42

eer

преди 1 година

До Анонимен Ама как го разбирате ПВО-та, а?:) Отваряш украинските, забележи украинските телеграми и виждаш как е сработило ПВО-то! Да те светна, че няма противовъздушна отбрана, която да може да с справи с подобна масирана атака. За пред медиите, са свалил 41 или 43, че и те самите започнаха да се объркват в лъжите си, а по неофициални данни, са свалили около 5% от изтреляните ракети по територията на украйна. Но вие си ги плямпайте и се надъхвайте с възможностите на ПВО-то на хохлите :)

41

Хахахаха

преди 1 година

Тук сме, ще гледаме:)

40

Анонимен

преди 1 година

след летните ни курорти, сега зимните очакват десетките хиляди украинци!

39

Мааачкай ВОВА

преди 1 година

Мачкай джендърите!! Заравяй нацягите!!

38

Анонимен

преди 1 година

2-та армия мира, това може, да воюва със цивилни хора, с децата по градинките, с болните в болниците.....защото на бойното поле стават за смях на целия свят

37

Анонимен

преди 1 година

Абе тука пълно с п***и, бе. Напълнили гащите, Украйна да се предавала, Путин се бил ядосал. Мамини сладки. Вие сте СРАМ за България. СРАМ, че сте наследници на най-непримиримите революционери и СРАМ за армията, която никога не е губила. СРАМ за майките си. СРАМ.======Абе женски, ти в казарма сигурно не си ходил,ама акъл сипеш зад клавиатурата!Свободен си благодарение на Русия и София е срината и бомбардирана от евроатлантиците на които се кланяш !

36

Анонимен

преди 1 година

кремълските разбойници в безсилието си, започнаха да обстрелват детски площадки, университети, болници и спящи хора, единственното което заслужават е ядренна бомба в Кремъл

35

Анонимен

преди 1 година

Значи да очакваме украинките зимата пак да се завърнат.С тези мощни ракетни удари над всички градове нещата натам отиват.Очаква се дъждовна ракетна зима за Украйна.

34

Заканили се?

преди 1 година

А питт ли се защо не се случи досега? Колко пъти им се каза какво се цели. От тях се искаше да се върнат на Минските споразумения и да ги СПАЗВАТ. Те решиха да се правят на по-големи заради гърба от Запад. Е, късно е вече. Оттекоха.

33

Анонимен

преди 1 година

думнете Кремъл и мумиията та да им дойде акъл на ватнниците

32

Анонимен

преди 1 година

Най-якото е как уж Русия изкарала от строя украинската ПВО и ПРО, а те действат безотказно и свалят 90% от ракетите в обсег. Да отбележим, че само 10% от територията на Украйна е защитена от ПРО. Русия уж беше унищожила Хаймарс. Абе, голям руски голташки цирк. Месеци превземат един завод, а сега бягат с подвити опашки и стрелят по цивилни цели

31

Анонимен

преди 1 година

Подкрепях украинците, но с атаката срещу моста се объркаха и сега ще стане страшно, очаквайте войната да се разгори и да обхване и други страни...Беларус от днес са в пълна бойна готовност, навсякъде се говорило за това, че ще влязат в конфликта - имало много напрежение натрупано с Украйна и провокации по границата им от украинците ( каза ми го моя колежка от Беларус, чиито родители живеят в Минск)

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28: Пфу! Втори опит: Цензирираното беше: "Теранът Пyтен ще даде Киев за тридневно разграбване на Бацката!".

29

Мене

преди 1 година

Каквото си направиш , няма кой да ти го направи .

28

Анонимен

преди 1 година

До Кори 8 - ами то белото не прощава, ще отмъщавате на бетон и стомана... те пък избиват хора... мостът се строи, хората не се сглобяват...

27

Анонимен

преди 1 година

Теранът *** ще даде Киев за тридневно разграбване на Бацката!

26

Бай ви к...

преди 1 година

Наводнете Укрите с оръжия......Гълъбец спишш...

25

Анонимен

преди 1 година

Днеска наистина е валяло дъжд от ракети над Украйна.Направо порой но няма нищо чудно не трябваше да пипат Кримския мост.Сега отключиха гнева на Вовата.Много е ядосан.Има кадри как крещи на военните на заседанието на Съвета за сигурност.

24

Анонимен

преди 1 година

И аз не вярвах, но Украйна ( и САЩ които им дърпат конците) ще вкарат Европа във война .

23

Анонимен

преди 1 година

Спрете всякакви помощи за тия Укри, не очаквах, че ще са толкова нагли !III световна война е по-близо от всякога ако укрите не се предадат !