141

Martin Bormann

преди 1 година

*** и техните поклонници са много комплексирани от Владимир Владимирович - само като му чуят или прочетат името и получават тикове :)))

140

Анонимен

преди 1 година

и младите не вярват на путин

139

Анонимен

преди 1 година

Русия=Северна Корея край!

138

1984

преди 1 година

Най-лошото обаче беше, че с помощта на организация като Разузнавачите систематично ги превръщаха в неуправляеми зверчета, но това ни най-малко не ги подтикваше да се бунтуват срещу дисциплината на партията. Напротив, те боготворяха партията и всичко, свързано с нея. Песните, парадите, знамената, излетите, ученията с пушки играчки, скандирането на лозунги, обожествяването на Големия брат за тях всичко това бе славна игра. Цялата им свирепост се насочваше навън, срещу враговете на държавата, срещу чужденците, предателите, вредителите, мислопрестъпниците. Беше почти в реда на нещата хора над тр

137

Анонимен

преди 1 година

От народ податлив на внушения, толкова. Комунизми, бандитизми, ленинизми.

136

Анонимен

преди 1 година

До славянин Казваш въпрос на това да те индоктринират в комунистически/нацистки идеологии, или да се научиш да бъдеш толерантен. Наистина "труден" избор.

135

пияница мистик

преди 1 година

"Пионерите насърчаваха идеите на комунизма, но това движение няма да има идеология освен "всичко, което Русия прави, е правилно и че Путин е велик" === Ами те нашите пyтин0питeци с чyгyнeни тикви са замръзнали още в пионерските си години и ментално не са мръднали и на йота напред, защото и те вярват в същата дива пропаганда. И тогава и днес. Хубавото е, че след смъртта на джуджето убиец СССР-2 дето така неистово иска да съгради ще рухне и дай Боже тая дива територия тръгне по нормалния път :)))

134

gosho

преди 1 година

До славянин a dali tova ne e chast ot hibridnata voyna na rusiya sreshtu svobodniya svyat.djendarizma e stoka na soros,a tochno negovoto pleme e suzdatel na komunizma.

133

Анонимен

преди 1 година

До до 143 от славянин Ама, другарю, аз се гордея с българските победи, независимо срещу кого са. Русофилчетата сте тези, които се възпалявате, когато някой заговори за това как вашите кумири са яли бой от българската армия. Толкова се възпалявате, че чак ни фалшифицирахте учебниците по история, за да не се знае. Това е разликата между истински българин и русофил.

132

Анонимен

преди 1 година

В една от последните си публични изяви Хитлер се среща с деца, които нямат 14 години и на които са раздадени оръжия и униформи, за да защитават Берлин.

131

до 143 от славянин

преди 1 година

Дженди, ами те и твоите водачи са яли доста бой от българите през ПСВ!

130

gosho

преди 1 година

До Михали vseki e svoboden da misli kakvoto iska.

129

славянин

преди 1 година

Затова пък лидерите на единният и неделим атлантизъм вярват на младите и им създават по 30-40-50 нови пола и атлантическо джендрастко движение!

128

Анонимен

преди 1 година

До Михали Така като го чета, пише само вярни и смислени неща, тъй че не разбрахме как ти си направи тоя "извод".

127

Анонимен

преди 1 година

До gosho Ами, какво друго да правят? Могат да те обвинят, че лъжеш, но то това лесно се проверява. И после пак са в задънена улица.

126

gosho

преди 1 година

pishte minusi drogare, no istinata boli i s minusi istinata ne se premahva.

125

От Вселената

преди 1 година

Вижте им шапките на снимките на Червения Площад в центъра на Москва! Символалът на КОМУНИЗМА Е ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ - КРЪВ! Благодаря на България, че запази Зеления Цвят - Цветът на *** и Живота по Земята - Хлорофила, чрез който Слънцето от Въглеродния Двуокие произвежда Кислород на Земята, който вдишваме. А Хемоглобина с червен цвят, който е в кръвта ни да пренася Кислорода и Въглеродния Двуокис за подхранване на клетките. Зеления цвят предпазва от войни!

124

От Вселената

преди 1 година

Вижте им шапките на снимките на Червения Площад в центъра на Москва! Символалът на КОМУНИЗМА Е ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ - КРЪВ! Благодаря на България, че запази Зеления Цвят - Цветът на Духа и Растежа по Земята - Хлорофила, чрез който Слънцето от Въглеродния Двуокие произвежда Кислород на Земята, който вдишваме. А Хемоглобина с червен цвят, който е в кръвта ни да пренася Кислорода и Въглеродния Двуокис за подхранване на клетките. Зеления цвят предпазва от войни!

123

gosho

преди 1 година

До Анонименtezi nashi ;osvoboditeli; ni osvobodiha i ot durjavniya ni arhiv i ot zlatniya rezerv na stranata ni.osvobodiha ni i ot svobodata ni.

122

gosho

преди 1 година

v rusiya i sega obiknovennite hora nyamat sobstvenost na zemyata.samo oligarsite i po-golemite drugari imat sobstvena zemya.