17

Ало Ало НАСА

преди 1 година

Говори НАСА, говори НАСА: "Кандския премиер от Харвард в България е открил газ за 7 танкера на Марс. Търси се доброволец който да го докара до зимата ... !?!

16

Я па я..!

преди 1 година

Имахме си директен газопровод минаващ през Украйна , но Путин реши да накаже Украйна и ни принуди да строим за 3 милиарда газопровод , интерконектори и ни наказа и нас.Украйна били крали от газта.Та такива ми ти работи.

15

Хи-хи-хи

преди 1 година

Спрете се , смирете се! С по-големи безочливи ,*** без мярка ЖИВОТА НЕ МЕ Е СРЕЩАЛ !

14

Анонимен

преди 1 година

тая и деница да ги настанят в една килия

13

смЕх!

преди 1 година

"този проект е станал лично благодарение на Борисов" ХАХАХАХ Боко лично с багера и електрожена е седял там и е копал, и е орал, и е заварявал, за да стане готов тръбопроводът. ХАХАХА!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Аз вервам само на томо биклето другите гербаджии лъжат яко.

11

а вие

преди 1 година

какво направихте, за да имаме нормани сметки? Вкарахте старата в зелената сделка, направихте цената на тока и газта борсова, после други са виновни. Не започнахте строителство на втора АЕЦ, плюхте години наред по Белене, не гледаме националния интерес, а се кланяме на този и онзи!

10

КИРО - МЕНТЕТО..

преди 1 година

ПОВЕЧЕ ВЛАСТ И ПАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ - НЯМА ДА ПОЛУЧИ..... ДА ОТИВА ДА СЕ ЛЕКУВА

9

Чукча писател

преди 1 година

Избори идат и артилерията на ГЕРБ настъпва по всички фронтове, включвайки и най-некомпетентните си хора, като Петкова, Добрев, Атанасова и т.н. и т.н. Очаквам в скоро време и Горанов да се появи и да обяснява за финансовия колапс след управлението на ПП и коалиция. Толква са долни, че чак ми се повръща от тези бойкови ***.

8

Анонимен

преди 1 година

До ПП= ПРОМЯНАТА ПОЧИНА От твоята уста в Банкянските уши.Дай боже.Кой каквото мисли,да го стигне.Амин!

7

Да допълня...

преди 1 година

Не според Петкова , а това е истината.

6

ПП= ПРОМЯНАТА ПОЧИНА

преди 1 година

ВКЛЮЧИТЕЛНО :БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ, МИНЕКОВ, МАЯ МАНОЛОВА......... ЖАЛКО ЗА ЗДРАВЕТО И ПАРИТЕ НА ИЗЛЪГАНИТЕ......

5

стига де

преди 1 година

Стрина Теменуга дън съ прай на изненадата. Те гербаджиите трябва да са свикнали на лъжи. Бат' Бойко беше майстор в това.

4

Анонимен

преди 1 година

Този куректор беше напълно излишен. Какво ще тече по него. Посредническа газ на баснословна цена. Газта е пак Руска но ще минава през посредници щото сме тарикати. Вместо ние да сме разпределите ли тиквата остави на Турците да са разпределители и да печелят от това. Големи управници си избирате с големи тикви пълни с бръмбари.

3

Христо Христов

преди 1 година

Киро Лъжата е истински европейски политик. НИКОГА не е казвал истината.

2

ПРИЗНАНИЕ

преди 1 година

О,МИС ПИГИ, О,МИС ПИГИ - В ТЕБ СЪМ ВЛЮБЕН АЗ, В ТЕБ СЪМ ВЛЮБЕН АЗ !!! ТУК ПРИСТИГАМ ОТ ПАРНАС, ДА ТЕ НАПРАВЯ НА КОЛБАС!!!

1

атомното счети

преди 1 година

Скъса се тая Теменужка да прави тия масонски знаци с тия дебели пръстета, да не я набележи кукловодът. Вероятно въобще не знае, къде се намира, лелката счетоводителка. Monkey see, monkey do.