100

ofe4

преди 1 година

До 135: Този твой колега хубаво ти е викал, защото това не е нашата война. На чия страна да го мобилизират и за коя кауза да жертва живота си и на семейството си. Отговори си на този въпрос и се постави в неговите обувки.

99

Бай Дрън

преди 1 година

Абе не знам за морала на руската армия, но вчера един колега, дето не е ходил в казармма ми вика-отивам да си вадя червен паспорт и бягам, ако искат да ни мобилизират. Ние говорим за морал на хора, които над половин година воюват, но какво да кажем за нашия морал, дето сме оцветили гащите още преди да са ни извикали? Бъдете сигурни, че в цяла Европа морала е същия.

98

129 гошко тъпо си

преди 1 година

ама много. Тъпаноровв ти сигурно броиш и републиките на които не можем да произнесем имената. Каскети като теб могат да вегетират единствено около рушкияПародиен център.

97

Анонимен

преди 1 година

От този пасквил става ясно че 5-6000 членове на Вагнер плюс няколко хиляди новобранци 7 месеца правят смешни ВСУ.

96

Споко

преди 1 година

Скоро всички тия русофолистически иззрпди ще бъдат унищожени заедно с тсрторите им до последноя изззрппддд в крвмъл

95

Анонимен

преди 1 година

До 120 само в Казахстан Отворко, това е 0,0013% от руснаците.

94

Анонимен

преди 1 година

Ама кой ви дава тези смешни измишльотини, които всеки ден публикувате тука? Намерете някой с повече фантазия, че взехте да повтаряте едни и същи глупости.

93

и "моралът"

преди 1 година

фановнЪ е спаднал. Помните ли каскети, как тозиТравестит в пасольството си позволяваше в България, която даде азбуката и културата на дивият монголоиденИбрик.

92

руската клоака

преди 1 година

най бързо топящата се.

91

буряти не останаха

преди 1 година

а белите руснаци показаха средния на късия.

90

пуйката

преди 1 година

Русия ще остане без армия.200 хиляди избягали за месец от 30 милиона по мобилизационен план,значи след някакви си 150 месеца Путин сам ще си празнува 83 си рожден ден.

89

българин

преди 1 година

Русофоби-и-и,защо не започнете да говорите,че руснаците вече се колят и изяждат помежду си?Дивотия след дивотия пишете,лъжете хорората,мразите Русия,и ние да ви търпим?!Няма да стане.Вашите писания са отвратителна пропаганда,в порза на Укрофашистите.

88

.

преди 1 година

Пропагандни статии. Чуваме и четм гледната точка само на едната страна. Така не може да се изгради представа за ситуацията. Войната е ужасно и гадно нещо.Жалко за погубените животи!

87

Анонимен

преди 1 година

за 3 седмици в Грузия се преселиха 200 000 руснаци. Със самолети, автомобили, велосипеди и пеш. Там може до 1 година без визи. Повече от милион във Финландия, Норвегия, Естония, Латвия, Монголия, Казахстан, Азербайджан, Южна Осетия, Абхазия, Турция. От любов към Путин от Чукотка преплуваха Беринговия проток до Аляска. Европейският съюз се принуди да въведе ограничения.

86

Хей учуден идиот

преди 1 година

видяхме ги как украинците ги избиват като безполезни същества апутьоКъсия изгаряше повечето, които успяваха да приберат в подвижни крематориуми. Други въпроси?

85

Анонимен

преди 1 година

Вагнер и морал ?Я не ме разсмивайте !

84

Мдаа меките ташаци

преди 1 година

си мачкат.

83

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 1 година

Докато запада пише пропаганда Руснаците мачкат! Кой си губи времето?

82

Хи хи вагнероФците

преди 1 година

имаха проблем с "доброволците" от Сирия, когато братята американци избиха 500+ за около 2, 3 минути. Не помните лиШибаниРусофилскиКурви? Риторичен е.

81

Анонимен

преди 1 година

понякога си задавам въпроса кога рус ше си отмъстят заради бг медии или ще ги карат да се извиняват публично пред целият свят за лъжите си или бг пък ще ги гръмнат подобре да ги ръмнат бг власти за газ