи.