29

Анонимен

преди 1 година

И стълба са му докарали на "познатия на органите на реда", за да може да изхвърли дрогата в тоалетната.

28

Бай Дрън

преди 1 година

Какво се вайкате, цялата полиция в София си е организирана престъпна група.Ще накажете един двама полицаи, ами другите? И те като са избирани за полицаи, нима не са проверявани от-до? Проверява и са и още как. Затова и са избрани за полицаи. Но само те ли са? Гранична полиция, Даи...да не изброявам...мине не мине година и уволняват някой голям шеф с престъпната му групичка. Следващата година пак! Е, не свършиха ли мафиотите в институциите? Явно не, щото всики до един са в кюпа!

27

Анонимен

преди 1 година

Брат му на рецидивиста се държа много добре, възпитан ми се стори и наистина съжалява за погубените животи на момичетата, но той му е брат, не може да избяга от това :)

26

Haha

преди 1 година

И оня пияния келнер Петков, ще ми говори че почвал акция срещу дрогираните шофьори, и сега ще изгорят разни дечурлига там дето преди една седмица са си дръпнали по два пъти от някой фас. А тия "системни" наркомани (наркомани които са в системата), защо не ги проверят внезапно да ги видят,че половината са на амфети.

25

Анонимен

преди 1 година

Брат му все още е дете. Поне недейте да съсипвате психиката му

24

Анонимен

преди 1 година

Малкия му брат е добро момче, ама големия си съсипа живота, както и на миската дето се води полицай :)))

23

Черния

преди 1 година

Трябва да вземем правосъдието в свой ръце

22

Сатирв

преди 1 година

Ужас!!! Къде са ни институциите. Нямаме такива! Този тип заслужава 30 години, зад решетките

21

Анонимен

преди 1 година

Докога жените ще стават полицейки?! Жена не е за такава сериозна и отговорна работа! Това е мъжка работа! Та Преди време до такъв абсурд се стигна, че дори жена беше министър на МВР! Ужас! Ти бива бива преклонение пред женския пол, ама толкова не бива!

20

анализатор

преди 1 година

Устата ми се изкриви от години да казвам,че рястото на жените в МВР е машинописки,секретарки,и пр.ЖЕНАТА генетично е в невъзможност да изпълнява полицейски функции.Все едно ние мъжете да облечем къси полички и да се правим на балерини.Ненормалното взе връх над нормалното.Сега ще риснете,че съм сексист,женомразец и пр.АЗ СЪМ ЖЕНОЛЮБ.Не мога да си представя живот без жена.Жена полицай, е като жени да се боксират,да се борят,да вдигат щанги.НЕНОРМАЛНО.Сега ще си берем плодовете от безумията.

19

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Каква е тази...полицайкаа,сътрудничеща на системен наркоразпространител и закоравял престъпник. Това си е жив ****к

18

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност съвестта и на убиеца, и на чадъра им е чиста. Сигурно спят спокойно нощем. Невинни предумишлени убийци на две момичета.

17

Анонимен

преди 1 година

Оле, оле, 17 г без книжка е карал, къде е МВР, къде са там милиционерската неграмотна върхушка татуирана и изпростеееела! Къдееее сааа?! Къдееее?!

16

Анонимен

преди 1 година

17 години без книжка под полицейски чадър. ГЕРБ какво направиха през 12 от тия 17 години за да реформират полиция, съд и прокуратура??? Нищо!

15

Анонимен

преди 1 година

Браво! Добре че беше този, за да забравим за убиеца на Милен Цветков! Сега сигурно, понеже прожекторите не са насочени към него и ще си го пуснат и на свобода

14

Alf

преди 1 година

Това е тежък удар по МВР и изкарване на видимост на милиционерската корупцияпризовавам хората да спрат да изпълняват разпорежданията на КАТ докато се вземат мерки. Излиза че отдел в КАТ работи за ОПГ то на този Георги.

13

Симеон

преди 1 година

По природа българите сме - абе седи мирно, то всичко ше мине, па ти си гледай здравето и живота! Изобщо никой не иска да си навлича проблеми и нерви, институциите спят, гледат си кефа, който са си изградили и така! МВР пуска ги там, няма желание да се занимава особено с връзкарчета

12

Анонимен

преди 1 година

Довчера вероятно беше забранено на журналистите да пишат..машала 30 години колония

11

Забравете МВР

преди 1 година

МВР не искат да арестуват МАСОВИЯТ УБИЕЦ Юлиян Борисов Георгиев обвинен за над 20 убийства, Гешев го прикрива !Срещу този и бандата му има над 100 подадени жалби и сигнали до всички институции!

10

Анонимен

преди 1 година

Пълна ревизия и данъчна проверка като физически лица,на всички шуробадженакорушветчийски лапачи,да видим как с ниските заплати подържат и демонстрират стандарт на живот видимо неотговарящ на официалните им доходи.