67

Анонимен

преди 1 година

Превод на заглавието: Трябва да публикувам нещо,че Украйна печели. За това ми плащат!

66

Космонавт

преди 1 година

Превод на заглавието - Москва иска да алкохолизира украинските ученици, но без успех.

65

Анонимен

преди 1 година

Цитат от шоуто на Зеленски Квартал 95Защо ние украинците говорим руски?Зеленски: За да могат руснаците да разберат по лесно, че сме и диоти! Това Зеленски го казва!

64

Българин

преди 1 година

Като чуя ISW и се сещам за онзи базиран в Лондон център за наблюдение на ситуацията в Сирия ...

63

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя защо украинците никога не атакуват Крим или Русия! Вай много депо за нефт, и после винаги отричат! Страх ги е, чи сега в Киев още добре си живее..

62

Владо

преди 1 година

До Анонимен когато спориш с *** той си съдира *** да ти докаже че си по глупав от него същото е с промити те мозъци от украина дето дращят където и сквото могат че "путин" бил фашист ... нацист убиец

61

Владо

преди 1 година

До Анонимен Тази територия никога вече няма да е част от "Украина" ако стопляш за кво става дума, там хората се връщат към естественната си култура, език и навици на живот,

60

Анонимен

преди 1 година

До 57 Чудно нали? Даже сега отрекоха техен да и дронът с бомба в Севастопол..Мисля, че ги е страх!

59

Анонимен

преди 1 година

Лъжите на руския режим стават все по-очевидни. Така "осовбождават", че се налага с репресии да въвеждат "правилните" знания, "правилната" валута, "правилния" бизнес и правен режим, "правилната" администрация и "правилната" държава, към която да принадлежи Донбас и други украински територии.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Защото цяла украйна ще се превърен в дъното на радиоактивен креатер за 2 -3 часа ако такива като тебв още не са разбарали и никой няма да спаси умиците с такова мислене а съседните сържави ще дишат радиацията слеващите 100 години ...

57

Анонимен

преди 1 година

Ето ние българите гарантираме права на турците в България, да учат турски в училище, да има новини на турски! Защо Украйна да не го направи с рускоговорящите?? Защо да не могат да учат паралелно с украински и руски? Хубаво да знаят езика на държавата, но и майчиният им език да е гарантиран!

56

Анонимен

преди 1 година

Нацистът Путин искаше да ликвидира цял един народ, но нещо не му се получи.

55

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо Укрйна не хвърли няколко бомби над мостът на Крим и не го отдели полуостровът завинаги от Путинландия? После да им спрат достъпът до питейна вода и да се оправят нацистите в Крим както си искат.

54

Владо

преди 1 година

аман от укропитеци заразени от маймунска шарка, новините у нас за запълени с драсканици от *** статии от UA домейна. Украйнският език и силовото му налагане в донбас е една пт причините за насилието случващо се там

53

Анонимен

преди 1 година

Опорките на Путин са, че режимът в Украйна бил нацистки и хората само чакали "освободителите" от кървавата "червена" армия, да ги "освободят". Видя се, че не е вярно. Посрещнаха окупаторите с коктейли ***.

52

Анонимен

преди 1 година

Идеята за това, че украинците мразели Украйна и всичко украинско се разби на пух и прах при тази война.

51

Анонимен

преди 1 година

Защо Белгия, Швейцария могат да разрешат повече официални езици и да съществуват мелтилингуално в мир, а Украйна не може??

50

До 50

преди 1 година

Тоя пълен член за нищо го нямаш. И не е вярно това, което пишеш. Имам познати украинци от време оно. Никога не са искали да говорят на украински. Трудно им е. За тях освен руски, няма друг език.

49

Анонимен

преди 1 година

Знанието на език е винаги богатство. Украинците знаят руски и разбират какво си говорят руснаците, но руснаците не знаят украински и не разбират какво си говорят украинците.

48

Анонимен

преди 1 година

Руският език преди Путин да анексира Крим беше даже използван повече от украинският в Украйна, защото беше и икономически изгодно. Например сериалът "Слуга народа" (Слуга на народа) си беше почти целият на руски. За да може да се продаде по-лесно в Русия, Казахстан, Беларус и т. н... Но след анексията на Крим от Путин вече отношението към руският език в Украйна започна да се променя.