19

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме никакъв интерес да ги спираме тези пращайте ги тихомълком на запад и без това те там отиват, а ония са много толерантни значи да си ги прибират за да разнообразят генофондовете си,ние сме на кръстопът и не ни трбва.

18

Анонимен

преди 2 години

НемА ли кой да изгони тая муха около 24-ата секунда ?! МУХАХАХАаааааааааа

17

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да се чешат езици. 15-годишен с рейс минава на парад през 150км патрули, които не успяват да го спрат, и бива засечен в населено място от камикадзета. Нормално за държавата с най-висок брой милиционери на глава от населението. Не, това не са герои. Това са малоyмници. Благодаря.

16

Бургас морето сините

преди 2 години

вълни, смело подкрепете местния Шериф !

15

Шах

преди 2 години

Има си каналджии има си превозвачи има си ценораспис 1000 евро .А тия решили да возят незаконно .МВР пази закона .

14

6587945876

преди 2 години

Евтаназираите тия Сирийски камили незабавно.

13

Анонимен

преди 2 години

Стигна се до тук, заради воините. В онзи регион воините са предизвикани от САЩ. В Сирия специално си имаше ред и хората живееха нормално. На кой, освен на САЩ му трябваха тези воини. Преди войната в Сирия бежанци нямаше. Всяка война предизвиква бежанска вълна. А сред бежанците, не всипки са нормални. Все едно тук да има война и да побягнат един милион хора. Ами като гледате обществото, всички ли ще спазват чуждите закони. Когато гледате на война като на мач, помислете първо за последствията.

12

Анонимен

преди 2 години

Тези са се запътили към Германия знаи ги пращайте на там понеже онияси ги приемат, ама нашата територия не е Аврамов дом, нито пък териториите на всички държави до Германистан..

11

Анонимен

преди 2 години

Жени и деца на прага на смъртта. Още са в автобуса. Молим за храна и вода.

10

Бай Маньо

преди 2 години

Едно цъъъррнооо ли е, да знаеш - че е за трепане

9

Анонимен

преди 2 години

Ако тези нямаха право да излизат от лагера, полицаите щяха да са живи и по-малко мигранти щяха да влизат в Бълггария. Обаче тия си шетат свободно все едно България им е бащиния.

8

Анонимен

преди 2 години

Това наистина е огромен пропуск в закона, намираш непълнолетен ангал да убие някой понеже не може да носи наказателна отговорност.

7

чичо

преди 2 години

Стигна се до тук защото последните две години единствената им работа на Радев и сие беше да уреждат постове на свои хора.За това не веднъж съм казвал-Радев е престъпник при това спрямо цялата нация.Защо още го търпим?

6

Анонимен

преди 2 години

Нашите продажници са щели да домъкнат цялото пещерно племе на Омарчо на наша издръжка понеже укропитеците са ни малко.

5

Анонимен

преди 2 години

Тези въобще не трябва да излизат от центъра за настаняване( на който не му харесва, чупката обратно), иначе виждате какви ги е надробил този. Да не говорим, че хората в Хармнли живеят в постоянен страх заради тези талибани.

4

Сноб

преди 2 години

Законът трябва да се промени. Щом извършват престъпления като възрастни, трябва да се наказват като възрастни.

3

емо

преди 2 години

време е да отворим Белене!ама не АЕЦ!

2

Светослав Иванов

преди 2 години

До *** приятелю тези бежанци са в България от петък но отказах да платят на полицията!!! Целия бизнес с мигранти се контролира от МВР

1

Таня

преди 2 години

Този полицай с маневрата си уби колегата си. И то заради някакви пропаднали амуджи