13

Анонимен

преди 2 години

И какво като забранят на хомотата да сключват брак? Ще станат по-малко хомота? Ще изчезнат? Голям праз, че Гошо и Пешо, които така и така си живет заедно, ще могат и да се вземат официално, за да може Гошо да наследи общия им имот при смурт на Пешо и да претендора за вдовишка пенсия.

12

До 8

преди 2 години

Добре, но я си представи ако сина ти го сърби постоянно от зад и иска някой да го чеше. Ами ако докара и те запознае с новия си приятел Тогава дали ще си ЗА еднополовите бракове и връзки. А? Тази гей политика на Запада се пропагандира в американските училища. Те за това вече и хормонално са повредени. LGBTQ кефи ли те?

11

До Анонимен 8

преди 2 години

Нека си съжителстват, нека си правят там из домовете си каквото искат, но да не го натрапват на общността. Както ние, нормалните хетеросексуални хора не им натрапваме собствения си избор. И на пипат институции като брак, раждане и осиновяване, защото са налице природни закони, които колкото и да са им неудобни, са си налице и работят.

10

До Анонимен 8

преди 2 години

Бракът е институция, чиято цел основно е създаване на поколение. Поколение се създава от разнополови индивиди, достигнали до фертилна възраст. Какво да се прави-биология. Не е нужно всяко извращение да се институционализира със закон. Никой не пречи на обърканите полово да се съешават както си щат - с лица от същия пол, с животни, с табуретки - с каквото си харесат. Но да се налага силово на държави и общества да го вписват в закон като норма, че и да им се даде право да отглеждат деца - абсурд!

9

Анонимен

преди 2 години

Нито една суверенна държава, която държи на нормалните отношения в социума и не подвива врат пред САЩ, ЕС и гей - активистите им, не би приела диктата на СЕС и ЕСПЧ да им се налага приемане на противоестествени еднополови бракове и противоестествено еднополови родители.

8

Анонимен

преди 2 години

Аз съм си напълно хетеро и с донякъде консервативни възгледи, но не мога да разбера защо в днешно време е нужно да се забранява на пълнолетни граждани да си избират с кой човек да сключат брак. Брака е по-скоро узаконяване на взаимоотношения. Откакто свят светува, около 10% от населението е с хомосексуални наклонности и досега обществото не е пропаднало. И колкото повече им забраняваме разни неща и им обръщаме специално внимание, толкова те стават по-шумни и изискващи.

7

popa ot razgrad

преди 2 години

Похвално...

6

Анонимен

преди 2 години

Това са си поредните моошеници, на които само закона им пречи за да бъдат щастливи!

5

Японците са

преди 2 години

номер 1

4

Яна

преди 2 години

Тесногръдие, антипатия и лицемерие. Това далеч на са единствените проблеми на японците. Тази нация страда от много тежки социални недъзи.

3

Анонимен

преди 2 години

Е как да не харесваш японците, а?

2

Анонимен

преди 2 години

Не всички са полудяли има си някакви граници.

1

Япония Винаги е

преди 2 години

била Държава на За Пример и на Място!