47

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме че един от най големите сатрапи да не кажа най големия е..............какъв. Грузинец

46

Радослав

преди 1 година

Историята се повтаря. Всеки път когато комунистите поемат властта и стотици хиляди хукват да се евакуират. Просто този път на руснаците им отне малко време да се усетят. Преди 100-на години е било същото, част от руснаците остават да се опитат да спасят държавата си (белогвардейците), а масата бягат от ужасите които вървят ръка за ръка с комунизма. Сега Путин ще загуби войната в Украйна, ще проведе Голяма Чистка и ще заживее като Сталин в постоянен страх от предателство!

45

Анонимен

преди 1 година

Така е. Вече е модерно в целия свят да има надписи с думите - ЗАБРАНЕНО ЗА КУЧЕТА И РУСНАЦИ

44

Z

преди 1 година

Не се вълнувайте ! До няколко месеца, недоразумението "Украйна" ще изчезне от картите !

43

Анонимен

преди 1 година

Само Българин,Унгарец и Сърбин е вечния роб на Русия.Всичко друго знае за какво става на въпрос.Лично познавам Руснаци.Най-противния народ,който съм срещал.

42

Хайли Лйакли :):)

преди 1 година

И тука мирише на ройтерс!

41

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Стотиците хиляди млади мъже,напускащи фашистка Русия,е по-добре да насочат енергията на бягството си към Кремъл и да свалят Путин.

40

Анонимен

преди 1 година

На всички пристигащи руснаци в Грузия, без значение от повода, вече ще гледат като дезертьори, бегълци в немилост, на които трябва да помагат. Всичко това, заради новина "Руснаци бягат от мобилизация към Грузия". Така се настройват нации една срещу друга. А руснаците ще трябва да обясняват, че не бягат от никого. Когато си тръгват обратно, зад гърба им ще казват "най-после, дано да си тръгнат и другите". Така се управлява света - по слух и публикации, "преки репортажи".

39

Посмали манго!

преди 1 година

Единя грузинец е против, а останалите милиони?

38

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

А междувременно тази сутрин иранските дронове камикадзе в Одеса направиха на пастет два командни центъра на зеления лакей и една установка хаймарс. Ха честито!

37

Др Врабчев, сексолог

преди 1 година

"Като човек ги съжалявам, но като грузинка не ги искам тук"Това биполярно разстройство ли е или признание че не си човек?

36

Дойче Дезинформеле

преди 1 година

Статия на Дойче зеле. Ясно, няма смисъл да се чете.

35

следвамехронологията

преди 1 година

В написаното на плаката на този млад човек се чете укор към дезертьорите, а не вражда. Не само улиците на стария квартал "Дзвели", на околностите на възвишащия се над "Шота Руставели" паметник на Вахтанг-вълчата глaвa, но и цяла Грузия е пълна с руснаци и древната земя и генацвали са преизпълнени с гостоприемство и дружелюбие. Пиндостанският слуга Наакашвили е в затвора и двата народа отново живеят в сговор.

34

бг

преди 1 година

На черноморието не можеш да се разминеш от шкембести руски полковници и дебелог-зи мамаши.Етническияя състав постепенно се променя ,искат руски училища а след това идват зелените човечета и руската окупация . България събуди се !

33

ED

преди 1 година

Да заповядат у нас.

32

Да

преди 1 година

Абе ***, смелите войници на Русия бягат нещо, а?

31

Анонимен

преди 1 година

Балтийските държави, Полша, Чехия... в опитите си да се докарат на Запада съвсем изплискаха легенда, отказвайки достъп на руснаци всъщност помагат на Путин който иначе би срещнал трудности при набирането на войници.

30

ами

преди 1 година

Русофилските леви мажоретки и те не са желани у нас

29

Анонимен

преди 1 година

Правилно защо ги пускате тея окупатори в други държави? Нека да си ядат кашата сами вътре в русия . Нали се радваха на диктатора 20г .. сега да отиват да се бият с него и да го свалят. А не да бягат, като мишки и друг да оправя кашата.

28

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

"Миналата Седмица на Събрание на Шанхайската петорка" ........................................ Когато се пишат правилни неща, трябва да се внимава за елементарни грешки. Държавите-членки на ШОС са 9. На срещата на високо равнище ШОС в Самарканд като постоянен член бе приет Иран, а Ердоган бе там като наблюдател по личната поката на Президента Путин. Страните от колониалния запад са свикнали да живеят за чужда сметка, каза Путин. Абревиатурата ШОС се разшифрова ШАНС да ОСТАНЕТЕ СУВЕРЕНЕН.