86

Анонимен

преди 1 година

Явно некои на запад са на лоша дрога... Не им стигат усложненията с Русия ами решиха и Китай да набутат ей така в кюпа... Ще се трепе ОТАН не само с Русия ами и с Китай и то едновременно ... Да си сменяте дрогата че ще трябва да уча и китайски ...

85

Анонимен

преди 1 година

По-скоро трета може да има, ако Китай нападне буржоазен Китай, отколкото козметични санкции срещу Русия.

84

Анонимен

преди 1 година

Ако направим една сметка, колко са жертвите на НАТО за всички години и колко на Русия, само от войната в Украйна, Китай ще се окаже слаб математик.А от неговия вътрешен терор срещу уйгури и хималайци нямат изброяване..

83

Анонимен

преди 1 година

На Китай не му е нужен вече Русия. Взеха цялото й космическо ноу-хау. Имат повече учени от САЩ. 300 милиона китайци живеят с доходите на средностатистическия немец. Бедността е преодоляна.

82

Боб

преди 1 година

На ВRICS държавите ( Русия, Индия, Китай, Бразилия, Иран, Южна Африка, Аржентина) им дойде до гуша долара да доминира света, създоват си своя резервно валута да не може САЩ да им налага санкции и ги разрушава икономически всеки път като искат да се наложат над суверенни държави..

81

Стоко

преди 1 година

До Анонимен 85Разбира се, че ние сме си виновни за ситуацията тук. Не показахме, че умеем нещо различно от вакханалия с обществения ресурс и производството на инфантилни политически субекти и изхранването на външни проксита. Стратегически единственият въпрос, който трябва да решим за да ни има въобще е демографския колапс. Другото към този момент не зависи от нас.

80

Хахаха

преди 1 година

Китай и Русия са избили най-много хора в света.Факт.

79

Боб

преди 1 година

САЩ вече нищо не произвеждат, само принтират хартийки и трупат 20 трилиона дълг ( който държат до голяма степен китайците..) От както е Бай Дън спряха и петрол да произвеждат и за храна и петрол са зависими!

78

Стоко

преди 1 година

Всеки успешен обществено-политически строй се е крепял от някаква форма на насилие. В случая с англосаксите става дума за измукване на човешки ресурс и блага от периферията към центъра. Рано или късно този процес спира и се раздават картите наново, само че периферията не участва в това раздаване. Китай върви по стъпките на ранните англосакси и инвестира в човешкия капитал на Африка, за сега само в човешкия защото Запада продължава да смуче блага и ресурси.

77

Вица

преди 1 година

Някой беше казал, че светът ще свърши, когато китайците разберат, че оризът е само гарнитура. Изглежда това се случва в момента

76

Анонимен

преди 1 година

Те заводите и нивите ги продадоха, унищожиха и съсипаха, децата и внуците на активните борци и партийни секретари... Англосаксите ли ти разбиха пътищата? Англосаксите ли ти откраднаха парите от магистралите? Англосаксите ли застроиха и засипаха с бетон черноморието? Англосаксите ли източват болници и здравната каса? Англосаксите ли ти продават бензин по 4 лева?

75

Гнусна работа

преди 1 година

Никога няма да купя англосаксонски продукт.Всичко вкъщи е китайска марка ама само китайска .Телефона ми е i Huawei смених го в момента когато американците наложиха санкции на тази фирма.

74

Нато престъпници

преди 1 година

Как няма да бягат хорат след като англосаксонските престъпници унищожиха всичко тук . Цялата индустрия, селско стопанство, спорт,култура бяха унищожеи от тези колонизатори.Вън от България англосаксонската чума.

73

д

преди 1 година

Аз не съм съгласен с Китай, ние сме част от НАТО и на никой нищо зло не сме направили

72

Анонимен

преди 1 година

Който иска да отива в Русия, Китай, Куба, Северна Корея да живее, а не тука за копейки само да говори, пък ако може долари и евра да има в банката. Шушу-мушу или куку руку, вафла чудна...

71

Анонимен

преди 1 година

Прави са, но това важи и за тях. Нека не се правят на света вода ненапита, знаем за концлагерите

70

до 74

преди 1 година

Да децата станаха принудителни еничари защото точно англоскасите и техните западни ***-и унищожиха всичко в България . Децата родени тук трябва да се развиват тук а не да стават англосаксонски еничари

69

Анонимен

преди 1 година

Вижте колко е БВП на България от 2007 на сам :)Това показва всичко. Мерси. България върви напред . За това много са бесни :))

68

Анонимен

преди 1 година

Големият проблем за света са англосаксонците, които гледат на останалия свят като на своя колония и с икономически и военни средства, държат света в подчинение.

67

Анонимен

преди 1 година

Така е, дойде демокрацията и децата избягаха от България. Избягаха от "добрите" демократи в България. Преди 1989 година имаше доста югославски гастарбайтери в Западна Европа, но не бягаха от социализма. Бягат от капитализма в бедните държави.