53

Totenkopf

преди 1 година

Кой ще заплати лечението на тези престъпници? Доокога ще плащаме на наркоманите с купени книжки?

52

Состин

преди 1 година

Опростачването на младите с турбо, мега, по фолк, чала, мутро и мутресо ,,културата,, ,води до естествният си край.

51

Анонимен

преди 1 година

диагноза БМВ, държавата нехае, ние измираме като мухи и жалко за невинните. Държавата умира бавно и славно, днес 6 млн, утре 4 млн.

50

А

преди 1 година

БМВ? Или няма смисъл да предполагам.

49

Анонимен

преди 1 година

Простотията не прощава.

48

лошооо

преди 1 година

газ, ръчка , чалга , резултат .

47

Анонимен

преди 1 година

Защо карат така тези хора.... Почти съм сигурен, че ако са били карали по ограничение, е нямало да стане това. Друг въпрос е, че дори да караш с 90 по извънградски път, вечно някой е нервен и ти се лепи за бронята, понеже пречиш. Специално на това шосе аз карам поне с 10 км/ч по-ниско, че на моменти и с още по-ниска скорост. И до всички "пилоти" - спрете да хвърчите и да застрашавате другите! Скъпите коли не ви правят по-специални!

46

Гошо

преди 1 година

Истината, е че трябва да продължават засилените проверки целогодишно и нарушителите да се наказват справедливо.А до колкото за глобите то би трябвало да бъдат процентни спрямо осигурителните им доходи. Има хора, на които 1000лв глоба им е като все едно бълха ги е ухапала.

45

Анонимен

преди 1 година

Някой батко се е правил на голям пред децата.Колани едва ли са ползвали

44

Sostin

преди 1 година

И разбира се BMW...

43

глупости

преди 1 година

Какво и на марката ? Карам X5 m50d и смея да твърдя, че колата е бърза, стабилна и сигурна. Друг е въпросът, че съм шофьор от 83-та година, а тогава всички знаем как се караха курсовете. А сега инструкторите станаха милионери, сещате се как.

42

Анонимен

преди 1 година

Нали КАТ работят , всеки ден съобщават по колко патраули имало или само по магистралите по междуградските и междуселските пътища нема от години никой.По Тошово време на където и да тръгнеш виждаш милиционерска фуражка и ти действа профилактично.

41

Анонимен

преди 1 година

До Аман, бре И като забранят марката ще се смени с друга марка и така проблема решава ли се? Запази си глупавите размисли за себе си.

40

Аман, бре

преди 1 година

Всяка катастрофа с мутро-чалгаджийската марка БМВ. В България БМВ-тата са убили повече хора от руските танкове в Украйна. Тая марка трябва да я забранят със закон за лица под 30г. Или да е максимум до 316i.

39

Анонимен

преди 1 година

Не съм следовател, ама гледам някакво усукано бмв двувратка, ранените са на по 14-16 години.. дано поне да е имал книжка шофьора. И в нашия квартал по детските площадки се събират такива субекти, но тук поне уличките са тесни и не се силят толкова. Дано им дойде акъла преди да са убили човек.

38

Реалист

преди 1 година

С МВР-КАТ и без тях положението остава крайно тревожно. Жертвите по пътищата се увеличават. Изказванията на различни ръководители по тези проблеми, остават само като първосигнални реакции. Положението достига критична точка. Пияните, наркозависимите и надеяните са на пътя и с всеки изминат ден се увеличават. Жертвите също! По тази причина трябва да се обяви военно положение по това направление!

37

Гошо

преди 1 година

Заради такива шофьори вече ме е страх да изляза на пътя.

36

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с водачи, които все бързат, карат рисково. Въобще дивотията се настани яко в обществото. Прилича на трайно установена ниска цивилизованост в много големи размери.

35

силно замислЕна

преди 1 година

На мен друго ми е интересно, за що патрулката е спряла в зелените площи?

34

До 50

преди 1 година

Не богаташки деца. Това са коли за по 2-3 хил. лева взети от някоя моргите в западна Европа. Ама пак имат достатъчно мощност да се претрепят с тях.