43

Пиян залян

преди 1 година

Този чагаджия е врема да го приберат в психиатрията - пълен комплексиран ***

42

Анонимен

преди 1 година

Слави може да има много кусури, но не може да бъде обвинен, че е лъжец. Затова Кировите обяснения, че ИТН му свалили правителството, олекват, както всичко, което говори. Може би наистина ИТН отърва България от продължаваща "промяна".

41

перко

преди 1 година

Киро *** е патологичен ЛЪЖЕЦ и днес отново се изцепил във фейсбук, че ще вкара Борисов в затвора по повод разглеждането в европарламента! Целуваше ду.ето на Урсула, асега го заболя, че вече никой и тепърва ще понася негативи! Пенсионер след шест месеца управление! Това ще бъде записано със златни букви в новата история!

40

Анонимен

преди 1 година

Нов чалга сценарий, ли има този?

39

Абе Чалгарино,

преди 1 година

ти изчагърта ПП, вместо ГЕРБ както обещаваше, как да построи завод Петков като ти си в основата на премахването му, защо не го оставихте да се види лъже ли или НЕ ? Това беше предвидено, но ти с твойте *** провалихте едно правителство което запечата десетки кранчета за източване на държавни средства от политически шайки като твоята ! Верно е, че чалгарите не познават чувството за срам !

38

Анонимен

преди 1 година

До Янко Ами партия която използва по-често думата "сценарий", отколкото "политика" и "програма за управление", взети заедно, има питане Обичаме ли да ни лъжат?

37

Анонимен

преди 1 година

Тоя долен чалгар е много нагло същество. А който му се връзва е *** на кирка.

36

Янко

преди 1 година

Най- големите лъжци и лицемери. Преди малко в лице в лице болонската Митева каза че може да подкрепят правителство на ГЕРБ.

35

Пепо

преди 1 година

Боко е лъжец 1, лъжец 2 е Слави яйцеглавия от Учиндол /Недоучен дол/. Слави е тройно импотентен и с петорен Алцхаймер.

34

Анонимен

преди 1 година

Всички балъци дето гласуват за новите спасители където ще им оправят живота Обичат да ги лъжат затова и гласуват за новите измамници

33

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е: ти, Слави, бръкна ли се да дадеш малко пари и да наемеш няколко багера за наводнените села? Същият въпрос се отнася и за всички политици, които сега се кандидатират на изборите! За какво да гласуваме за вас и да ви уредим с тлъсти държавни заплати, след като когато има проблем, в който можете да помогнете, вие всички се скатавате и се правите, че нямате пари?!?

32

Кире

преди 1 година

Никой не обича да го лъжат, но вие всички се упражнявате в тази долна дейност. Освен че Кирчо и Асенчо ни лъгаха и ти ни лъга. Да си сприпомним ли как суверена уж щеше да е народа, но се опита ти да си суверена от диванчето.Пробва, но не мина. А не мина щот си просттт.

31

емигрант

преди 1 година

Като гледам тук се е напълнило с измамени,които продължават да вярват на измамник като Чалгаря,който пък говори за честност-какво лицемерие ? За електроавтомобилите не е измама,а проект който в сегашното световно състояние не може да се започне изпълнението му и виновникът е Русия,но как чалгар да разбере световна обстановка,та той не разбира от нищо друго освен от кючек ? Този измами стотици хиляди свои симпатизанти,днес говори за честност и почтеност ! Колко останаха овцете които му вярват ?

30

Анонимен

преди 1 година

Как се спасихме от този чалгар? Това е Чудо. Българският народ не е получавал по-голям подарък скоро.

29

Анонимен

преди 1 година

Тоя покемон по колко пъти на седмица трябва да го гледаме? Вече не е фактор в политиката, че да спори с политици. Аееее у лево

28

символ чалгаря

преди 1 година

Аз вЕрвам в македонския космонафт, парламА от 120 депутати прецедентска република и уйчиндолски референдум.

27

Анонимен

преди 1 година

Въпроса е кой е отчайващо смотан да докара партийната си ръба на влизането в Парламента след като е била първа на избори. То с толкова акъл държава не може да се управлява... естествен отбор в действие.

26

Анонимен

преди 1 година

Как е шоото? Пичели ли, или пиреш пари от Капитан Андреево? Овергаз, т.е Газпром, дава ли пари?

25

Анонимен

преди 1 година

Тука обичат да ги лъжат и да вярват.

24

Анонимен

преди 1 година

Хората знаят, че всички политици лъжат.