52

Анонимен

преди 1 година

Ей че ги няма така наречените милиционери. Вече тоя хаплю щяха да са теглили един или да *** камъни нейде из родината за родината. сега тва било онова било. Фактите са си факти. Насмъркан кара с 300, убива две жени - получава доживотен без право на обжалване.

51

Съвет

преди 1 година

Близките и роднините на убитите момичета да го изпазят тоя и в тъмното да го осакатят за цял живот!Един буркан киселина в мутрата и готово!В затвора никога няма да влезе а ще продължава царския си животец ако се чака на Кривосъдието!

50

Анонимен

преди 1 година

Ще го накажат Семерджиев, стана голяма трагедия с двете момичета, дори и да искат да го покрият, вече е късно :)))

49

недоразбрала

преди 1 година

Ама как така АРОГАНТНОСТ, милата му майчица каза, че е много свестен и добър?!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53В затвора е за 8 години, не че не ти вярвам, има затворници които си плащат и излизат по всяко време :)))

47

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Айде сега си спомнете и наглостта на хилядите черни ***, които бият полицаи, лекари, по детски площадки, и то съвсем трезви и с ясна умисъл. Да не забравяме под благия поглед на гейропата. Щото видиш ли, ако почнем да ги бием както си трябва, те ще избягат там, и ще почнат да закачат немкините. Не че 4 наши брикетчета не бяха изнасилили групово 13 годишно немкинче переди време де. Всичко идва от незаслужени *** райст. Трябва първо да докажеш че си "хюмън", пък после да има "райтс".

46

Макарити

преди 1 година

Да имахме един Родриго Дутерте на власт, направо тоя от тях на електрически стол и в трапа. Кво го галят, та го питат, дали случайно не го е направил, да не би някой друг да е подал газ и да му е натикал дрогата в устата.

45

Анонимен

преди 1 година

Да не си мислите, че им е много ценен на висшите полицейски служители тоя. Муле то е ясно. Като борчетата навремето.

44

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев ще влезе в затвора колкото Кристиян Николов, който утрепа Милен Цветков влезе. Миналата седмица Кристиян е видян да шофира BMW X6 на Слънчев Бряг. Да има гривна чрез която властите просто знаят, че Кристиян е на почивка на морето. Но все пак да не забравяме, че сина на Лъчо мозъка от ГЕРБ бе в колата когато Кристиян размаза Милен.

43

известни

преди 1 година

Десетки нагли автокрадци задържани и пуснати незабвно защотот са синчета на ДС-та.

42

Странно нещо сме

преди 1 година

българите. Някак си сме успели да завземем тази хубава част от света и я превърнахме в страната на мизерията, корупцията, му...трите, измамите, безнаказаността.

41

Розови очила

преди 1 година

Да напише 20 пъти "Вече няма да правя така" и да се свършва с мъките му.Ще се поправи момчето,ама дано нечий баща под влияние на афект и загуба на разум си свърши работата,защото е ясно,че държавата няма такова намерение.

40

Анонимен

преди 1 година

Всичко се знае, с тези технологии, ама не им се разрешава на полицаите да действат. Тук не става въпрос за пари, а за мноооого пари. И то сред политиците, а над тях други. Схемата я знае цялата нация, нищо няма да се промени.

39

Анонимен

преди 1 година

Абе Росене! Абе пишман спецалисте! Имал ли си съприкосновение с такива елементи? Те са оперирани от уважение към чуждите собственост, живот и здраве! Мисленето им е криминално и няма как да се изправи! Това не е слабохарактерен човек попаднал случайно в лоша компания. Четох изказванията на майка му и брат му. Такъв е гена. Само държане изкъсо и внушаване на страх. Самосъзнание и съвест няма да намериш. И не обратно в обществото! Като излезе на свобода първия му жест ще е конфигураци от 3 пръста!

38

Анонимен

преди 1 година

Или ще обвинят за всичко Симончето, все пак е полицейски служител, или ще го отнесе татуирания, ще видим какво ще стане :))

37

Забрави завинаги!

преди 1 година

При трима българи-четс с предател, нищо добро не ни чака!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Ще влезе в затвора, колкото убиеца на Милен Цветков влезе. Ще му сложат една гривна и пак ще вилнее по дискотеките в София надрусан до козирката.

35

Анонимен

преди 1 година

акция рещу дрогираните шофьори е все едно акция срещу шофьорите склонни да дават рушвети. абсурд с който се потулва истинския проблем, който е в мвр

34

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев е готов за политик.

33

Анонимен

преди 1 година

Най-грозното в цялата ситуация, е че някой служител на районното, акосе беше опитал а направи нещо щяха да му запушат устата или да бъдя уволнен.