127

Rrrr

преди 1 година

Толкова много русофили,че на следващите избори знам,че ще победи партия възраждане ,и ставаме руски *** ,задължително в всяка къща портрет на *** ,официален език руски.

126

Анонимен

преди 1 година

Пък аз си мислех, че целта е да се прекрати конфликта, а не да се поддържа...

125

Анонимен

преди 1 година

Гиб Мелсън, трофей след трофей. Казаното не се отнася само до оръжейните системи. Тази нощ руснаците спипаха още един наглобританец. Нищо не се чува за отановския генерал, който руснаците измъкнаха от катакомбите на Мариуполь.

124

Анонимен

преди 1 година

Тони Блеър получи просветление и призна края на господството на колективния запад. Руският сенатор Пушков му отговори, че не е открил Америка.

123

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Кога ще представят пленения украински самолетоносач? :))))

122

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците не смогват да се обучават с новата техника която запда им изпраща чрез украинците. Трофей след трофей. За съжаление посредниците и куриерите на пратките с оръжия плащат с живота си

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 157 Ох, те и украинските ВВС ги унищожиха към 32 пъти напълно. Сега чакаме 33тия. Дано скоро да има сводка на Конашенков, ох.

120

Анонимен

преди 1 година

Лоша, много лоша новина за отан е, че руснаците масово унищожават доставените на бендеро-нацистите HIMARS.

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 155 Хихихи. Китайците "подкрепят" просия, но й крадат за без пари петрола и газа. С такава "подкрепа", когато кранчето от ЕС пресъхне (а това ще стане в най-кратки срокове" просия изпада в 100% зависимост от Дракона и БЕЗ ВОЙНА и ТОГАВА ще гледаме "нескръстените" китайски ръчички. :))))

118

Анонимен

преди 1 година

По-рано се говореше, а сега вече и министърът на външните работи на РФ официално допусна, че отановски наводчици ръководят действията на укровоенните на терен. Китайците не си премълчаха и веднага казаха, че при ескалация на конфликта в Украйна, няма да седят със скръстени ръце.

117

Анонимен

преди 1 година

Докато е жив кремълския пcиxoпат... мир и сигурност няма да има в Европа и света... Жалкия, дребен мегаломан не може да преглътне егото и си и да спре тази касапница...

116

Сър Адолф Мустачето

преди 1 година

И аз така си мислех за СССР - диви селяни на кобили, Вермахта ще ги смачка за ден два.... и после си ба макята по системата на Григорий Саратов.... да не ви разправям, ядосах ги, виждали сте снимки в нета...

115

Martin Bormann

преди 1 година

Западните запаси с оръжия са като МакДоналдс - хапнеш нещо, глъднеш нищо хехе

114

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Най големия майтап ще е Китай да искат соларите да им се плащат в рубли. Ще се изкефя на макс,

113

Анонимен

преди 1 година

До браво бе

112

браво бе

преди 1 година

А Русия досега ползва само бракувани оръжия извадени от складовете останали още от СССР. Вместо да ги режат за скрап ги пратиха в Украйна. Руснаците още не са набутали съвременните си запаси. Да не говорим за супер оръжията които имат. Западът отново подцени Русия. Отново забравиха защо Русия е най голямата държава и си помислиха че могат да я победят. ГРЕШКА. Груба грешка която ще струва скъпо на Европееца задето се води по акъла на САЩ.

111

Калеко Алеко

преди 1 година

Специално за мене важи поговорката "който к-ур вади, той ми го завира".Аз затова ходих да посрещам бежамците с мечета по гарите. Обаче младите германки голяма конкуренция ми направиха,

110

Hahaha

преди 1 година

only business. Никой не говори за млади войници, загинали за FC корумпирани политици?

109

До Отегчен

преди 1 година

Всичко освен логистика и работещи некорумпирани предприятия. В СССР така и не можаха да организират редовно производство на тоалетна хартия

108

Отегчен

преди 1 година

Вижте, няма как да се воюва срещу 1/6-та от световната суша продължително. Ама тая суша си има всичко! Като започнем от храни, енергоресурси, че да стигнем до военна промишленост. Ама те на 3 смени могат да си правят ракети безкрайно. Металите са им там, газа е там, бе де що има ресурс е там. Кое да им истощаваш със санкции? Те просто си имат всичко.