114

gog

преди 1 година

Зеленски е ***, руските активи /откраднати от "демообщността" ще покрият разрушенията в Донбас /кой ги направи, а/. Тоя *** не чете ли статистика? Колко укри останахте, бре?

113

Анонимен

преди 1 година

СБЛЪСЪК МЕЖДУ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ, НЕ Е ИЗГОДЕН НИКОМУ, НИКОМУ, ДОРИ БЕЗ ВОЙНА, ДОСЕГА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ЗАГУБИ СА КОЛОСАЛНИ, КОЛОСАЛНИ И НИ ПОТАПЯТ ДЪРЖАВИТЕ В БЛАТО, А ЛИДЕРИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ НЕ СМЕЯТ И ДА СЕ ЗАЩИТЯТ И ДА ГЪКНАТ ОТ СТРАХ, ЗА ДА НЕ ГИ НАХОКА ГОСПОДАРЯ ИМ ОТВЪД ОКЕАНА!

112

кой е отговорен

преди 1 година

Този носи пряка отговорност за това че подпали война в Европа. Отлично помня че миналата година плашеше руснаците с атомни бомби вместо да опита да прерговаря

111

Анонимен

преди 1 година

ТОВА МАХАЛО ОТ ИЗТОК НА ЗАПАД И ОТ ЗАПАД НА ИЗТОК, КОЕТО ПРИЧИНЯВА АГРЕСИЯ, СМЪРТ, ТРАГЕДИИ, ВИ ВОДИ ДО САМОУНИЩОЖЕНИЕ, СПРЕТЕ ДА СЛУШАТЕ ТЕЗИ АГРЕСИВНИ ЧУЖДИ МЕДИИ, ***, БЛОКИРАЙТЕ ГИ, ИГНОРИРАЙТЕ ГИ, ТЕ НЕ ВИ МИСЛЯТ ДОБРОТО!

110

Анонимен

преди 1 година

НЕ СЕ ПРЕСТРУВАЙТЕ НА ЛУДИ, ИЗТЕГЛЕТЕ СЕ ОТ УКРАЙНА ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ, КОИТО ВСЯВАТЕ ИНТРИГИ И ПРАЩАТЕ ОРЪЖИЯ, УКРАЙНА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ МАЙКА СИ РУСИЯ, КЪДЕТО ИМ Е ЕСТЕСТВЕНОТО МЯСТО И Е ТЯХНАТА РОДИНА, НАЦИЗМА, ЗОМБИРАНИТЕ НАЦИСТИ И АГРЕСИЯТА ДА СЕ ПОТУШАТ, АНГЛИЯ ДА ПУСНЕ СЕМЕЙСТВОТО НА ЗЕЛЕНСКИ И ДА НЕ ГИ ДЪРЖИ КАТО ЗАЛОЖНИЦИ, ЗА ДА ИМ ИГРАЕ ЗЕЛЕНСКИ ПО СВИРКАТА, ЕВРОПА ДА СИ ВЪЗСТАНОВИ ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ И КИТАЙ, ЕВРОПА, ДА НЕ СЕ ПОДДАВА НА ЧУЖДА НАМЕСА, ЗАЩОТО СЕ САМОУНИЩОЖАВА!

109

Анонимен

преди 1 година

НЕ СЕ ПРЕСТРУВАЙТЕ НА ЛУДИ, ИЗТЕГЛЕТЕ СЕ ОТ УКРАЙНА ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ, КОИТО ВСЯВАТЕ ИНТРИГИ И ПРАЩАТЕ ОРЪЖИЯ, УКРАЙНА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ МАЙКА СИ РУСИЯ, КЪДЕТО ИМ Е ЕСТЕСТВЕНОТО МЯСТО И Е ТЯХНАТА РОДИНА, НАЦИЗМА, ЗОМБИРАНИТЕ НАЦИСТИ И АГРЕСИЯТА ДА СЕ ПОТУШАТ, АНГЛИЯ ДА ПУСНЕ СЕМЕСЙТВОТО НА ЗЕЛЕНСКИ И ДА НЕ ГИ ДЪРЖИ КАТО ЗАЛОЖНИЦИ, ЗА ДА ИМ ИГРАЕ ЗЕЛЕНСКИ ПО СВИРКАТА, ЕВРОПА ДА СИ ВЪЗСТАНОВИ ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ И КИТАЙ, ЕВРОПА, ДА НЕ СЕ ПОДДАВА НА ЧУЖДА НАМЕСА, ЗАЩОТО СЕ САМОУНИЩОЖАВА!

108

Христо Христов

преди 1 година

До Точен"Сега украинците имат САМО три изхода..." - третият ще е най-добър за човечеството. Не виждам защо трябва да съжалявам за него...

107

Христо Христов

преди 1 година

Като гледам тази стена, на нея ли са снимките на граничарите от Змийския остров, дето режимът в Киев ДВА ПЪТИ погреба?! Много лъже това мюре. Време е президентството и правителствените сгради в Киев да станат кратери!

106

Ну Погоди

преди 1 година

Мислете позитивно укри,не бройте труповете

105

АМАн от НАРКОМАНИ

преди 1 година

ALO ZELENSKY След окупацията на Украйна без КРИМ окупаторите в Киев се опитаха да създадат зона на омраза между МОсковията и КИЕвска Русь.. Вместо да преговаряте с Путинчо вие си мерите ядрените оръжия върху главите на нашите братя и сестри в Украйна ..

104

Точен

преди 1 година

Сега украинците имат САМО три изхода: 1.Да бягат /най-точен/, 2.Да въстанат срещу САЩ, 3.Да умрат за съжаление. Иначе така или иначе ще умрат от студ, глад и глупост.

103

Клеър Дейли в ЕП

преди 1 година

Ако искате да назоваваме страни спонсори на тероризма, да го направим. Европейското спонсорство на израелския тероризъм в Палестина, западното спонсорство на саудитския терор в Йемен, продуктът ДАЕШ на френско-американско-британско-турското спонсорство в Сирия и Ирак. Десетилетия наред продължава подкрепяният от Съединените щати тероризъм срещу кубинската революция. Контрите в Никарагуа. Спомнете си Виетнам, Лаос, Камбоджа - ужас след ужас, терор след терор.

102

Анонимен

преди 1 година

Уволниха френска журналистка след излъчване на филма й за Донбас.Френската журналистка Ан-Лор Бонел загуби работата си след излъчването на филма й за Донбас.Журналистката снима документалния си филм от 24 февруари до 11 март 2022 г. Когато се завърнала в родината си, вече нямало хора, интересуващи се от кадрите й, затова филмът бил публикуван в интернет.След това Бонел обяви, че е загубила работата си в Парижкия университет, където е преподавала 15 години.

101

Алито от София

преди 1 година

Всяка война има край, а дали със споразумение или предаване, няма значение, но е факт че има много жертви и то предимно млади момичета, които вместо да създат поколения и да си живеят живота, те го губят или остават психически разбити след тази излишна,, операция ", зеленски го критикуваха целия свят да постигнат някакво споразумение с Путин, но докато байдън финансира Украйна, войната няма да свърши скоро, а жертвите ще продължават да нарастват, само заради интересите на американския фашизъм

100

Анонимен

преди 1 година

Ей тоя НАТО ли е мато ли е когато фащ бомбардираше Белград, Ирак, Сирия, Либия защо не помагаха и на тях?? Айде да излизат пред хората и да го кажат.. Иначе сте големи демократи ама..

99

Анонимен

преди 1 година

Хем сърби, хем боли.. Зеленчо и ти много добре го знаеш рано или късно ще клекнеш пред Путин.. никакви оръжие няма да ти помагат дето ти дават само ще забавят работата...

98

Банкеръ

преди 1 година

Ако Майданистите бяха дали автономия на Руско говорящите щяха да си запазят държавата.Сега ще я загубят,каквото и да означава това.Руската империя през вековете е сурвакала цяла Европа.САЩ не са яли сопа,защото са държава от скоро и са сравнително далеко.Благодарен съм на Путин,че прекрати Ковид извращенията над населението инак щяха да продължат да тероризират хората.Очевидно бомбардировките ще продължат докато украинците не сложат оръжие и отидат да преговарят в Кремъл.

97

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ти?Пиши си книгата с речи,като Хитлер ,а украинците кучета ги яли.

96

Тираджията Z

преди 1 година

Зеления Разсипа цяла една демократична държава.Направо я заличи от картата на света.Наще политици са направо китка за мирисане пред тоя

95

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украйна без пддръжката на Нато досега да е превзета цялата. Пак ще бъде победена, но ще отнеме доста повече време и ще загинат много млади украинци. Колкото по-дълга войната толкова повече мъжкото население в Украйна ще намалее. Тези които са най-кресливи и искат да пращат още оръжия в Украйна реално те копаят гробовете на младите мъже в Украйна. Единственото което ги топли е, че ще загинат и руснаци.