19

Анонимен

преди 2 години

Строителите са послъгали.При ГЕРБ бяха 40 %.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Тез стават от ден на ден по смешни. - __ - Отначалото изглеждаха смешни! Клиентска партия! Нормално е ИТН да се разпадне напълно!

17

българин

преди 2 години

Не е само това което пише тук! В края на интервюто човекът каза, че има още по-грандиозни (предателски) планове - като свалят правителството, от партията на Костадинов планират да организират референдум (очевидно фалшив), на който българите да гласуват за излизане на България от НАТО и отказ от въвеждане на еврото! Това ми прилича на 9-ти септември, 1944 г. Вие как мислите?

16

Анонимен

преди 2 години

Лъжец на дребно. С IQ равно на телесната му температура.

15

Анонимен

преди 2 години

Държали се с тях като роби , някакво момче питало на къде отива държавата разплакано , кои е ИНТ , не сте вие . Следващата мелодрама утре

14

Анонимен

преди 2 години

До: номер 13 Викаш, хубаво си беше при ГЕРБ, комисионните бяха 20%, а сега ви искат 30%. Но какво да правиш, щом Дългия така е казал, нямаш избор, ще плащаш! Партията на Слави би трябвало да се прекръсти - от ИТН на НТО - Нема Такива Oвцe! Които да гласуват за един чалгар и бандит!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Тез стават от ден на ден по смешни..

12

зелен чорап

преди 2 години

мутрите на слави и радев се хванаха за гушите като свършиха парите! и пак БОЙКО им виновен.продажни некадърници!

11

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки от 1001 нощ,сега вземи кажи колко прибра ти за това своевременно осъзнаване?

10

Анонимен

преди 2 години

Добре че е скараха управляващите те взеха вече да си признават каква е промяната - в качване на комисинните от 10 на 30%

9

Анонимен

преди 2 години

като е светнала лампата при Ники Василев, защо не се махна тогава ами сега, кажи колко ти платиха Кирчо и Кокорчо

8

АЗ МАФИЯТА...

преди 2 години

ИМАМ 3 АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ..... ИНАЧЕ СЪМ ИНЖЕНЕР И ДОПРЕДИ ГОДИНА БЯХ МАНАСТИРСКА МИШКА...

7

Ами сега?

преди 2 години

Нали избрахте измамнииците, комунистите и меките китки да ви управляват. Народ с 80% деебили от населението. Сега що реветв

6

до 2

преди 2 години

какви пътища бе, гербераст долен и нагъл?! Какви пътища е строя а сикаджийската мутра?! Онези "магистрали" ли, които на десетия ден от "рязането на лентичката" ставаха на юфка и започваха ремонти на ремонтите и от които "правилните" фирми откраднаха няколко милиарда! А не малка част от тези милиарди се оказа в чекмеджето, нали бе, герберастки лакей и *** на дебелия банкянски ***? поне на теб дадоха ли някой лев даиис купиш сладолед?

5

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 2/ И 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ТОВА Е НАСЛЕДСТВОТО ГЕРБ ПЛЮС , ЧЕ СЕ РАЗТРОГНА БЕЛЕНЕ ЗАГУБИТЕ СА ЗА ОЩЕ 20 МИЛИАРДА ОБЩО 50 МИЛИАРДА И СЪСИПАНА ИКОНОМИКА ОТ НЕРАЗПЛАЩАНЕТО С ГОДИНИ!

4

Анонимен

преди 2 години

Учиндол RULS! ХА ХА ХА ХА! Тошко Африкански!

3

АнонимеН

преди 2 години

АКО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ СЕЛСКИ ТАРИКАТ! ЕЙ ВИ ГО НА НА СНИМКАТА!

2

Библиотекарката

преди 2 години

"Бибилотекарката" Митевата Ива е доста проста,изпусна се и каза, че чалгарската сбирщина щяла да състави правителство! Така че, казаното от напусналия сбирщината Георгиев е вярно! Господи! Българи, разбрахте ли какво чудовищно предателство е било замислило сакатото учиндолско нищожество, дето не може само да си избърше *** и е посадено като плевел на дивана! Разбрахте ли, българи Искало е да върне сарайско-банкянската престъпна пасмина на власт! Господи, какво чудовище!

1

Анонимен

преди 2 години

Тези послъгват лекинко. В края на петнадесет годишното банкянско иго,кешбека достигаше петдесет , петдесет и пет процента, отделно случайни играчи не се допускаха,дори и да са склонни да плащат. Така че с тези двадесет процента сега , могат само да се радват и молят да не попадат отново на арестанта по-известен като бай чекмеджан старият строящ сикаджия.