108

До Не се месете

преди 1 година

Какво въобще означава `вътрешно - междусъседски`` ??? Междусъседски е нашето с Македония , това на руснаците си е война .И както стана ясно след анексирането Крим , ако на Путин му се размине - няма да се спре , за щастие през тези години украинците са се подготвили по-добре.

107

Тираджията Z

преди 1 година

Това от ден първи го говорят че нямали ракети.Като гледам сега само загряват преди да почнат да се бият истински

106

Индиго

преди 1 година

Руснаците и русофилите не лъжат те само ПРЕУВЕЛИЧАВАТ . Да кажеш на руснак или на русофил че е глупав значи да го похвалиш многоВ Русия няма корупция и алкохолизъм , те руснаците не пият и не вземат подкупи .Каквато им е държавата такава им е и армията на руснаците , скапана държава и скапана армия .Аз не искам да живея в руската *** обаче руснаците все се мъчат да накарат другите да живеят в руската *** , в момента това правят с Украйна и ако успеят ще продължат нататък

105

Анонимен

преди 1 година

Е какво въздействие като удрят цивилни цели? Като прибавим че търсят да купят униформи , танкове вече взимат от Беларус, дронове от Иран , боеприпаси от КНДР . трябваше да изтеглят С300 и С400 от охраната на Ст Петербург за да ги вкарат в Украйна . Но при липса на разузнаване , дори не знаят по какво да стрелят .

104

osdifj

преди 1 година

МУАХАХАХХАХАХАААРУСИЯ НЯМАЛИ ДОСТАТОЧНО РАКЕТИ С ДАЛЕЧЕН ОБСЕГ ИЗЧЕРПАЛИ СЕ.....КАТО ИМ СВЪРШАТ ИМАТ ЕДНИ 6000 атомни бомби, и тях може да ги свършат по вас ако ви са малко

103

Осиратор

преди 1 година

Кво НАТО, бре! НАТО ли стартира руската военна осирация, или укрите се самонападнаха? Ти на кой свят се намираш?

102

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ха-ха, Русия била обстрелвала цивилни обекти и ..........само 16 убити при изстреляни над 80 ракети. Баси, тези ни смятат за канарчета. А инак, Украйна спря подаването на ток към ЕС защото на нея не и достига електричество заради ракетните удари. Редица населени места нямат водоподаване. Снабдяването на горива е невероятно затруднено и има недостиг на горива бо бензиностанциите. Горива недостигат и до армейските части. Ограничено въздействие !? Ха-ха-ха ! Айде бе !

101

Анонимен

преди 1 година

Укрите вече не купуват дронове байрактар.Р.Турция иска да им ги плащат с Рубли.Наркомана в Киев няма и долари, дават му от САЩ само ръждясали оръжия да си чеше крастата с тях.

100

Анонимен

преди 1 година

Атентата на моста е типично руско изпълнение от руски екстремисти и националисти, които обвиняват Путин, че убива твърде малко украинци. Няма, как цял камион да бъде допуснат, толкова лесно до този мост, ако няма замесени вътрешни хора от службите на Русия.

99

Анонимен

преди 1 година

Истината е,че атентата на Кримския мост е дело на ЦРУ с цел да ни въвличат и нас във войната срещу Русия понеже ни имат за bokлyk с който не искат да си цапат ръцете а тая работа да я свърши Русия и после да кажат,че Русия избива православни.Защо подстрекават и Ватикана да ни хули,че сме се намесили в конфликта,както запада нарича операцията.Запада прегърна пречупения кръст и възражда фашизма с помоща на САЩ.И не си мислете че в САЩ не е имало фашизъм и че и сега няма."(Кабаре"с Лайза Минели)

98

Анонимен

преди 1 година

Истината е че атентата на Кримския мост е дело на ЦРУ с цел да ни въвличат и нас във войната срещу Русия понеже ни имат за *** с който не искат да си царят ръцете а тая работа да я свърши Русия и после да кажат,че Русия избива православни.Защо подстрекават и Ватикана да ни хули,че сме се намесили в конфликта,както запада нарича операцията.Запада прегърна пречупения кръст и възражда фашизма с помоща на САЩ. И не си мислете че в САЩ не е имало фашизъм и че и сега няма."(Кабаре"с Лайза Минели)

97

Русофоб

преди 1 година

Във войната ни въвлича фашистка Русия с платените си марионетки тук... Затова всички руснаци в посолствата трябва да се изгонят, а руските шпиони да се арестуват и осъдят. Бункерният пcихопат знае, че губи и ще направи всичко възможно да остави след себе си кръв и разрушения.

96

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха.Щом стана дума за олигарси. Нека да изясним.Западните олигарси с помоща на евро лисиците ограбиха най-нагло руската олигархия и си мислят,че ще им се размине.Вие ако знаете,кой ви е откраднал парите и имате оръжие,няма ли да му потърсите сметка за кражбата,ве uguo*тu.Не само ще ги тепат ами и нещо друго може да им се случи.Да ядат и гъби, от онези детоСАЩги хвърлиха в Япония.За вас,майтап но за мене е истина.Никой не вярваше,че Русия ще им потърси сметка за грабежите и убийствата.Но е факт

95

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Според РАНД Коропорейшън, Русия има толкова ракети с голям обсег които може да използва със същата интензивност всеки ден в продължение на 7 месеца !

94

Анонимен

преди 1 година

Мостът е взривен от крайно десни руски националисти (нацисти) с цел да се ескалира войната,а също и да се манипулира руското общество, че има реален враг в лицето на Украйна. Нали виждате с какво ожесточение плюят тук нашите изветрели русофили? В Русия също има подобни дeгeнерати готови на всякакви подлости.

93

Анонимен

преди 1 година

"Да попитам, Защо Запада ни остави сами срещу мечката?" Спокойно утре идва цялата мощ на Скотланд ярд, френските, италианските и норвежките служби да проверят документацията на товара за да си спокоен от мечката. То тя умряла отдавна, ама пак да ти пазят страх.

92

Факт

преди 1 година

Американският анализатор обяснява по най-рабираем начин, че битката ще се реши на бойното поле, а не че Путин е изстрелял ракети по детска площадка, или е съборил някоя жилищна сграда! А там украинците имат пълно превъзходство! Знае ли руснакът за какво се бие в Украйна? За лудостите на един Психар, който иска да докопа ресурсите на съседна държава, и там да си назначи свои олигарси-милиардери! А на мобилизираните, семействата им да събират пари да им купят бронежилетки!

91

Анонимен

преди 1 година

Няма да пишете такива неща, че шушляците се възмущават. Екстра си стрелят рашките, достатъчно е само да се осигурява някаква патаклама и "ястребите" са доволни. Щом го прави бащицата, значи е най-правилното. Спете спокойно рашистанци, рашките са нумеро уно

90

Анонимен

преди 1 година

Енергомрежата ще се възстанови по-лесно, отколкото руснаците да могат да си произведат нови хиперзвукови ракети със сегашните санкции за внос на технологии. Украйна си връща териториите и си усилва ПВОто, което е по-важно и води до бъдещо преимущество във войната.

89

Гордост

преди 1 година

България е с Азов и Десен сектор. Победата ще дойде под знамената на Бандера и Хилядолетния Райх. Белите бригади и арийската мощ ще пребъдат. Слава на Украйна и генерал Луков.