66

Анонимен

преди 1 година

До юлиян Ахахахаха. Участвал съм в одобряването на средствата на СТОТИЦИ земеделски стопани които включително представят бизнес планове за това какво и къде ще продават след като го произведат. България изнася НЕВЪОБРАЗИМИ количества селскостопанска продукция: като почнеш от розово и лавандулово масло, мед, краставици, домати, чушки, зрънени култури, билки, и свършиш до всякакви "екзотики" като кестени, райска ябълка, ядки, вино и какво ли още не. Бедна ви е фантазията за какво става дума.

65

ф16 от сащ

преди 1 година

До Анонимен74 " Фактът, че бункерния пcиxoпат се моли на Иран и Турция за дронове е достатъчно красноречив за "мощта" на Рашистан във военните технологии... Ха-ха-ха!" Да! Това е вярно!Съгласен съм! За разлика от безаналогови Стелс-Чушкопеци

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 Никога не си бил в Русия, иначе нямаше да говориш глупости как на пипера му викали "български". А какво и колко са ни "дали" срещу какво едва ли знаят и номенклатурчиците от Политбюро. Те изнесоха цялата ни държава в посока СССР, та е трудно да се разбере кое са "разменили" срещу непотребните руски железа.

63

юлиян

преди 1 година

До ''анонимника'' 62;Къде го видя този ''износ''.Внимавай да не кажеш подобно нещо пред някой фермер,че има да ти дава ''канчето'' заето,поне десетина минути.Изнасяш само това,което те не произвеждат,иначе при техните високи субсидии си напълно неконкурентно способен.

62

Анонимен

преди 1 година

Фактът, че бункерния пcиxoпат се моли на Иран и Турция за дронове е достатъчно красноречив за "мощта" на Рашистан във военните технологии... Ха-ха-ха!

61

Анонимен

преди 1 година

Русия е една жалка азиатска тирания, не може да се мери с Демокрацията. Ние сме най-добрите! Ние сме царе на Философията! А жалкият диктатор Путин не може да стане даже цар на Украйна.

60

Анонимен

преди 1 година

От позиция на силата говори само и единствено селският пъдар САЩ, с неговите имперски амбиции.

59

Анонимен

преди 1 година

62..... българия имаше 150 самолета купени само домати и пипер и до сега в русия на пипера му викат български

58

Анонимен

преди 1 година

До 65:Ние нашите турци не ги горим живи на кръст както са правили азовците в Украйна,нито пък стреляме по тях да умират от глад както са правели украинците с нашите бесарабски българи,нито пък сме сме ги душили с кабели.Живеем си заедно мирно.Не можеш сравнение да правиш!

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен61 Комплексарче, това е смешно когато вечният роб говори на другите "робска нация"

56

Анонимен

преди 1 година

Хм, гледай ти, и кой го казва? Селският пъдар сащ с мания за величие пред две милиардни държави и трета с 11 часови пояса и най-мощният ядрен арсенал. Нелепо.

55

Анонимен

преди 1 година

ако започне дай бог турското малциство да иска да се отцепи от бг тогава ми говетете врели и кипели туркие ще ви мачка за 24 часа никакво сащ и нато нема да ви спаси а русия нема да си мръдне от местото си

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 "Няма демокрация, мамини, сладки или поне не в такъв вид, какъвто я разправят от Америка" Е, щом няма, заминавай за Раша. Нали там е "същото"? :))))) И не се обръщай с такива "нежни обръщения" към хората, че ще вземат да си помислят, че си минал под дъгата :))))

53

юлиян

преди 1 година

До 57 ;НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ.

52

Анонимен

преди 1 година

До юлиян България има повече износ на селскостопанска продукция отколкото по времето на великия Комунизъм, тъй че явно нещо не си наясно с реалността.

51

Аха

преди 1 година

Когато някой напише гейропа ти е ясно що за пропаднал тип слушкащ руска пропаганда всяка вечер изморен от собствената си ***. Бленуващ за нещо, което дори самата пропаганда не е казала - хубав свят. Само празни глупости от рашката ***... мечките са в главите на облъчените

50

юлиян

преди 1 година

До 49;Даже и в колхоз няма да ги вкара.Не му трябват конкуренти.Ще им забранят като начало да внасят конкурентно способна продукция.Когато украинските фермери фалират или продукцията им поскъпне до толкова,че да стане неконкурентно способна на тази на европейските фермери,тогава ще отворят пазарите и вместо да са ''износители'',украинците ще станат ''вносители'' на селскостопанска продукция като нас.Изпитан метод.Гледахме го тоя филм при ''влизането'' ни в ЕС

49

Анонимен

преди 1 година

Мантрите за демокрацията на Америка умряха отдавна с корейската, виетнамската, иракската, косовската и афганистанската война. Няма демокрация, мамини, сладки или поне не в такъв вид, какъвто я разправят от Америка. Америка нагледно демострира законът на джунглата, според който по-голямата тояга решава кой е най-голям демократ. Но според шорошкият пролетариат аз лъжа.

48

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Запада няма смелостта и силата да се противопостави на Русия! А ако все пак се осмели да се противопостави, то има само една опция и тя ще доведе до заличаването на Запада и превръщането му в радиоактивна пустиня.

47

Мнение

преди 1 година

Един титан на мисълта, завършил титанични учебни заведения. Който не е поискал, не е учил там, и не е завършил. От къде ги намирате?