157

Анонимен

преди 1 година

Има страни, като Италия, Белгия, Нидерландия, където след избори преговарят за правителство по една година. Никой да не се безпокои, има си служебно правителство, то ще работи, ако трябва ще бъдат сменени министри, премиер, работите си вървят. Има други страни където разследват бивши президенти, премиери, министри и ги вкарват в затвор или получават други присъди -- Франция, Румъния, Израел и т.н.

156

Пипи дългия джорап

преди 1 година

Тюфлека е три пъти осъден от Български съд за лъжи и манипулации!

155

християнин

преди 1 година

Шебек!

154

Гербджипков

преди 1 година

Филията с мас го е закъсал.

153

Анонимен

преди 1 година

Лойко Сланинков пак се изказа.

152

Ръб!

преди 1 година

Докато беше затворил всички градове и ни караше да пускаме декларации да пътуваме, този не помни колко Мата Хари са минали през спалнята му и с бъркали в чекмеджето!

151

ВЕЖДИ РАШИДОВ

преди 1 година

НАЗДРАВЕ ШЕФЕ! ДОБРО УТРО!

150

Ръб!

преди 1 година

при този пострадаха даже прасетата, овцете и кокошките за шепа евро.

149

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

148

Анонимен

преди 1 година

Прошката от Бога не означава отмяна на законите. Това е твой проблем между теб и Него.От народа прошка някой може да ти даде, друг няма да ти даде. А законите трябва да бъдат изпълнени, те за това се пишат, ако една държава уважава себе си тя ги спазва. Ако ние искаме да сме държава, която никой не уважава, няма да си спазваме законите. Така е рекла баба Ванга.

147

Анонимен

преди 1 година

"И в мюсюлманската религия, в християнството, този, който прощава е Бога и народът." -- значи ти ще откраднеш от народните пари 60 милиона, а вероятно и повече, а ние трябвало да ти простим, това че има закони, плюйте на тях, Богът ще прости, ха-ха, хи-хи ! Съвсем за овце ни взема този селяндурко, да те коронясаме за цар искаш ли ?

146

Безмилостен

преди 1 година

Може да правиш каквото си искаш, но само от ЗАТВОРА!!! НЯМА прошка за загубените 12 години от живота ми!

145

Анонимен

преди 1 година

Боката го стиснаха за топките от козяк и сега скача по команда, само и само да не му дадат направление за СЦЗ

144

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е обучаван в сащ да води война с Русия, това са факти, прикривани докато излязат наяве. Войната е подготвяна отдавна от сащ, също сащ им осигуряваха досега неограничена финансова, военна, медийна (с плоски лъжи) и всякаква друга помощ, дотам че републиканската партия вече иска тази помощ да бъде ограничена, защото и там има трезво мислещи, които виждат че нещата не се получават както са си мислели, доларът като резервна валута отива на кино, брикс ще се разраства, гуд бай хегемония.

143

Анонимен

преди 1 година

Кой беше тоя?

142

Анонимен

преди 1 година

Това че сащ го подкрепят не означава нищо. Сащ са империалистическа държава на принципа -- разделяй и владей -- divide et impera ! За тях е важно да има някакво правителство, което да работи по тяхната агенда. Ако не е корумпирано, ще го корумпират, това е лесно, ако е вече корумпирано, пак няма значение, директно почват да му дърпат конците. Целият свят вече знае какво представляват, само в източна европа продажните елити досега все още успяваха да се прикриват. Но войната в укр.свали маските.

141

Анонимен

преди 1 година

"Ще направя всичко да има правителство, но само ако има предварителни преговори" -- никой не иска да преговаря с него, абсолютно никой, съгласи ли се това е политическа смърт за партията им. Интересно как в европа не знаят абсолютно нищо за ситуацията и го поздравяват за някаква победа ? Очевидно това са от неговата "партия майка" -- някакво абсолютно заблуждаващо формирование -- Орбан е изтеглил своите евродепутати оттам, те са независими и гласуват само както е изгодно за Унгария.

140

Малко му е Затвор!!!

преди 1 година

Конфискация на краденото и имущество, и вкарване в Трудови лагери. Друг начи за оправяне НЯМА, освен Военен режим.

139

ДоленАйДук

преди 1 година

Треска го тресе Асфалт паша.Само при мисълта, че Господарите му от Козяк и английските шпиони ще го загърбят и гостуването му при Бай Ставри става неизбежно, за това е готов на всичко,дори и дупе да даде,само да е все още на власт.

138

Анонимен

преди 1 година

"Целият демократичен свят трябва да направи всичко възможно да се приключи тази война. С пасивност няма да стане. Агресор с пасивност не се спира" -- Русия е толкова демократична колкото сме и ние. Била е предизвикана от укронацистите, всичко е планирано да се развива на ръба -- Путин и бай дън се срещнаха в швейцария миналата година през есента и там войната можеше да бъде предотвратена. Но престъпникът бай дън се погрижи Путин да стигне до решението да нахлуе в украйна. Това е прозрачно.