91

Битидаблю

преди 1 година

Битидаблю, някой знае ли нещо за новия началник който ни изпращат? Надявам се да е строг, но справедлив.

90

помак

преди 1 година

Да ви бонасера на коалициите.Пътя към Триград от 7 месеца е пропаднал нещастници,ако беше Бойко да го е оправил 200 пъти до сега

89

Анонимен

преди 1 година

фокус мокус лена изчезни не издържам вече няма какво да дадеш на българската политика

88

Анонимен

преди 1 година

САЩ сменят Нинова с Вигенин.

87

123

преди 1 година

Тая крава до кога ще я гледамеДа си заминаваш с киро *** там от дека сте дошлиНе ставате за управляващи! Защото сте продажни *** и си давате гъзо на Хамериканците. Можете да изтриете коментара ми сега :)))

86

Анонимен

преди 1 година

Кабинет няма да има!Е ще има служебен де,до изборите!А на изборите ИТН вън от парламента!

85

О нее, пак ли

преди 1 година

Никола Минчев - премиер? Момченцето с треперещо гласче, което изтънява до момичешко? Какво е работило преди това това момче? Въобще имало ли е и година реален трудов стаж? Това ще е повторение на Жан Виденовото управление и нова национална катастрофа.

84

Анонимен

преди 1 година

Какъв кабинет,какви 5лв?ДПС разпределят порциите.Щом казаха избори,значи избори!

83

Само лозунги

преди 1 година

Това началник кабинет не е ли нещо като секретарка? Не трябва ли това момиче да следи Киро с кого има срещи, да му напомня някакви неща и толкова? Откога реди коалиции и чертае бъдещета власт? Кой й даде тези правомощия в републиката? А за сметките на хората зимата нещо ще направи ли? Или там те да се оправят? Горещият картоф щв бъде хвърлен в ръцете на президента. Натвореното от променкаджиите ще гърми в ръцете на служебния.

82

Анонимен

преди 1 година

Беше тя, цялата веждаа, беше тя, лена веждаааата

81

Уелкам то Булгария

преди 1 година

Няма хора като тия!Яко "специални пици",яко дандания!Газът свърши,парите също,но споко!Вдигайте ръцете по-високо!

80

Парапетааа

преди 1 година

До Анонимен 82 Ооо да разбира се, а един мармот завива шоколад. Правителство няма да има, колкото и да ви се иска на вас политиците и на вашите господари хамерите . Отивате на избори и там ще ви се обърка тотото, ама яко и вие го знаете и затова ви е страх.

79

Парапетааа

преди 1 година

Нов кабинет, нов парапет. Му ха ха ха.

78

Анонимен

преди 1 година

До 86, ще се правя на какъвто си искам, защото съм член на пол. партия, и имам информация от кухнята, а ти си просто един лаладжия, който замества пейката пред блока с писане по форумите, за да си уплътнява времето! Явно си толкова пpoст или задръстен че и многознайковците пред блока не те искат...

77

пасарела

преди 1 година

Не е редно някъкъв секретар на министър да дава направления и насоки , а , още повече и наредби !! Така може да го прави жена , която е много своя в ...... ! Недопустимо е Киро да те е---ат по тоя начин . Но пък което е благо е благо !!

76

анонимна

преди 1 година

До Анонимен 75 По-голям майтап не бях чувала-Киро-лъжеца е мачо. Той ли, с боядисания си перчем, изкривената уста и лъжливи, вечношарещи очички???

75

Анонимен

преди 1 година

Още преди няколко дена ви казах че мандата отива в БСП, а те ще предложат Никола Минчев за премиер! Информация от кухнята така да се каже... Има голяма вероятност да бъде избран, защото ИТН направиха странен пирует на 360 градуса, и сега отново са склонни да подкрепят кабинет на ПП, с казионното условие премиера да не бил Петков или Василев, ама реално нищо не им пречи те да бъдат премиер в сянка... Защо ИТН се врътна оставям на вас да се сетите...

74

До 75

преди 1 година

Пробремът е, че й плаща за секса с държавни хонорари и заплата, т. е. с парите на данъкоплатците.

73

Анонимен

преди 1 година

Ео 75:Има лошо.В друга държава на Запад само за любовна афера да е свален от властта.

72

Анонимен

преди 1 година

До 52:Пълни глyпocти.Не го заслужаваме.А Кирчо лъжеца да се маха.