21

Българин

преди 1 година

Робите не мразят най-много господарите си. Те мразят най-много свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Но робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото те се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби!

20

A

преди 1 година

Чета, че Украйна е победила - тия няма ли да си ходят и да възстановяват държавата си или ние, които не сме ходили на море от години) ще ходим да я възстановявами.

19

От хората

преди 1 година

Срам за българската страна.А хорицата от карловско.Тръгнали ми да агитират за изборите. Който има очи да гледа снимките на разрухата и отчаянието,както и мозък,ще мисли.

18

Истината

преди 1 година

Антиукраинската истерия обхванала русофилите изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50% от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от 36-ти Орловски и 35-ти Брянски пехотни полкове били се геройски заедно с българските опълченци на Шипка. Всичко това го има документирано, украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в гр. Шипка.

17

ама как така

преди 1 година

После защо хората не гласували!?Ами за едеоти гласува ли се!?

16

123

преди 1 година

А хората от наводнените села, какво??? Доброволци, палатки и по една мизерна сумичка, колкото да не е без хич! Не желаем да плащаме на наглите мизерници хотелите!!!

15

Българин

преди 1 година

До Ще осигурите ли........ Не, ще осигурим на руските бежанци, които ще дойдат в България след като в Русия почне гражданска война. Съвсем скоро ще бъде.

14

Анонимен

преди 1 година

В карловско фургони и ваксини за тетанус

13

До 15

преди 1 година

Хайде без шеги, а? Такава информация не е налична! Не сме длъжни да плащаме за тях!

12

Анонимен

преди 1 година

Изплуваха плювачите срещу украинците.

11

Архангела до 12

преди 1 година

А ти информира ли се...каква финансова инджекция беше за икономиката ни това,че си харчиха парите тук... напиши в гугъл има статия за пари праснати от украинци плащащи с карта .... отделно си представи и колко са платили в КЕШ. Със сигурност плюсовете са за България в тази ситуация.

10

Пен

преди 1 година

Украинците явно са първа категория хора а нашите съграждани ,които бяха потопени от наводненията са втора категория хора и може би си правят кални бани и не са на зор като украинците....... Долна *** продажна.

9

До 11

преди 1 година

Правителството обяви, че ЕС дава 40 евро на месец. Другото го плащаме ние! Върни няколко месеца назад и се информирай!

8

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен расизъм. Защо не ги пратат при авганистанците в бившите поделения

7

Архангела

преди 1 година

Стига сте гледали в двора на съседа ... вече останаха хора,които наистина няма къде да живеят и нямат пари...тези с джиповете заминаха отдавна,а и тези пари идват от Европа така че стига завист...да не дава БОГ да сме на тяхно място.

6

Евгени

преди 1 година

А за бедстващите от наводненията ще има ли програма и компенсации за ден. Защо те са на втора линия.

5

Анонимен

преди 1 година

А ние да плащаме за всичко,така ли

4

до Асан

преди 1 година

Няма страшно. Гутю плаща сметката.

3

Анонимен

преди 1 година

През зимата ще има ли безплатни карти за ски и лифт на украинските туристи?

2

Анонимен

преди 1 година

а програма за настаняване по хотели на хората от наводнените села в пловдивско няма , там са на кални бани нали