108

Италянеца

преди 1 година

Ще влезе, ще влезе....Ставри е строг но справеслив

107

Кори

преди 1 година

Беларуският народ разбира ли този в какво ги вкарва? От беларуска територия се извършва агресия. Въпрос на време е Украйна да отговори съответно. От твоя територия излитат бомбордировачи, които ме бомбардират, цветя ли очакваш да изпратя на тази твоя територия?

106

До 144

преди 1 година

Виж съветските данни на картата на военните действия, за да се събудиш.

105

До Russofucker

преди 1 година

Те вече го направиха. Ако не, Украйна има сили да изкорми цялата Бяла Рассия. Ония ще хванат хроничен хепатит и нито един белоруски солдат няма да иде да се бие срещу Украйна, знаейки какво ще му се случи.

104

XuTbP5bP

преди 1 година

Новата спуснация е по-смешна и от стъкмациите до сега! :D Смеем се с глас.

103

Русофакер

преди 1 година

Лукашенко е лисунгер. Ще предаде цялото снаряжение на Беларус на Путин и след това ще пита: с какво да се бием?

102

До 145

преди 1 година

Нещо бъркаш и то здравата, защото статистиката е достъпна в Интернет. България е 69 милиарда БВП (ГДП за първи път чувам такова съкращение), а Беларус е 60 милиарда. Само че и това не е точно, затова се греда БВП по човек, а не общо, защото Петко с общ месечен приход от 5 хиляди и безработна жена и 4 деца, не е същото като Петко с месечен приход от 4 хиляди и жена с приход от хиляда и едно дете. Според теб кой е по-богат, а? България 10 хиляди долара, Беларус 6000 долара.

101

Анонимен

преди 1 година

Не, ще влезе само в такава, която Путин печели.

100

Анонимен

преди 1 година

Тоя е абсолютен страхливец.

99

Анонимен

преди 1 година

Така ли ви наредиха да пишете ,че руснаците губели хахахах

98

До 142

преди 1 година

Успокой се, че ще получиш инфаркт като таксиджията. Беларус е под 9 милиона, Русия, която е близо 140 милиона 10 месеца не може да превземе 2 села, ти ми говориш за смешната беларус, че до 2 седмици ще приключи с Украйна. Само гледай Полша да не влезе в Беларус, че наистина дядото с боядисан мустак ще приключи до 2 седмици.

97

????????

преди 1 година

Истина или лъжа 5 дни до авария тотална в Запорожие

96

Адмирации

преди 1 година

Лукашенко, ще влезе в боя против фашизма, ако откаже, то Русия ще анексира Беларус, ще получи повече от колкото до момента в Украйна! Беларус, няма избор и трябва да вземе правилното решение, за атака от северозапад, посока към Киев!

95

Анонимен

преди 1 година

Путuk и да изстреля ядрена ракета ще направи нов Чepнoбил, НАТО ще заличи Москва и пак резултата ще е същия. Пyтuk няма полезен ход от нататък. Пyтuk загуби.

94

Анонимен

преди 1 година

Европа вече напълни газовите си хранилища. Никой не стои на студено, бензина е с 1 евро нагоре, нищо фатално за европейците на фона на сриващата се руска армия и икономика. Да, Путин губи.

93

Волфович

преди 1 година

Погледнете на картата на украйна преди 24 февруари и на тази от след 1октомври и обяснете как Русия губи войната. В скоро време в Одеска и Николевска области като минимум ще има референдуми.

92

ПкркУ

преди 1 година

До всички, които демонизират Путин трябва да знаят, че именно той е най-мекият вариант за така наречения "колективен запад". Другите алтернативи за лидери в Русия са доста по-страши. Представете си примерно, ако Жириновски(лека му пръст) беше президент.

91

42

преди 1 година

Губи война ли? Да не би украинците да отблъснаха руснаците още на границата? И сега руснаците печелят. Още 13 млн. население и минимум една България територия.

90

Анонимен

преди 1 година

До реално погледнатоДа не си нашмъркан като Зленски бе аланкоолу?

89

Космонавт

преди 1 година

Лукашитко ще влезе в лудницата на Готъм Сити. Там ще играе на криеница и дама с другите луди диктатори. Путин ще е в изолатор, защото е опасно изкрейзил.