48

Ghjj

преди 1 година

Празник е. Жалко за Лека....няма да е важна фактор. Но пък имидж на лека жена е ок.

47

Анонимен

преди 1 година

А сега сакчета и да ви няма,с "умнокрасивият"*** проект беше дотук!

46

За правителството

преди 1 година

Ами американци ще са, няма да са руски окупатори повече. България е член на Нато и ЕС. Ако иска Русия, слага начело Копейкин и излиза от Европа. Но ще се случи ли? В нечии сънища - може би...

45

До 28

преди 1 година

Видях Киро със самостоятелно държащи се ръце.Този тип жест е мъжката версия на преобладаващо женския жест с една кръстосана ръка.Той се използва от мъжете, които се чувстват несигурни или в дадена ситуация проявяват ниско самочувствие.Ще го забележите при някои мъже,на които им предстои да говорят пред много хора, в социалните служби или на други подобни места.Този жест на ръцете е популярен при Хитлер, както и при футболистите.Хитлер е претърпял операция и след това започва да държи ръцете така

44

Къв план бре?!

преди 1 година

Нарочени сте за заличаване...

43

Алчен брокер

преди 1 година

Очакваме тази зима много високи сметки,за ток ,газ,парно пелети, бензин,храни.Напролет лек спад с 40%на всички надценени панелки и 20%нс новото строителство.

42

Анонимен

преди 1 година

Наиграхте ли се бре продажници!

41

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо да не избягат сега? Трябва да ги съдим и да върнат откраднатото! Не трябва да ги оставяме да напуснат страната!

40

Лена с цепката

преди 1 година

Ако ти направят цепка на устата,нищо няма да ти липсва,освен манджа,защото няма да можеш да папаш.

39

Анонимен

преди 1 година

Другаря от село Славяново Язък за хубавото име на селото му ни насади на пачи яйца. Докара ни Кнадец от Столипиново и един дефектен дето не мига викат му Кокорчо. За 6 месеца толкова поразии направиха че оня от Банкя неможа за 12 години да ги каправи. Вдигнаха ни пенсиите така че инфлацията ги изяде и сега хляб и мляко неможе да си купим. Лекарствата а с цени по високи от немските. Дъщеря ми купува лекарствата от германия на двойно по ниска цена. Инфлацията изяде всичко.

38

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не искат мандата, знаят много добре, че в тези размирни времена ще катастрофират :))) Радев затова се усмихва, знае, че нема да приемат :)))

37

Агент

преди 1 година

Поредните агенти на ц.р.у. си заминаха безславно. И още колко ще си идат. 33 години под краварска окупация стигат!

36

Анонимен

преди 1 година

Лена с роклята с цепка ще ми липсва (

35

Възпрераждане

преди 1 година

Горните дрогаре днес излизат на протест с нови назнайни имена-Хан Кубрат,Тетка Тодорка,Баба Марийка и прочие...смях...

34

Анонимен

преди 1 година

Бързо памперси1Герпъ се нас.раха от щастие,но много бързате.Ще говорим след изборите. А Деси Радев ги помоли да внесат законопроектите,та да спести работа на неговите протежета некадърни и да не изпуснат евросредства.Не си познал,зелен чорап!.

33

САМО ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Тия мошеници на изпроводяк платиха на пенсионерите по-ниски пенсии от тези за миналия месец, въпреки, обещанията за увеличение. Никога повече ПП, БСП, ГЕРБ.

32

самозастреляха се

преди 1 година

След пазаруването на депутати много им паднаха процентите. И те и Слави отичат у канала. Дори най-мразещите Бойко ще си представят как ще купи депутатите на ПП на ангро с пачките от шкафчето.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен24 Не схващам неграмотнико!

30

Бг медии

преди 1 година

Най жалките и вероятно най бързо провалили се мошеници от класа любимци на бг бабичките дето мятат пари през прозорците, е сега цяла България метна едни 50 милярда нищо сега 10г ще е перманентна криза

29

Анонимен

преди 1 година

Поредните запъртъци изтекоха в канала.