27

Без упойка

преди 1 година

Лъжете се.При руски удар Бг ще се разпадне за часове.На втория ден НС ще гори,а военните ще вземат властта и вероятно ще екзекутират всички партии,медии и социолози..Българите са русофили и ще минат на страната на Русия.Това дето искаше Путин в Украйна и не сработи,ще проработи тук.Реално украйниците са били за Нато,а не ние.Ние сме приети случайно.Просто в пакет.

26

Black Sea

преди 1 година

До 30 шиби риби. Ааа, не. Не е Бургас. Възраждане, БСП и Му-нчо ги чакат на Камчия. Мястото е подготвено още от Станишев като продадоха земята там. Който е ходил ще разбере за какво става дума. Има и плоча от нощните вълци на педя човек.

25

Анонимен

преди 1 година

Хахах, камион, натъпкан с експлозиви, обикалял из сума ти държави и никой не го проверил и сканирал. ДОООБРЕ!!! Тия на какви наркотици са в рашистан!?

24

До

преди 1 година

Чакал ги бил да нападнат.Ти знаеш ли,че само една ракета да падне и да убие хора и народа ще скочи да излови и обеси всички политици,журналисти и социолози дето са за война с Русия.Вие май не сте учили история.Това ще стане.

23

Анонимен

преди 1 година

Твърдо стоя за управление на ПП, но с оглед на последните събития, вече съм на път да се съглася на коалиция с Герб, само за да може страната твърдо да се идентифицира като евроатлантическа и да имаме гърба на Нато, защото този кремълски психопат като нищо ще ни нападне, съдейки с каква лекота замесва името на БГ. А русофилите сами му дават повод с фашистки партии като Възраждане, с които бутат страната пак в лапите на руската мечка хищник

22

Анонимен

преди 1 година

Къде го камиона да се види щот не е паднал на дълбоко точно под двойно спуснатото под наклон платно крепящо се на двете опори подпряли го в двата края като счупвайки се падало и с двата края се заклещило в тези крайни за него опори на които било поставено,окачено,а на тази по средата опора на що се подпирало на нея само се прегърнало,но не се счупило като под собствената си тежест щом се освободило самото платно от двете крайни опори що е било окачено,а морето е плитко,че да се не види с МПС-та

21

Анонимен

преди 1 година

Без доказателства, становища, съд, присъда осъждат. Ето затова не искаме нищо общо с Русия. Нека атакуват, чакаме ги с нетърпение, рушлямите!

20

(-_-)

преди 1 година

Нищо чудно. България е разграден двор и всеки прави каквото му скимне. Освен това наливаме оръжия в Украйна от самото начало по поръчение на САЩ. А и сме натовци, а това ни прави автоматично враг.

19

Анонимен

преди 1 година

Честито на бг политиците.Вече са на мушката на Русия.Лошото е че ще го отнесе народа.Я да питаме народа иска ли война с Русия.Щото всички се радваха ,че народа гласувал за евроатлантическите партии.Хубаво,ама дали от тия гласували са наясно,че Борисов и сие са марионетки.Дали турците от Дпс искат война, дали и колко от ПП са русофоби за война.За костовистите е ясно,те са с жълти книжки от малки.

18

Анонимен

преди 1 година

много удобно обвинение от руските фа..шшисти!!!

17

черната работа пак .

преди 1 година

ЗА нас ! Сега Русия трябва да ни нападне и ние после пък ше превземем Москва !

16

Анонимен

преди 1 година

Забележете само как нареждат България до Грузия, Северна Осетия, Краснодарския район ....!!Все страни влизащи в бившия СССР - и до тях - България, която Русия винаги е считала за своя територия, макар и извън съюза. Това е отвратително и нагло обвинение! Единствената страна от ЕС, която Путин счита, че може безнаказано да употребява за лични цели!

15

Адмирации

преди 1 година

Щом предаваме братята и им взривяване мостовете, с перо ли да ми галят? Разбира се, че ще отвърнат

14

Анонимен

преди 1 година

Костовистка работа.Мафия отвсякъде.

13

Нино Корнелов

преди 1 година

И как камион с експлоазиви минава българската граница.Вариант 1 : Митничаря взема 100 евро и пуска 1 тон експлоазив.Вариант 2 : Нинова звъни, това е военна помощ за украйна. Пуснете я. Извод : Вече сме съучастници с терористи.

12

До адмирации

преди 1 година

Така ли? Ще ни атакуват ли? Хахахахаха. Много гладък мозък си.

11

Адмирации

преди 1 година

До сега гледах първий канал, за жалост, това е факт! За жалост, там се говореше как фашизма в Европа, не подмина и Болгария и как участваме като страна в конфликта. Това е много лошо, тъй като вече сме потенциална жертва на някоя ракета, като най-уязвими са Добрич и Варна, около 1000км

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен7Споко бе Сега само Брендо ще може да търгува с Украйна и да праща тирове.

9

Ямболски цървул

преди 1 година

Хайде,давайте да светнем с уранова светкавица и да се приключва с тази агония! Рестарт на човечеството трябва!

8

Анонимен

преди 1 година

Камене, дали помниш всичките имена, с които си трролил за пари? Ахмак.