10

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Чакам пет месеца да падне ''Киев за три дня'', сто години изгниването на капитализма, 20 години разпадането на ЕС и 60 години руснаците да направят нормален автомобил.

9

Опала

преди 1 година

Освен в Галиция и Закарпатието в останалата част на Украйна живеят руснаци на руска земя. Техните македонци. В Галиция и Закарпатието ще трябва превъзпитание.

8

По същество

преди 1 година

Тия губернатори с руски имена ще сменят бързо мнението като ги хванат и им вземат имуществата в областите им.

7

Черно море

преди 1 година

много е добре. Някои ще имат излаз, други не. Хе хе

6

Анонимен

преди 1 година

Какви "губернатори" тия области отдавна вече са руски а Укро-фашистите стрелят по мирното население там съставено от етнически руснаци! Губернатори, които са протежета на Байдън стрелят с Хамерикански ракети по села - градовете се пазят от руското ПВО и хамериканска ракета там не минава - за това фашистите стрелят по училища и болници! Маймунска шарка да хване и да тръшне всички поклонници на Урсула и Сенилният БЛМБайдън!

5

Анонимен

преди 1 година

С помощтъа на отановски инструктори и началници, ВСУ е подготвило голямо настъпление в междуречието на Днепр и Южен Буг. Руснаците само ги чакат да тръгнат, за да ги смелят и са уверени, че скоро Одеса и Николаев ще бъдат освободени от бендеро-нацистки контрол.

4

Зозо

преди 1 година

Психопатът путин ще си плати скъпо накрая.

3

Гошо

преди 1 година

Още трябва още и то на всякъде дето все още има такива дето се правят на украйнци

2

Анонимен

преди 1 година

Вовата мачка наред.Не стига че извивал ръцете на ЕС със газа ама и неспира да мята бомби по Украйна.После глупав и луд бил Вовата ама той бил КГБ агент и то от най добрите.Три пъти мислил преди да направи нещо казват колегите му.

1

Анонимен

преди 1 година

Най-обикновени руски терористи. Давайте на Украйна далекобойни ракети с до 300 км обсег.