488

Чалгарин дудаев

преди 1 година

ПЕНСИОНИРАН ИЛИ СЬДЕН ??? ЕХ ТЕ ВЗЕХ ЗА КИРИЛ А ТИ СЕ ОКАЗА КИРЧО

487

Анонимен

преди 1 година

Е няма такова падение, като на тоя!!!!!!!!

486

да

преди 1 година

По-голям лъжец и мерзавец от тоя едва ли съществува

485

лина

преди 1 година

Я се скрий смешна американска подлого.Ти си отявлено луд с мания за величие.Кой те брои теб за нещо в Европа,шушумиго.Само те използват американците,но и те ще ти обърнат много скоро гръб

484

Анонимен

преди 1 година

Борисов говорел глупости, според Киро, интересно как народът го търпя с глупостите му цели 12 години, а Кировите глупости едва ги изтрая няколко месеца. Трябва да има голяма разлика и между глупостите им. Дори само по сайтовете да се погледне, Борисов го критикуват, но по клишето кюлчета и евро, докато за Киро звучи убийствена критика за лъжи, кражби, че и морал. Не знам кой влиза в политиката и как избираме все едни такива "таланти"?

483

Ноби

преди 1 година

някой ще гласува ли за това нещо ?

482

Анонимен

преди 1 година

От гледна точка на професионалните качества ако сравним пемиерстването на Борисов и Петков вече от дистанцията на времето - единия е безспорен държавник имайки в предвид всичките му кусури, а другия е про100 продавач на кисело мляко, но със свръх високо самочувствие.

481

Българин

преди 1 година

Тоя лъжец е за лудницата,!Живее в паралелен свят и се мисли за много значим ..

480

Тоя

преди 1 година

Е подставено лице. Все едно да вярваш, че каквото говори Зеленото го е решило само.

479

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам но явно живееш в паралелен свят ! Не могат да го обвинят директно за корупцията му , защото не е осъден ! А там си има строги правила ! Нали се сещаш че те не могат индиректно да се намесват в правосъдието ни ! Това е наша работа .Само ни напомнят и подсказват , отдалече да си свършим работата !

478

Анонимен

преди 1 година

Велико народно събрание и прокуратурата в изпълнителната власт. Само така ще има отчетност и реална борба с престъпността. Ако МС и НС не контролират прокуроратурата, избори и нова прокуратурата с новия МС. Тогава няма да има римски произвол.

477

До 557

преди 1 година

И ако знаеха за далаверите, както твърдиш - нямаше ли досега да са се дистанцирали от него??? И нямаше ли ГЕРБ да е вън от ЕНП? Както се случи на партията на Орбан. Точно, като гледаме отношението на Европа към ББ, започваме да си задаваме въпроса - дали всичко това не е някаква пропаганда по Гьобелсов тип. И само да кажа - не съм гласувал за ГЕРБ, а за милите ми продажници от ДБ, които се прегърнаха и зацелуваха с Радве и БСП.

476

Анонимен

преди 1 година

До всички заблудени овце , понеже не спряхте да повтаряте , като мантра глупостите и лъжите на лидерите си !Цяла Европа и цял свят знаят за далаверите на Бойко ! Да не мислите че там пасът трева , като тука .Знаят и за кражбите на Бацето и за каскета ! В БГ има широкоширеща се корупция и липса на правосъдие ! Ами такива бяха докладите , които идваха от там по времето на Борисов!

475

Анонимен

преди 1 година

Киро как да се пенсионира човек в днешно време бе. Обрекохте на гибел народа с тази инфлация.Добре бяхме при Борисов,

474

Минаващ

преди 1 година

Тук малко прекали Петков.

473

Анонимен

преди 1 година

До538 Всичко което си написал , много добре пасва за Бацето ! А в ЕС наистина се подиграват на Бойко , дори са си измислели вицове за да го усмиват помежду си !

472

Тоя лъже

преди 1 година

Путин е виновен.

471

ПП + БСП = КОАЛИЦИЯ

преди 1 година

... БАЙДЪН ГИ ХВАНА-И УВОЛНИ КИРО И АСЕН И СПЕЦОВ........

470

Не ни пускат

преди 1 година

Щото Лена не им е пуснала. Виж там, оправи работата нещо...

469

Дякона

преди 1 година

Когато някой изсипе подобен вербален бълвоч, то автоматично го умножавам по НУЛА. Шенген и ББ нямат нищо общо, цел и причина за непостигането и!!!