89

Анонимен

преди 1 година

Цялата държава и е пропита ръководители във всички институции са с поколения "връзкари" комунисти банки дават заеми на длъжници с милион просрочени задължения на всякъде влизат през задния вход.

88

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да се каже по въпроса, това е едно животно, без пряка връзка с частта от мозъка отговаряща за разумното съзнание. Не, този не е луд, просто е гaдинa, която трябва да бъде затворена на сигурно място, за да се гарантира, че няма да вреди повече и да убива.

87

Анонимен

преди 1 година

Всички гнусни катастрофи се случват на булевард наречен "Черни връх", започнете като му смените името. Това е олицетворение за издигане в общестното с кръв!

86

Анонимен

преди 1 година

Защото е милиционерско ухо и прокурорски слуга..."наше момче" с лампа..палка и станция..Гоуем баровец на чарешата постояно - наркоман и *** реално

85

Яница

преди 1 година

А Симона Радева эащо е на свобода??? До кога мафия, мутри и престъпници ще се чувстват НЕДОСЕГАЕМИ???

84

Анонимен

преди 1 година

Ако имахме премиер на место щеше да е предвидима. Факт е, че Кирил Петков е прикривал този рецидивист цяла година

83

Анонимен

преди 1 година

Малко му е на този. Присъдата трябва да е бавна смърт за това животно, но нека първо му отсекат всичките пръсти, за да не може никога повече да кара автомобил и да убива хора, дори и да избяга от затвора.

82

Анонимен

преди 1 година

Кой знае още колко такива като този се изживяват като Ал Капоне и още мърсят света

81

Анонимен

преди 1 година

Рашков, Рашков...Поне прочети Конституцията. После говори. Второ - кажи какво правиш с подопечните ти, които подпомагат подобни хулигани да се изнизват безнаказано. И на теб все някой друг ти сpaл в гащите. Бетер бате Бойко си. Ама нали сте от една школа...

80

До Читател

преди 1 година

"50 години затвор при строг режим,би определил съдът в Германия" - всъщност кратка справка с немското законодателство показва, че ако си карал пиян/дрогиран и т.н. и причиниш смърт се води за предумишлено убийство и е криминализирано с доживотен затвор. Бях крайно изненадан, когато прочетох това. Даже имало и вече доста хора вкарани на "топло" по този нов (от няколко години) закон. Инициаторът бил катастрофа в Берлин преди 10 години някъде, със смъртен случай и двама замесени. Интересен закон.

79

Анонимен

преди 1 година

Всичко това говори за един много огромен луфт в управлението на държавата ни!!! Този луфт го създаде в последно време продажникът РАДЕВ!!!ТОЙ НЕ СЪЗДАВА НИ ПРАВИТЕЛСТВА,НИ ДЪРЖАВА, НИТО ОБЕДИНИ НАРОДА НИ!!!НЕКА И ТОЙ КАТО КИРО,БЪДЕ ИЗГОНЕН!!;

78

Анонимен

преди 1 година

Що за въпрос.... все едно да питаш изгнил домат ще става ли за ядене....

77

А

преди 1 година

Заради такъв преди 3-4 години от гдбоп при акция бяха разбили всички апартаменти в един блок и нищо не бяха намерили.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84Забрави охранителя на Пашата, нали тоз дилър е негова рожба :)))

75

Анонимен

преди 1 година

Служителите на Продаващите Подменители са убийци, дилъри и сводници! Докато ни управлява сбирщина от чужди агенти и обикновени дилъри и нашенски престъпници, всичко ще е предвидимо, но нищо няма да се предотврати! Киро, Асен , Рашков - всички предатели до един в затвора!

74

Анонимен

преди 1 година

Тоз се е изрисувал, ще кажеш иска да е затворник, само дето в затвора не харесват хора които пеят на ченгетата :)))

73

Политутка

преди 1 година

Ако Тарашков си беше свършил служебните задължения, неговите служителя нямаше да прикриват убиици и да разпространяват наркотици! В този смисъл - да предотвратима е била! И да Тарашков е за затвора!

72

П.К.

преди 1 година

НЕ СИСТЕМАТА, А ВЛАСТИТЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОСТАВЯТ ТВЪРДО С Т О П НА ВСИЧКИ ПОДОБНИ ТРАГЕДИИ. КАТО ВЪДВОРЯВАТ В ЗАТВОРИТЕ ВСЕКИ, КОЙТО ГРУБО И РЕДОВНО НАРУШАВА ПРАВИЛАТА И РАЗПОРЕДБИТЕ. ВЛАСТИТЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО И СЕГА ЗА ТАКИВА РЕЦИДИВИСТИ. НО НЕ ПРАВЯТ НИЩО ЗА РЕДА И ПРАВИЛАТА. ЗА ПОСЛЕДНАТА ТРАГЕДИЯ, СЪДА, ПРОКУРАТУРАТА СА ДЛЪЖНИ ДА ИЗДИРЯТ, ДА ИЗДАДАТ ПРИСЪДИ, ОСВЕН ЗА ИЗВЪРШИТЕЛЯ И НА ОНЕЗИ ЛИЦА ОТ ВЛАСТИТЕ, КОИТО УМИШЛЕНО НЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ ЗА СЛУЧАЯ.

71

Шах

преди 1 година

Парите са най важни, другото е без значение .

70

Мдааа

преди 1 година

Паричките си вървят,в пликчета!Който се отчита редовно и правилно,сабя не го сече!На вас ви остава само да цъкате с език и да дрънкате празни мисли!