22

Анонимен

преди 1 година

По времето на ГЕРБ и Бойко Борисов бензина беше 1.60 лв!!!

21

Избирател

преди 1 година

Кирчо аз за кой да гласувам ? Ти със Българско гражданство ли си или Канадско ?????Да не вземат да те вкарат тебе при Бай Ставри .....преди оня дето му готвиш апартамента там ????????

20

Мдааа

преди 1 година

До 3 Анонимен. Филтрирай си информацията сам. Аз на патологични лъжци, осъдени 3 пъти за клевети и лъжи не вярвам.

19

Анонимен

преди 1 година

Лойко Борисов спечели честно изборите САМО първия път, защото бяха непознати, непозната партия, както всички се бяха втурнали да гласуват за НДСВ и ПП, понеже уж някаква промяна, уж нови. Но после ГЕРБ се задръсти в мафии и схеми и ФАЛШИФИЦИРАШЕ изборите! Да не говорим какви врътки правеха с черните чували.

18

Пришълеца

преди 1 година

Гербаджийския джоб ли е държавата? :)))

17

Шофьор !

преди 1 година

Киро е за затвора !

16

Лъжливото овчарче е

преди 1 година

Този екземпляр е осъден за 10 000 лева да плати на Мая Манолова, затова че я клевети (т.е. говори неистини за нея), осъден е да заплати 5 000 лв. отново за клевети (лъжи) срещу бившата началничката на кабинета на Рашков. Отново е осъден за клевети изречени срещу Елена Йончева. Това е патологичен Лъжец! Сега за четвърти път ще е съден за лъжи, но този път ще го съдят за половин милион. Браво на Кирил Петков за смелостта да го съди.

15

Хи хи хи

преди 1 година

Колкото и да не ми харесва ....говори истината !!!! ПЪЛЕН ПРОВАЛ се издъниха много яко !

14

Анонимен

преди 1 година

Тия ся искат да настроят хората срещу ПП, нали българинът лесно се води за носа, та тия от ГЕРБ искат да си съберат гласове и да спечелят, нормално. А ГЕРБ са най-крадливите, за 12 години обраха и Лукойл, и Топлофикация и Софийска вода. С помощта на Фандъковата Йорданка

13

SS

преди 1 година

А нещо за олиото да кажат,че за него още не са се сетили ...

12

Хахаха

преди 1 година

Не вярвам на ози патологичен лъжец, който е осъден 3 пъти. Господин Лъжец е Тиквата.

11

Анонимен

преди 1 година

3, защо? Тебе Киро спаси ли те? Държавата потъва като пробито корито, а ти чакаш спасител! Спасението на давещия се е дело на самия даващ се! Стара бг мъдрост.

10

Гиб Мелсън

преди 1 година

За 12 години Винету на Власт станахме от предпоследни, последни в ЕС по доходи след Румъния. Как да вярвам на Винету след като ни направи последни в Европа? И навсякъде нацвъка кадри на неговата партия, от некадърни по некадърни. Например всички директори на училища с малки изключения са кадри на партията му.

9

Анонимен

преди 1 година

Още по-точно казано 1,35 лв. Поне по мои изчисления!

8

Анонимен

преди 1 година

Аз викам всички за Луна тоя път, таман ще е още по добро отражение на електората от хазарта, Корни, Славуца, зеления чорап и т.н.

7

истина е

преди 1 година

Алтернативата на ГРАБ е само за затвора , и никъде другаде !!

6

на 100%

преди 1 година

Ако беше геп на власт сега , горивото щеше да е 5 лева !!

5

Анонимен

преди 1 година

Пак ще те вържем...след 10...седмици ....и пак в кауша :)))

4

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ГЕРБ досаждат, говорейки едно и също. Управляваха около 10 години и смеят да говорят за зависимостта от Русия, която те самите направиха. Подобно на комунистите, когато хлябът бил 10ст. и те така - цените били ниски, нямало инфлация... В момента инфлация има навсякъде, има и война. ГЕРБ си нямат и хабер от тези две неща. Вземат електората за пълни *** и си вярват, че на гърба на нещастието на хората ще се върнат на власт, пуснат машината за избори и ще го откарат още 10 години.

3

Анонимен

преди 1 година

И разбирачите няма лошо да цъкате минуси ама споделете кой или коя партия ще ни спасява сега