118

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Боби --- Не ми се вярва Холивуд да се занимава с подправяне на записи, защото из мрежата гъмжи с подобни. Да не думам за записаните разговори между солдати и рода от щатски, бритиш и украински разузнавателни служби. Там може да паднеш от кудош. Стават за хумор, сатира и забава.

117

Жалко за Русия...

преди 1 година

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

116

Анонимен

преди 1 година

значи ес ще изповядва и нацистките ценности!!!!!

115

ЕС не вярва на Русия

преди 1 година

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

114

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 118 --- Тъй като са ни ти с Член 5 на НАТО би ли дал поне един пример с нападната държава на НАТО от неНАТОвска такава в цялата история на Пакта. Чакаме с нетърпение. Само не се опитвай да тришираш с кипърския проблем, защото и двете държави Турция и Гърция бяха и са в НАТО.

113

Жалко за Русия...

преди 1 година

Светът даде трилиони долари на Русия за газ и петрол, а войниците и крадат печки и перални. Това ли е мощния Евразийски съюз, в който тия с болните мозъци искат да ни вкарат.

112

Мда

преди 1 година

Гледайте Путин да не реши да проявява разбиране със Сарматите.

111

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен --- Не тълкувай думите, както Дявола, Евангелието. Украйна не е азиатска държава, като Русия, Китай, Манголия и пр., а е изцяло разположена на ЕВРОПЕЙСКА ТЕРИТОРИЯ и логично принадлежи на ЕВРОПА, а не на АЗИЯ. Упорито не искате да научите географията. Сякаш сте взимали уроци при Васко Нубиеца.

110

Анонимен

преди 1 година

Че Путин кога е твърдял друго? Никога не е дори намеквал, че е против Украйна в ЕС. Точно обратното. Но винаги е твърдял, че Украйна в НАТО ще е равно на война.

109

Анонимен

преди 1 година

Ами от ЕС най-накрая трябва да разберат,че такава държава,с предишните граници вече не съществува колкото и да се пенят и репчат,а трябва да се работи с Русия за да се подобри живота на хората и да паднат цените на горивата,от ЕС не разбраха ли,че санкций не плашат Русия....

108

мак

преди 1 година

Украинската корупцията не пречи, но липсата на върховенството на закона в Полша е страшно нещо и води до налагане на санкции и отнемане на пари. Орбан, който не гори от желание на секунда да се откачи от руски газ, също не обича европейски ценности според ес-сме..шн...ици. Кой ще повярва, че този стремеж да приемат Украйна не е ход против Путин? Те воюват с него чрез санкции още преди война в Украйна. Цирк и мазнене към зеления.

107

Анонимен

преди 1 година

Е как ще принадлежи на Европа? Тя не е ли суверенна държава?

106

Асан

преди 1 година

Пляс плас *** :)))

105

Анонимен

преди 1 година

Днес Бг нещо грубо става с лайковете. Аз съм отдавна по форумите и мога да преценя. Има измама и то голяма. Съжалявам но е така факти са това знаете го и без да ви го казвам.

104

Анонимен

преди 1 година

Ако приемат Украйна в ЕС той ще трябва да плаща заемите които Украйна натрупа към САЩ в последните години освен от войната. А заемите към ЕС най вероятно ще отпаднат за сметка на източноевропейските страни. До сега живяха на гърба на Русия а сега отиват на гърба на източна Европа, защото Запада някак ще се извърти. ЕС ще загуби смисъла си и ще се превърне в придатък на САЩ. Нищо добро не ни чака. Също и НАТО никога няма да защити България. Помнете ми думата. Чл. 5 е само една хартийка. Сори.

103

Анонимен

преди 1 година

До колегата. Ти явно нищо не знаеш за Русия. Много по лесно е. Вземи Уикипедия и чети. Разгледай руските градове. Ще останеш изненадан колко красиви са те. Нямам предвид само Москва и Петербург. Разгледай например топ 20 по големина а също и историческите градове на Русия. Знаете ли за градовете от т.н. Сребърен пръстен и Златен пръстен. Знаете ли че в много руски градове има замъци от типа на Кремъл. Знаете ли че в Русия има изключително много църкви и катедрали със златни кубета чудна красота

102

Анонимен

преди 1 година

Путин - ЕС 10 - 0

101

Факт

преди 1 година

Глупости.

100

Ясно

преди 1 година

А ЕС трябва да се откачи от мъртвата хватка на сащ и да си гледа интереса.

99

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 104 --- Знаем, знаем, но знаем и това, че Свети Ленинград е строен от европейски майстори, където само шерпите са били расийски. Да не говоря за небоскреповете в Масква, че съде са САЩски проекти. Я сега земи разгърни инсайклъпедиите, че даже и рашистката, щото и там пише същото. Знанието е светлина, незнанието - мрак. Виж "инг" и "янг", тожэ с образУвателна цел.