241

Az

преди 1 година

Млъкни , бе св--ьо , млъкни !!! Обръсни си зурлата и намали пържолите , че ще почнеш да си го виждаш само пред огледалото !!

240

Аз промяната

преди 1 година

БОРИСОВ Е КАДЪНА НА ЕРДОГАН, БОРИСОВ Е НАПАСТ, НАКАЗАНИЕ БОЖИЕ, КОМУНИСТ ДО МОЗЪКА НА ЧЕРВЕНАТА СИ КНИЖКА, ЗА ШЕПА ТУРСКИ ЛИРИ ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА БЪЛГАРСКИ. НИКОГА ПОВЕЧЕ КАДЪНАТА НА ЕРДОГАН НЯМА ДА УПРАВЛЯВА, ДА СИ ХОДИ ПРИ СУЛТАНА И ДА СИ БИЕ ТИКВАТА В ПОДА ПРИ ВСЕКИ ЗОВ ОТ МИНАРЕТАТА, МЯСТОТО МУ Е ДЪЛБОКО В ХАРЕМА НА ГОСПОДАРЯ МУ СУЛТАН ЕРДОГАН. НЯМА ПО ГОЛЯМА КАТАСТРОФА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.

239

ПП San Francisco, CA

преди 1 година

Пак ще сме първи !

238

Анонимен

преди 1 година

тази зловонеща и крадлива селска мутра най-сетне трябва да влезне в затвора, за да си понесе заслуженото

237

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Никога повече тези пъпъ никога повече тези платени погромаджии никога да знаете

236

Аноним

преди 1 година

БОРИСОВ Е ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ Е ЛИДЕР БОРИСОВ Е ПОЛИТИК ВРЪЩАЙ СЕ БОРИСОВ ДА СПАСЯВАШ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО ОТ ПОГРОМА НА ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИСТИ ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ ОЩЕ ГОДИНИ НИ ТРЯБВАТ И ТАЗИ МЕЖДУНАРОДНА ОБСТАНОВКА

235

Аноним

преди 1 година

За Борисов Държавник ЗА ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА България

234

Амнезия

преди 1 година

кой нарече БГ народ - некачествен материал. Явно е от възрастта.

233

Дедо Гочо

преди 1 година

"Дойде бившият държавен секретар Помпео на лекция и каза: България на Балканите е с най-добре изградена газова инфраструктура на Балканите.Борисов не се ядосвай ТРЯБВА ДА ТИ СЕ ОБЕСНЯВА ПО- БАВНО

232

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо Бокото не крещи срещу ДПС и ИТН ами че защото са от една клика и си прикриват корупцията и кеаденето на пари от българите. Крещи срещу ПП само защото те единствени публично му разкриха далаверките и източените милиарди за строене на пътища от компании собственост на БОКО

231

Тиквата от Банкя

преди 1 година

Мутрата от Банкя е от тази планета и затова си складира кюлчетата в чекмеджето, заедно с парите откраднати от народа си

230

Анонимен

преди 1 година

Папагал ,не си достоен и билетчетата в цирка да късаш.камо ли да управляваш

229

перко

преди 1 година

До коментиращите: Стига сте плюли Борисов. Гласувайте си за Кирчо ***. Показа ви как се държи парапет, но не било същото като лопата. 80% де.или!

228

Анонимен

преди 1 година

Прав е Борисов!

227

до 248 Анонимен

преди 1 година

Свери си статистиката!!! !

226

Анонимен

преди 1 година

Те тия 2 милиона дето напуснаха България я напуснаха защото ти много се грижеше за тях. Безсрамник нагъл си и нищо друго.

225

Б Б

преди 1 година

Абе тоя тиквата май забрав че по негово време народа го премятаха като чували със картофи, не се показваше във парламента и ни управляваше от джипа., е на това му се казва шизофрения.И този иска пак да ни яхне.

224

Анонимен

преди 1 година

Бокоо ти от обич към народа ли ни държа 12 години на последно място в ЕС по доходи? От обич ли ни краде и лъга 12 години? От обич към нас ли направи подърък с наши пари 3 милиарда газопровод на Путин? От обич към нас ли ни трови чрез негодните зеленчуци и плодове вкарвани чрез частната ти митница? Ех Боко, боко много ще патиш много!

223

Аз промяната

преди 1 година

Тиквонии, да се запише в учебниците и да се учи от идните поколения: след 12 години царуване на цар Тиква, България бе оставена толкова съсипана, че се налага Република Северна Македония да праща войници да и помагат да се пази. Ердоган се надява пак да прокарва турски политики чрез Бойка кадъна, турски поток 2, още 2 милиона българи да се евакуират и България официално да стане турска. За това Бойка кадъна се натиска да управлява, за да изпълни заръките на султана си.

222

Анонимен

преди 1 година

Онези от герп ни вземат за големи абдали,щом мислят,че им вярваме на приказките...