89

Анонимен

преди 1 година

Западът е авангард на сатанизма. В това няма никакво съмнение. Западната цивилизация днес е авангарда на богоборчеството извращавайки цялата същност на човешкото битие.

88

До 96

преди 1 година

Какво наричаш Родина? Кефовете на един луд?

87

Анонимен

преди 1 година

Никой не ги е спирал да напуснат страната ако не искат да служат на Родината. Границите не са затваряни. Като не иска да служи - да си заминава, Армения, Азербайджан...

86

Анонимен

преди 1 година

Само през първата година на Великата отечствена 1941 е имало 750 хиляди, близо милион, руснаци които са избягали от мобилизацията и не са искали да убиват хитлеристи заради лудия Сталин. Днес са много по-малко.

85

Анонимен

преди 1 година

До АнтикомунистКакъв зор те гони? За 3 седмици ги мобилизираха. Избягаха ***, дето никой няма неблагоразумието да търси и не стават за *** за зеле. Условието бе мобилизираните да имат боен опит!!!! Да, ама ашлаците следят украйнски и западни сайтове и се ловят на гола кука. Както би казал проф. Витанов. Да бегат!

84

him

преди 1 година

От една страна, това е гражданска позиция, от друга, какво можеш да очакваш от кончити вурсти? Как мислите - ако яйцето опре до г...., в Европа по различно ли ще е?

83

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нужда да мобилизира хора за да унищожи украинската армия, още повече от такава малка бройка 300 хиляди. Русия разполага с достатъчно армия и техника с които да унищожи украинската армия за часове ако използва редовната си армия. Целта на мобилизацията е друга.

82

Бавно стопляте

преди 1 година

Мобилизацията приключи.

81

Плъховете бягат

преди 1 година

Доброволците обаче са повече.

80

дойче зеле леле леле

преди 1 година

Много са забавни със пропагандата :)

79

Анонимен

преди 1 година

И на мен дивата дуупелизка, самоубийствена, унищожителна политика на нашите и европейски политици не я припознавам. И к'во? Да питат нас какво е да ти сложат марионетно правителство управлявано от краварското посолство. А дали тези да действителни лица няма да питаме. Иначе и по нашите улици да минеш....

78

Българин

преди 1 година

Има доста лични истории на хора, които с гордост и с патриотични песни тръгват към фронта. Дядовците им, които са били участници или свидетели на ВСВ, ги изпращат с гордост, за да защитят родината. Но такива истории няма как да ви позволят да публикувате.

77

Антикомунист

преди 1 година

Зорлен мобилизираха 200000 , 700000 избягали, какво по добро доказателство за тази гнусна завоевателна война на путин и подобните му.

76

Ти

преди 1 година

Защо се криеш зад клавиатурата? Отивай да мреш за "славата" на Россия. Ще получиш и руско гражданство, ехей кеф. И може би кръст в тайгата? А може куче да ти яде месата? Или атомите? Баба ти ще получи 1 мичион рубли и ще ти плати дълговете. Не мога да разбера какво чакаш?

75

Язе

преди 1 година

Що не пишете и за хилядите украинци, които избягаха от там въпреки, че били "задължени" да се бият. Има наистина хиляди такива, които си джиткат безпроблемно със скъпите си коли из цала Европа и си гледат кефа.....

74

Вкиснато Зеле

преди 1 година

Украинските мъже избягаха първи в Слънчев бряг и Златни пясъци.

73

Анонимен

преди 1 година

Няма да стане само с криене , трябват и протести . само за 2 седмици след мобилизацията ок 700к мъже са избягали от Русия (да не говорим преди и след това или жените които също бягат . Акко малкачаст се бяха организирали да излязат на Червеният площад и Путин е до там .

72

Анонимен

преди 1 година

И мен сега Радев ако реши че трябва да нападаме примерно Румъния и ме мобилизира и аз няма да отида да убивам или да ме убият, щото президента нещо изкуфял.

71

ДжоБаеца

преди 1 година

Що не искат да направят кефа на властта в Кремъл тия хора и да умрат за лудата им кауза? Никакво уважение към бащицата а толкова иска да забие меч на украинска земя и да се похвали с победа чиляка.

70

Хем се крият,

преди 1 година

хем интервюта дават...