116

Българин

преди 1 година

Бих казал пълна лъжа И некомпетентност.Тия са пълни палячовци.Добре, че плащат навсякъде като на нашите четири хилядници та да им минават номерата иначе са за никъде горките.

115

Анонимен

преди 1 година

В Рф всичко е КГБ/ ФСБ ФЕЙК и ИЗМАМА! Да си спомним- " терористите" от Беслан, убийството на политковская, литвиненко, немцов, двамата скрипал, ВОЙНАТА в грузия, фейк " референдума" в КРИМ, " миньорите- колхозници в Донбас, " фашистите" в Украйна и т.н Никой не вярва на ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ!!!!!

114

Обективно

преди 1 година

Украйна Няма Никаква полза от убийството. Полза имат само руските сили за увеличаване на " морала" и агресията. Постановка е.

113

НЯМА УБИЙСТВО

преди 1 година

ТОВА Е ИНСЦЕНИРОВКА НА ФСБ С ЦЕЛ АКТИВИЗАЦИЯ НА РУСКИТЕ ЧАСТИ И ОПРАВДАНИЕ ЗА ПОСЛЕДВАЛОТО. ДАРЯ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е РАЗПОЗНАВАЕМА ПРИ ТАКАВА СМЪРТ. А ТЯ ИМА ЛИЦЕ, НОС, ОЧИ... ВСЕ ЕДНО Е СПЯЩАТА КРАСАВИЦА В КОВЧЕГА СИ. ПОСТАНОВКА С УЧАСТИЕТО НА БАЩА Й. А МАЙКА Й СЕ УСМИХВА НА ПОГРЕБЕНИЕТО. ИМА СНИМКИ.

112

Анонимен

преди 1 година

русия ще си получи украинската контра офанзива, това е толкова сигурно, колкото е че след нощ идва утро! Глупостите на " проф" витанов и подобните му по въпроса са толкова некомпетентни, колкото и Ковид 19 " моделите" му! За всяка контра атака е нужен ресурс от оръжия, например сега Химарс/ М270/ МАРСII са около 20 БРОЯ, а до края на годината ще бъдат повече от 70!, за атака са нужни и около 1000- 1500 ракети към тях, така че търпение, времето е НАШЕ!

111

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да разберем какво е станало - жалко за момичето. Иначе и двете държави си хвърлят взаимно кал и се прецакват една друга - Украйна има най-голяма полза от убийството, защото Дугин е техен отявлен критик, от друга страна е практика да се убива врага на врага, за да бъде набеден той. Макар че според мен руснаците ако искаха да използват "фалшив флаг"можеха да изберат някой по-известен. Дугин е просто задкулисен стратег, а пък за дъщера му дори не бях чувал. Съмнителна работа.

110

Анонимен

преди 1 година

Като се пише за пиянските изпълнения на премиера на Финландия, пише се Сана Марин. Като стане дума за убийство на руснак - пише се "убийството на Дугина".

109

убийството на Дугина

преди 1 година

До Анонимен

108

Анонимен

преди 1 година

Гръмнаха тая кифла и по-дребното жуженце мЕДВЕДЕВ се скри в бункерчето си. Интересно бункерчето му колко е голямо, може би колкото кутия за обувки?

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Кво стана с ъкраинската контраатака дето я чакаме вече 2 месеца --------- еми трепят съвeцкатa cган наред, напоследък основно в Крим.

106

Анонимен

преди 1 година

Аре стига каквото не ви изнася да е лъжа! Както и това че руснаците са превзели, Запорожката АЕЦ и сами си я обстрелват!.. И че доматите трябва да се ядат с колците!

105

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с ъкраинската контраатака дето я чакаме вече 2 месеца

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121 Няма да мине номера тоя път :)))) Путин направи фатална истрическа грешка :))))))))

103

Анонимен

преди 1 година

Абе то според британските медии Русия се провалят във всичко, чудно тогава как побеждават украинската армия от 1мил. човека с резервистите + купища западно модерно оръжие.

102

Анонимен

преди 1 година

Украйна стана държава терорист.

101

Анонимен

преди 1 година

Дугин се съсредоточава върху пропаганда на базата на случая, вместо, като всеки нормален баща, да се изолира, или поне да говори за трагедията си. Явно чудовището в Кремъл го принуждава за наказание, да продължава да повтаря линията на Кремъл, като демонстрация, че Дугин е само един изпълнител, който няма право на собствена воля. Типично за сталинистките методи.

100

хаха

преди 1 година

Значи хайли-лайкли версиите на нагосаксите са истината и самата истина, а тук лъжа или некомпетентност. Друг вариант няма.

99

Анонимен

преди 1 година

Свободни съчинения, по малкото изнесени и труднооспорими факти. За неумна публика естественно. Всеки с по голям интелект от зеленчук, може да си представи колко още данни и доказателства са събрани по темата. А очакването, че целия обем ще бъде предоставен по медии е инфантилно. Остава читателите да си изразят силно емоционалните чувства на темата, с което нито поумняват, нито се информират. Просто от скука. А лозето не ще молитва, а мотика. Чия градина копате? А плодовете ще ядете ли?

98

Човек за съживяване

преди 1 година

Поради какви причини някои хора са казвали на други хора за мен, да не се занимават с мен?!Защо искат аз да живея зле цял живот ?Къв е проблема?

97

Хипотеза

преди 1 година

Цинична: камерите на мястото не са били изключени, за да не се види, че е сложен взрив. Това КГБ го е направило много по-рано. Камерите са били изключени, за да не се види как едни хора принуждават Дугин да седне в колата движеща се зад тази на Дугина, за да гледа "урока" за това, че реториката му отива в посока, която се отклонява от линията зададена от Фюрера.