89

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 96: Не, ти не си в час. Но не това е проблема. Проблема е, че тези които са избрани да управляват България полагат клетва да служат на интересите на българският народ, а след това започват да служат на чужди интереси. Затова сега, например, пак купуваме руски газ, но чрез посредници, за да ни излезе по-скъп.

88

Пен

преди 1 година

Е, нали искат зелена сделка в ЕС ? Сега Путин ще ви помогне :)) А грета къде изчезна между другото ? Нещо не се чува вече :))

87

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва "Изкюфял пенсионер е дядо Байдън." Обаче Байдън ще бъде сменен с друг, защото САЩ е демокрация, а Джуджа ще стиска властта дори във вкочанените си пръсти, докато ядат благо жито около него. Това е разликата.

86

Анонимен

преди 1 година

HIMARS -най доброто лекарство срещу съвременните диктатори

85

Анонимен

преди 1 година

Украинците никога няма да приемар руската окупация Няма страна в света да е останала под чуждо робство Както дори малка България се освободи от Османската империя , така и Украйна ще изтласка окупаторите си Защото свободата е най-ценното нещо

84

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 92: Изкюфял пенсионер е дядо Байдън. А ЕС да готви седмият пакет санкции и да реве, че Русия и намалявала доставките на газ. Каквото повикало, това се обадило. Имат време да поумнеят.

83

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва Ти май не си много в час. Въпроса беше дали и доколко бихме били зависими от руснаците, че да се вкарваме в още по-дълбока зависимост с още една АЕЦ с тяхна технология. Сега ми обясняваш как това, че сме зависими, щяло да има отражение. Ами, нали и аз това казвам, че щяхме да сме още по-зависими. Що се отнася до останалото - добре, че поне веднъж не се наведохме на северноазиатските сатрапи и поне донякъде показахме, къде ни е мястото.

82

Анонимен

преди 1 година

сороски драскачи не си хабете времето, каквото са намислили руснаците ще стане

81

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 86: "Затова ли отсега се говори какво ще правим когато (не ако) просия спре доставките на гориво за АЕЦа"? Да, и за това говорим. Но кой крив, кой прав? Изгонишме ли първо 10 руски дипломати, а след това и 70 (световен рекорд за изгонени наведнъж чужди дипломати). Гласувахме ли за всичките шест пакета санкции срешу Русия? Да. И какво очакваме? Русия (въпреки това) не е казала, че няма да ни достави гориво (хайде пръти да са) за АЕЦ. Но латерната на русофобската пропаганда се върти.

80

Анонимен

преди 1 година

Европа ще оказва натиск чрез санкциите върху изкуфелият пенсионер Путин докато трае войната

79

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика "По принцип си прав. Нацистки режим има в Украйна" Я изброй по какво режима в Украйна се определя като "нацистки", а после ми кажи ПОНЕ ЕДНА точка, която различава режима в Кремъл от такъв. Давай, ти си.

78

Анонимен

преди 1 година

До тя Русия използва газовите доставки директно като оръжие от миналото лято или по-точно от юни месец. Има го описано в доклада на МВФ по въпроса.

77

Анонимен

преди 1 година

Колкото си по далеч от Русия толкова си по добре.

76

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 84: По принцип си прав. Нацистки режим има в Украйна, и той ще бъде смачкан. Това е приоритет. А ЕС трябва да бъде посредник за сключване на мир, а не да налива оръжие в укронацистите (част от което те продават на черния пазар). Но всичко с времето си. Има процес на преосмисляне на политиката в ЕС. Трябва им време.

75

тя

преди 1 година

Това е контрасанкция - нормално е да има отговор !

74

Анонимен

преди 1 година

До Стига глупости "Каква зависимост? Ние и сега си доставяме гориво за АЕЦ от Русия, но това става веднъж на две години." Затова ли отсега се говори какво ще правим когато (не ако) просия спре доставките на гориво за АЕЦа? Има разлика между "уран обогатен в Русия" и "руски горивни пръти", но ти откъде да ги знаеш тези неща?

73

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 81; "Представяш ли си да се бяхме набутали. И в такава зависимост от руските нацисти". Каква зависимост? Ние и сега си доставяме гориво за АЕЦ от Русия, но това става веднъж на две години. А Франция и САЩ също купуват гориво за АЕЦ от Русия. Да, г'лупаците (като теб) не трябва да се поливат, те сами си растат.

72

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? Хем не е баш тъй, хем говориш за "спряни АЕЦ", които, познай, могато отново да бъдат пуснати. Вече ти дадох и други примери за строящи се или построени АЕЦ. И не ми говори за "зелена сделка" защото моментално разбирам, че тролействаш. Зелена сделка може да има само в нормален мирен свят. В свят, в който нацистки режим изважда от равновесие целия дневен ред на международната общност, има приоритет този нацистки режим да бъде смачкан с всички средства.

71

Б

преди 1 година

*** Европа защо не се откаже доброволно от руски газ? Кирчо вече го направи..защо като толкова лош този газ искат повече газ??

70

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 78: "АЕЦ и сега има достатъчно" Не е баш тъй. Ако имаше достаъчно защо от ЕС реват, че Русия им намалявала доставките? Германия спря АЕЦ, Австрия също, Гърция изобщо не е имала. Вместо това почват да пушат пак ТЕЦ-овете им. Това се казва "зелена сделка".