38

Анонимен

преди 1 година

Когато Блумбърг и сие започнат да наричат нещата с истинските им имена, ще последва трагична катастрофа за всичкия Запад, че и у нас. Тогава ще се разбере, таланти от какъв характер търсят, и защо на някои им е по-изгодно да затворят, други да работят "с огромен растеж", при недостиг на всичко необходимо. ...."Начин да се конкурира за таланти" - парашутен скок, в някаква фирма за скелета, при подписване на договор.

37

Кори

преди 1 година

До Китай удари шамар, Катар и другите от региона ако не продават петрол ,се връщат при камилите в Средновековието. Където, впрочем ,им е мястото. И като заговорихме за Средновековие, в новата ви мантра "Китай" има региони които са в 15 век.

36

Кори

преди 1 година

До нямат работници, ти на мен ми дай такава икономика, дето работници не и достигат! В България безработицата е малка. Най-силната икономика Германия и най-слабата България - работят. Който прогнозира смъртта на ЕС много се е объркал.

35

Китай удари шамар

преди 1 година

на наглите самозабравили се управленци в ЕС като спря кранчето за газ и каза че няма да изнася. Единствената надежда беше Катар. Но Катар практически направи същото. Катар НЯМА ДА ПРЕКРАТИ ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ ДОГОВОРИ ЗА ДА ЗАДОВОЛИ НУЖДИТЕ НА РАЗГЛЕЗЕНАТА ЕВРОПА. Така че май Вова ще влиза пак в играта скоро! https://youtu.be/tf-CSul7YK8

34

Зелената парцалена

преди 1 година

кукла на конци ПРЕДИЗВИКА ТОВА!

33

някой

преди 1 година

Само не знам защо щетите за немската икономика са дадени в щатски долари. Доколкото знам в Германия все още работят с евро.

32

Анонимен

преди 1 година

Огромни глупостти , обяснени на длъж и шир ! Фирмите затварят филиали , не поради липса на персонал - има персонал предостатъчно, а поради високите цени на суровини,материали и енергия , които правят продукцията не курентно способна !

31

Анонимен

преди 1 година

Нема кой да им бачка, ама пустите му шефове не слизат от фераритата, яхтите, самолетите, вилите, компаньонките и т.н. Що тъй?

30

Германците да не му

преди 1 година

мислят много а да се кчват на танковете и да отиват в Укроланд да отварят втори фронт срещу нарко клоунът нацист. Да го приключват по-бързо и да се свършва с тав драма.

29

Не е само Дойчланд

преди 1 година

Във Франция се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра. СЪЮЗЪТ СЕ РАЗПАДА!

28

Това нищо не е

преди 1 година

Като дойде еврото ще стане страшно хората ще колабират по улиците от глад, от нищета. Ще гърмят банките като пиратки по нова година!! Спестяванията ще се заличат. Просия навсякъде ще има.

27

Германците нямат

преди 1 година

планини!! Тази зима на балкан ще е! Нацепил съм дърва има за две зими! Горе в балканеца отивам, пък нека пращат призовка щибаняците от ДБ! Аз за интересите на САЩ няма да ходя да гина. Да ходи да се бие Христо Иванов и лунатиците около него.

26

Купих си танк

преди 1 година

Танк на старо от армията! Намерил съм и снаряди на черния пазар! Мисля скоро да го подкарвам и да ги подхващам нацистите! До Укрия все ще го закарам някак си!

25

Ситуацията е следнат

преди 1 година

САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!

24

1

преди 1 година

Е как бре? Нали шмеркел вкара милиони инженери и образовани хора от Африката. Нали източно европейските народи са разсисти? Да не би запада да заприлича на изтока ocepaн от каманисти? Те само това могат да крадат да убиват и да засират всичко и все някой друг им е виновен.

23

Анонимен

преди 1 година

Немците ще се оправят.Тук обаче нищо не мърда и няма и да мръдне поне още 30 годинки.Докато Москва казва какво да се случва в България,няма да напредваме.

22

Анонимен

преди 1 година

"Все повече компании съкращават дейността си, защото просто няма достатъчно работници"_____Инженерите, химиците и ядрените физици от Близкия Изток, които от години са на социал не успяха ли да запълнят празнините в сектора? Нали умните кратуни в Брюксел лежаха на тази кълка когато агитираха за отворени граници за нелегалните имигранти?

21

179

преди 1 година

Още по време на ученическите ми години казвах на приятели , че в Германия и по специално Мерцедес няма да могат да си намерят качествени кадри за завода и тогава казаха , че съм луд. Е явно лудия е излязъл прав за съжаление :D

20

20% икономии за газ

преди 1 година

Икономията е майка на мизерията! А честито! Ние тука още през прехода го научихме!

19

Анонимен

преди 1 година

Немците си работят,другите пришълци са на помощи в едно жилище по 20 души се тъпчат.Бръмчат на помощи и точат системата.