178

Анонимен

преди 1 година

Украинци, предавайте се на братята си руснаци, не виждате ли, че Киевския нацистки режим убива и украинци и руснаци и всякакво население и за да си спасите живота си, семействата и домовете си , отивайте при руснаците, те са ви братя, в жилите ви тече една кръв и само руснаците могат да ви помогнат и защитят! Предавайте се на руснаците, не се колебайте!

177

Реалист

преди 1 година

Обратните от "Амнести" съвсем извратиха нещата! Че са поръчкови и продажни е без съмнение, ама поне да си бяха задали въпроса, какво търсят руските нашественици в Украйна, и тогава да мислят! Те били правили "проверки"??? Даже не е и смешно! ***!

176

Да ти кажа ли как?

преди 1 година

ДО: 197 Амиии, простооо, НИКАК!!! ЩЕ СВИКНЕШ!!!

175

анализатор

преди 1 година

Абе аре стига руска пропаганда бе ей!!! Сега не сме 1942 година, сега сме 2022 година, 80 години по-късно!!! Имаме си интернет!!! Та в тоя интернет "Амнести" пише буквално че да, украинската армия застрашава цивилни граждани, като разполага там артилерия. Но, допълва "Амнести", това по никакъв начин не оправдава руската агресия и тероризъм в Украйна!!! Това е истината!!! И през ВСВ американците са вършили безобразия в Европа. Но германците са бягали да се предават на тях!

174

До Хм

преди 1 година

Да не сте объркали държавите? Това което пишете, че го прави Русия, го правиха и правят сега Украйна. Аз ще ви кажа за наш приятел, от Донбаския регион. Семейството му плати по 2000 долара на човек, за да ги пуснат техните хора зад граница, по време на тази война. Всеки, който иска да премине границата с кола, без да е платил, беше обстрелван от украинските формирования по границата.

173

Анонимен

преди 1 година

Не знам как, но този Киевски режим трябва да се премахне, защото вреди на всички държави в Европа и ни вкарва във всякакви кризи, Украйна трябва да се върне при майка си Русия, русофобията също трябва да се потуши изцяло и се нормализират отношенията с Русия, трябва да се пази мира, трябва! Агресията не води до нищо добро!

172

Анонимен

преди 1 година

До Хм ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ УБИВА ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ И ДЕЦА, НЕ САМО ЗНАЯТ, НО И РАЗКАЗВАТ КАК УКРО-ФАШИСТИТЕ СА СТРЕЛЯЛИ ПО СГРАДИТЕ И ДОМОВЕТЕ ИМ, ЕЙ ТАКА ЗА КЕФ ИЛИ ЗАЩОТО ТАКА ИМ Е ЗАПОВЯДАНО, УБИВАХА СЪС СНАЙПЕРИ ХОРА ИЗЛЕЗЛИ ЗА ВОДА ИЛИ ХРАНА ЗА ДЕЦАТА СИ, ОСВЕН , ЧЕ ИЗПОЛЗВАХА НАСЕЛЕНИЕТО КАТО ЖИВ ЩИТ, НАЦИСТИТЕ УБИВАХА ПРОСТО ЕЙ ТАКА, ИМАШЕ ЕДИН СЛУЧАЙ В КОЙТО УБИХА ОКОЛО ТРИСТА ЧОВЕКА И ДЕЦА, СКРИЛИ СЕ В ИЗБАТА, КИЕВСКИЯ РЕЖИМ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ, ЗАЩОТО УБИВАТ ВСЯКАКВО НАСЕЛЕНИЕ И РУСНАЦИ!

171

Хм

преди 1 година

Ами не всеки може да си изпрати семейството някъде, особено когато прекарват хората през филтрационни лагери или просто стрелят по колите им. Затова хората предпочитат да се крият в убежищата. Ами не всеки може да си изпрати семейството някъде, особено когато прекарват хората през филтрационни лагери или просто стрелят по колите им. Затова хората предпочитат да се крият в убежищата.

170

До Хм

преди 1 година

Същите глупости ги каза Зеленски, но изпрати семейството си във Франция, не ги ползва като щит. А вие ползвайте вашето семейство като такова. Не мога да повярвам, че има такива българи като вас! Не се ли срамувате?

169

Анонимен

преди 1 година

Украинците са обстреляли за втори път днес Запорожката атомна електроцентрала в Енергодар. Ударили са промишлената зона.Всички невярващи да са купят йод, но и той няма много да им помогне. Това зелено чудовище нарочно удря там, да пострада цяла Европа и Скандинавието. След мен потоп, това е тая гад..

168

Хм

преди 1 година

Гаубиците къде да ги сложат след като защитават града в който има и блокове покрай всичко друго? Или викаш да не го защитават да им го отстъпят, понеже на бюрократите от амнести не им се развалят отношенията и си имат хубав офис в Москва. Когато оцеляването на нацията е под въпрос - всичко е позволено!

167

До хм

преди 1 година

А как ще коментираш снимки още от началото на конфликта с гаубици между блоковете, или викаш тва еденичен случай

166

Анонимен

преди 1 година

Поне доколкото разбрах от тази статия, Зеленски не отрича. Това ме учудва, защо не отрича!?! Който му вярва, ще му повярва на всичко.

165

Анонимен

преди 1 година

зеленски да се оплаче на арменския поп...

164

Ром'с

преди 1 година

Трябваше ли да минат почти 6 месеца за да "видят" какво правят Украинците!?

163

Хм

преди 1 година

Правозащитните организации (и не само те) се подкупват с газови пари и инфилтрират с агенти от 20 години - какво може да се очаква от тях? Имали офис в Москва, но не в Украина, затова не можели открито да отбележат в доклада (това казва Арестович след разговор с тях) елементарния факт, че има инвазия, геноцид...следователно -право на ЗАЩИТА! За Оленивка също нито дума.

162

Бай Самуй рече :

преди 1 година

долу ръцете от многополовите,не ги наранявайте, пазете дечицата, нуждаем се от тях! Е, тука вече зельо сгази лука....

161

Сандо

преди 1 година

Азов са на парчета повечето ахахахх да е ясно кво ги чака останалите

160

Анонимен

преди 1 година

РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ И УКРО-НАЦИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ, ВЕЧЕ СВОИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ГИ УБИВАТ, ЗА ДА НЯМА СВИДЕТЕЛИ НА ЗВЕРСТВАТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ТЯХ И ЗА ДА НЕ СТИГНАТ ДО ПО-НАГОРЕ, НО ВСЕКИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА УБИЙСТВАТА НА УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И РУСНАЦИТЕ!

159

Анонимен

преди 1 година

До ZеленскиАЗ ВИДЯХ КАДРИТЕ КАК УКРАИНСКИТЕ НАЦИСТИ СТРЕЛЯХА ПО ХОРАТА И СЕМЕЙСТВАТА, КОИТО СЕ ОПИТВАХА ДА НАПУСНАТ ПО КОРИДОРИТЕ ОСИГУРЕНИ ОТ РУСИЯ,НАЦИСТИТЕ ОТКЛОНЯВАХА ВСИЧКИ УКРАИНЦИ, ОТДЕЛНО ИМ КРАДЯХА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА ИЛИ ВЗРИВЯВАХА МОСТОВЕТЕ, ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ В ПОСОКА В КОЯТО СИ ИСКАТ ИЛИ КЪМ РУСИЯ, НО ТОВА НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ И УКРО-НАЦИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ, ВЕЧЕ СВОИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ГИ УБИВАТ,ЗА ДА НЯМА СВИДЕТЕЛИ НА ЗВЕРСТВАТА