61

Анонимен

преди 1 година

Какви 2-3 милиарда? 2-3 милиона най-много ще останат. Сушата настъпва искаме или не. Климатичните промени не означават, че няма да вали години наред, а че два три месеца няма да вали и после всичко ще се изсипе като порой изведнъж. Всичко това е пагубно за земеделието. Като ви почукат изгладнели африканци или араби на вратите и ви поискат земята, тогава ще видите какво е климатични промени.

60

ПАРЕН АУТОМОБЛ С АГУ

преди 1 година

ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ЕЛ. АВТОМОБИЛИ И ДВГ! ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ПАРНИТЕ, *** ИМА.

59

Ламята

преди 1 година

За съжаление и според мен, така ще приключат нещата.Разбира се ,винаги има шанс,премъдрите ни световни лидери,да ни изненадат с ядрена война.

58

Байдъна с ковида

преди 1 година

Намаляването на населението е измислено отдавна. Сега го виждаме в действие - честито на ваксажиите. Оня който се интересува знае че случаите с умрели "внезапно" млади хора и дори деца са нагоре със 600%, ракови и автоимунни болести също. Само че наратива измисля непрекъснато нови имена за да заличи ефекта - синдром за внезапна смърт при възрастни (SADS) и други небивалици които по "случайност" съвпаднаха с инжектирането на елексира на живота.

57

ПроСоТо

преди 1 година

бих хвърлил едно око на книгата им,но...не знам къде да я намеря..Иначе за "анализа" на събитията,съм съгласен..Разбира се,утехата ми е,че тоя апокалипсис няма да настане по мое време,нито по време на децата и внуците ми..Иначе-..."Ами Божа работа"..

56

Анонимен

преди 1 година

Тези автори са пропуснали най-важното. Климатичните промени са причинени от тази върхушка която спрейва небето, която прави генномодифицирана храна, която измисля пЛандемии. Някой някога вярвал ли е на налудничавата идея че електрическите коли ще разрешат някакъв проблем примерно? НЕ! Те са част от проблема. Огромни територии се унищожават да се копае кобалт и литий, да не говорим че батериите не се рециклират напълно. Така замърсяването става двойно. Но нали пропагандата трябва да работи

55

Венци касапина

преди 1 година

Една е Грета Тюнберг и тя велика,бре!Завинаги!!!

54

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Добре че каката написала статията сигурно надува дудуци като за последно пред колапса. Само с духане са и казали че ще го спре.

53

Анонимен

преди 1 година

Това което ме радва е че съм на 43 и най вероятно няма да видя нищо от този апокалипсис. Това което ме натъжава е че имам две деца.

52

Брат Вурст

преди 1 година

Божке, мислих че ще умра от ковид, расизъм, маймунска шарка или трансфобия. А то били климатичните промени. Само следният цитат "свиване на човечеството от настоящите 7,7 милиарда души до по-устойчиви 2 или 3 милиарда" говори за поръчителите на това словоблудство.

51

ЖАЛКО ЗА ДАМАДЖАН

преди 1 година

2 МИЛИОНА ПЕНСИОНЕРИ? ДОБРОЗОРНА ЕФТАНАЗИЯ И ЩЕ СЕ ОПРАВИМ!

50

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

преди 1 година

СПОКО, ПУТИН ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ! НАБЛИЖАВА ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, А ВОВА НЯМА АРМИЯ ЗА ПАРАДА? ОСТАНАХА *** ЮНГЕНС!

49

Анонимен

преди 1 година

Прочетете Министерство на Бъдещето да видите какво е мрак. Терористи отстрелват самолети и кораби, за да принудят хората да спрат да ги ползват. Хората спират да се размножават и отстъпват градовете си на животните и растенията. Отказват се от къщите си и живеят в комуни. За мен това е истинското мракобесие. Без съмнение, трябва да се борим с климатичните промени. Но и чрез тероризъм, демографски колапс и изчезване на цивилизицията.

48

Кекул

преди 1 година

43252352353215 такива книги на всеки битак и днес.бг взели най-глупавата от всички

47

11

преди 1 година

Глупости. Пъъълни глупости...

46

Анонимен

преди 1 година

И ВИДЯХ НОВО НЕБЕ И НОВА ЗЕМЯ ЗАЩОТО ПЪРВОТО НЕБЕ И ПЪРВАТА ЗЕМЯ ПРЕМИНАХА И МОРЕ НЯМАШЕ ВЕЧЕ. ОТКРОВЕНИЕ 21 : 1

45

.

преди 1 година

До Анонимен 62 Ами щот не раждат жендърите,комшиите отдавна правят опити даже и с кози

44

Анонимен

преди 1 година

Аз съм сигурна че не сме надхвърлили даже 6,5 млд. души на Земята.

43

КИТЛЕР

преди 1 година

КОЙТО НАПРАВИ 50 ЛИЦЕВИ ОПОРИ ИЛИ КОРЕМНОТО - ОСТАВА. ДРУГИТЕ В ГАЗОВАТА КАМЕРА!

42

ПРОТЕСТ

преди 1 година

Срещу СЛЪНЦЕТО щот многу пече!