77

Мечти

преди 1 година

Иска ми се да се махнат абсолютно всички,да няма спомен от старите партии, да дойдат уравновесени хора , професионалисти в своята област, около 40 годишни, живяли и учили в България, с нормално заплащане и облаги като на всички нас, две партии в парламента стигат.

76

Анонимен

преди 1 година

Сега ще лъсне колко подкрепят ПП и колко бяха машините за преброяване! Да видим на протеста в подкрепа на Киро пpocтото колко хора ще се явят. Ако няма поне колкото всичките другите значи е ясна работата. А защо колкото всичките ли? Защото са най-голямата партия нали се сещате!

75

Анонимен

преди 1 година

11 протеста по 5 човека. Голям праз. Протест се нарича както французите протестираха. Изпотрошават всичко за уикенд и другият пак. Пък ще вземат да се замислят малко.Тия нашите, махленска седянка се наричат.

74

Анонимен

преди 1 година

Нека цирка започне сега . А ге.йпарад няма ли да направят . Само тия липсват .

73

към 80

преди 1 година

хляб, ама от 3 лв.- виж зрелища има, кирчо ще отплава за канада

72

Анонимен

преди 1 година

Не са 11 протестите. Подкрепата за правителството е шествие или манифестация! Моля да не се бъркат двата щата!Едните хора са против правителството,които доведоха страната до тежко финансово състояние, а другите са в защита на правителството, тъй като са техни роднини, баджанаци и любовници. Има разлика. Когато протестите са част от систематична и мирна ненасилствена кампания за постигане на определена цел и включват използване на натиск, както и убеждаване, те надхвърлят обикновения протест.

71

анонимен

преди 1 година

кирчо, ще те пържат на бавен огън, разбра ли?.....по добре подавай оставка и изчезвай, ако си мъж!

70

hasmokar

преди 1 година

Зад океана веке решена.

69

Анонимен

преди 1 година

Младите българи срещу старите ченгета -милиционерите.

68

Анонимен

преди 1 година

Боже, доживях моите интереси в параламента да бъдат отстоявани от ДПС и ГЕРБ. Наистина сме ударили дъното. Браво просто Киро! Ти наистина евa мaмaтa на ситуацията. Евала

67

Тенгри кан

преди 1 година

До ВъзрожденецКоцето и Пламен Пасков с АК 7,62? Мъ не думай;))) Хахахахахахахаха... Коцето и Пламката искат да получават европейски заплати в евро, е, виж изказването на Коста като по-млад. Има го клипа. Хубавото на Европа кай Коста са заплатите в хиляди евро. Та, той затва иска предоговаряне договора с ЕС, за да земе повек кинти, а, не че не харесва ЕС. Просто ЕС не дава достатъчно кинти;))) Абе, българина е елементарен отсекъде;))) към днешна дата;)))

66

Анонимен

преди 1 година

Хляб и зрелища

65

Мяу

преди 1 година

Киро дали си е купил еднопосочен билет за Канада ?

64

Кънчо

преди 1 година

Абе дамаджаната за гражданска война ли се готви ? Пред НС преграждения, водни оръжия, множество полицаи...май ги е страх от "спонтанните протести" на гражданите. След чугунените решетки..сега се барикадират като украинци... ВЪН ПРОДАЖНИЦИ.ОСТАВКА.

63

Анонимен

преди 1 година

Кирето не ще да пуска кокала

62

4444

преди 1 година

Егати журналистите, Ваза, Кана, Цънцарова хахахахахахахаха. Очакваме Лизова, Свиркова и други подобни

61

Анонимен

преди 1 година

Ваза Рачева кой протест ще интервюира?

60

АНОНИМЕН 007

преди 1 година

БЕ-СЕ-ПЕЕЕЕЕ!СЕ-ДЕ-СЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕ ЕЕ ЕЕ Е Е!

59

до 65

преди 1 година

И за чух. Мария Цънцарова го каза. Но тя ако не преувеличава, няма да я пратят. Кана Рачева си измисля, Цънцарова преувеличава.

58

Мда зле е работата

преди 1 година

Подписа с руска офшорка, излъга за завода за електромобили, няма три моста, три тунела и три магистрали, няма газ, плащаме за руския петрол двойно през офшорки, имаме луда безконтролна инфлация, няма осъдени след "уж" скандалните разкрития! Но най-притеснителното е изпълняването на американския сценарии да продаде македония и да ни вкара в гражданска война! Това е потресаващо! Колко ли трябва да си корумпиран, че като слепец да спазваш чужди нареждания, унищожаващи България? Долу лъжата на Киро!