8

Анонимен

преди 1 година

А Дневник цивилизовано ли се държаха, когато ме изпъдиха от сайта си, защото съм бил писал "хомофобски" коментари??? В интерес на обективността, реагирах съвсем сдържано, но негативно на тяхна серия от хвалебствени материалчета за прайдове и подобни. Така че, да не се правят на независима медия - всички знаем колко зависима е и от кого!

7

До 8

преди 1 година

Ами пресконференцията се провежда в БТА, там по принцип присъстват журналисти от всички медии. Ако не иска да присъстват някои, да си беше поканил само избраните и богопомазани медии на лакърдия у дома си. Прес-картата дава достъп навсякъде, камо ли на пресконференция на политически лидер.

6

ПроСоТо

преди 1 година

мда,малко се поизсили Костадинов..Но така е,той е "кавардисан"../демек ,ВБЕСЕН/...Още през 1972-ра във филма "Нетуърк" нещата бяха "зачекнати"..И ТОГАВА още "мотото" беше :..-"ВБЕСЕН СЪМ И НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА ТЪРПЯ ! "..От ПАРКЕТНИ словосъчетания и декламирани КЛИШЕТА май немаме нужда..Впрочем,МНОГО ОТ НАС са вбесени,но страхът е голям...И най-вече малодушието...

5

Анонимен

преди 1 година

Всеки политик е медийно-зависим. Така че ако не проявява поне минимално уважение към журналистическата гилдия - ами не го отразявайте! И без това ни омръзна! Нали се оказа, че този образ е използвал най-много фалшиви новини в кампанията си. Спирате да пишете за него и проверяваме резултатите му на изборите догодина.

4

Теория на Случайност

преди 1 година

Президент на Украйна - Володимир Зеленски - ЮдеюСемит! Премиер на Украйна - Денис Шмигал - ЮдеюСемит!! Военен Министър на Украйна - Алексий Резников - ЮдеюСемит!!! Украинският Славянски и Християнски Народ е ПоРобен, но е така Приспан с омраза срещу Истинските си Братя и Сестри, че май дори не го осъзнава - същата работа като Македонците!

3

Доналд Тръмп

преди 1 година

Без Пощада към Фейк Нюз Медиите с Фалшивите им Новини - те са Враг на Народа! Този Костадинов ми харесва, а и аз скоро отново ще съм Президент на САЩ!!

2

Анонимен

преди 1 година

Някои са много дебелооки. Тия що не отидат в Белия дом да задават въпроси? А дали ще ги пуснат въобще?

1

Анонимен

преди 1 година

*** кво означава плурализъм бе ***.итут.ки такива, ако аз направя банкет вкъщи и не поканя ***.н.г..алите от улицата, значи че ако дойдат и ги изгоня аз съм виновен така ли? Страшна логика