87

Анонимен

преди 1 година

Тя нарадата за майката героиня добре , ама и на бащата ще трябва да дадете нещо , че тия 10 деца са и на неговата глава освен че и изработката не е проста работа !

86

Анонимен

преди 1 година

Клоунадата е пълна. От едната страна са хомосбирките в ЕС, от другата са възродените традиции на СССР. А трябваше вече да сме открили хипердвигатели и да сме стигнали до най-близката планетарна система отвъд Слънчевата. Продължаваме да дълбаем дъното в глобален план, а в локален - не можем да направим и тротоар. Къде е тая скапана еволюция, мамка й?

85

Смвх

преди 1 година

*** те само чеченки ва

84

Анонимен

преди 1 година

Пудинга е изкукал тотално. Скоро ще го провесят от високо

83

Мдаа

преди 1 година

Наборници трябват, да проливат своята и чужда кръв в името на императора Путин !

82

Анонимен

преди 1 година

Бащата ще е Гуйло и гуйлоците на фронта след 18 год, даже няма да е нужно образование. Само се учи за вожда и как да се ползва автомат

81

не мога да се запра

преди 1 година

Трябват войници и войнички.След Украйна ще има други Украйни.

80

анонимен

преди 1 година

Този с твърда и уверена крачка се запътил към миналото. Дали иска да е новият Сталин или Петър I няма никакво значение, иска да държи народа си в тотално подчинение, а това най-лесно става с необразованите и маргинализирани слойове на населението. Именно такива в по-голямата си част тези, които раждат по 10 деца, като през 19 и началото на 20 век.

79

Пффф

преди 1 година

И да почне на 18 години, 10тото ще го роди като стане на 39, а 1 милион рубли е 16 хиляди долара, т.е. за 20 години тази жена ще получи по 800 долара на година или средно по 65 долара на месец. ***, таз жена ако се хване да работи и най-ниско платената работа в русия, пак ще изкарва 4 пъти повече и за 20 години ще има 64 хиляди долара или 4 милиона рубли. Как е математиката? Ни знаех, че можеш да нахраниш, изучиш и облечеш дете за 6.5 долара на месец. Хахахаха

78

Хахаха

преди 1 година

Тамън ще има още руски ромчета. Путин определено не е баща герой, а Захарова с едно си детенце е майка просякина направо. Лавров, също едно детенце, то горното не знае и руски, защото цял живот и живяло в САЩ.

77

Кабаева

преди 1 година

А на мъжете с извънбрачни деца?!

76

Анонимен

преди 1 година

Къде ще ги събира, в бункера ли?

75

Кекул

преди 1 година

Браво на Путин. Да дойде тука ще му намерим у Столипоново и с по 20 деца, да ги награждава!

74

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

73

Анонимен

преди 1 година

А спартакиада кога? Без допинг комисия, само за химици.

72

Путин лъже

преди 1 година

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

71

Сметки без кръчмаря

преди 1 година

Средната продължителност на живота при мъжете в Руската федерация е с над 10 години по-малка отколкото при жените. И не е само заради очевидната причина - масовия алкохолизъм. Мизерията, огромното социално разслоение, тоталната корупция и опасните условия на труд също са смъртоносни. Прибавете поне 1,5 милиона с ХИВ, все по-бедственото положение с наркоманията, все по-недостъпната за бедняците медицина. Май Вовата ще се пребори с изчезването на нацията колкото и с гравитацията.

70

...

преди 1 година

Е как демографка криза бря!? Тука всичкото п.ткинофил постоянно ми реве как у рашистан било най-добре най-хубаво се живеело от пиле мляко имало! Пък сега се оказва, че сите ора даже руснаците дето са от 1001 поколение в русия даже и те не щът да живеят там! Некак си не се връзват приказките на п.ткинофилите тука и това което става в реалността!!?? Що така бре п.ткинофили??? Айде бегайте у рашистан та да се отървем от вас!!!

69

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

" Смята се ........" Хи-хи-хи, чух на опашката в магазина, една комшийка да казва, че на стрина Пена уйкиният син казал че ......... В България да отглеждаш дете ти дават 75 лева месечно, а субсидията за отглеждане на магаре е 2000 лева годишно. Явно тук хората са по-долу и от добитъка! Но видиш ли, Путин бил за присмех !

68

Руската Майка

преди 1 година

е Велика! Без Нея Великата Руска Нация - Изчезва!